Кодове за Ларедут 30 - в очакване на намаленията

• 54 183
  • 620
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
И аз имам доста подаръци излишни...  Mr. Green

# 196
Дай ми жираф дееееее. Верно, ако имаш пиши ми на лични да се договорим за трампа или плащане в кеш, брой или Skype Mr. Green

# 197
привет момичета. Аз до сега само ви следях тайничко, обаче сега имам едно въпросче. Ще си пускам поръчка обаче искам да си пусна този код, който го разпратиха на всички за часовника, гривната + БД, обаче не ми дава доставката. пробвах и с артикул от колеция ПЛ обаче пак не става. Някакъв съвет или да си пробвам друг код.

# 198
  • В La Redoute и по света
привет момичета. Аз до сега само ви следях тайничко, обаче сега имам едно въпросче. Ще си пускам поръчка обаче искам да си пусна този код, който го разпратиха на всички за часовника, гривната + БД, обаче не ми дава доставката. пробвах и с артикул от колеция ПЛ обаче пак не става. Някакъв съвет или да си пробвам друг код.
Мисля, че условието беше над 45 евро за БД.
Ако не стане, пробвай с някой от кодовете тук.

# 199
  • гр.Бургас
Дали има още термо чанти, че нещо кадавете не ми се хващат?

# 200
Мисля, че условието беше над 45 евро за БД.
Ако не стане, пробвай с някой от кодовете тук.

Да то условието е над 60 Е  newsm78 и поръчката ми е доста над тези 60 Е обаче явно трябва тези 60 Е  да са от колекцията ПЛ, а моята е от всичко и не се събират толкова. Благодаря за отговора. Явно че ще си поръчам куфара  Mr. Green и ще трябва да почвам да пътувам по честичко  Laughing

# 201
нова тема да се направи- за размяна на подаръци  Laughing

# 202
  • Пловдив
Дали има още термо чанти, че нещо кадавете не ми се хващат?
мисля че отдавна им изтече валидността на кодовете.....ама в духа на темата да кажа че аз имам една за размяна  Hug

# 203
code 64416 pour le sac kaki/rose

code 64424 pour noir/bordeaux.

Кодовете действат,изпробвах ги.

# 204
Здравейте на всички пуснах поръчка с код 24163 за часовник и гривна и съм разочарована дойде ми някакъв друг часовник нищо общо с показаното, няма гривна а часовника е с две верижки бяла и черна и без батерии, но за 5 евро толкова

Искам да попитам  някой получил ли е кръглия часовник с гривната? Close

# 205
имам излишен сахерин 42-44 заменям го за друг подарък http://media.laredoute.fr/newsletters/2009/taillissime/sem10/pop … urecode=001RQ0279

# 206
  • Хасково
имам излишен сахерин 42-44 заменям го за друг подарък http://media.laredoute.fr/newsletters/2009/taillissime/sem10/pop … urecode=001RQ0279
За куфар става ли?

# 207
code 64416 pour le sac kaki/rose

code 64424 pour noir/bordeaux.

Кодовете действат,изпробвах ги.

на мен не ми се хващат. С какво ги пробва?

# 208
на мен не ми се хващат. С какво ги пробва?
С неща от албанците... newsm78

# 209
Аз днес получих часовника, но без гривната. Часовникът е правоъгълен, грозен и без гривна. Няма камъчета, а лъскави точици вътре в циферблата. С идва с черна лачена верижка, а за за резерва има и бяла верижка. Прилича на ментетата, които продават за 2 лева на Илиенци. В случай, че решите, че става дума за мъжкия часовник, не е така- колежката ми получи същия. Лошото е, че ще получа вероятно още един такъв с поръчката ми от другия акаунт.
Ако някой много държи да го получи все пак, може да го заменя за нещо. Все едно какво.

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 13:17 от VAVA

Общи условия

Активация на акаунт