Кодове за Ларедут 30 - в очакване на намаленията

• 54 183
  • 620
  •   1
Отговори
# 210
и аз да се включа  Grinning имам сахариен 38/40 р-р и го разменям за друг подарък ако има желаещи да пишат

# 211
  • гр.Бургас
Аз днес получих часовника, но без гривната. Часовникът е правоъгълен, грозен и без гривна. Няма камъчета, а лъскави точици вътре в циферблата. С идва с черна лачена верижка, а за за резерва има и бяла верижка. Прилича на ментетата, които продават за 2 лева на Илиенци. В случай, че решите, че става дума за мъжкия часовник, не е така- колежката ми получи същия. Лошото е, че ще
Ако някой много държи да го получи все пак, може да го заменя за нещо. Все едно какво.
И аз днес получих колета, но ватре нямаше нито часовник, нито гривна. А във фактурата и описан подаръка. Някой знае ли защо е така?

# 212
Аз днес получих часовника, но без гривната. Часовникът е правоъгълен, грозен и без гривна. Няма камъчета, а лъскави точици вътре в циферблата. С идва с черна лачена верижка, а за за резерва има и бяла верижка. Прилича на ментетата, които продават за 2 лева на Илиенци. В случай, че решите, че става дума за мъжкия часовник, не е така- колежката ми получи същия. Лошото е, че ще
Ако някой много държи да го получи все пак, може да го заменя за нещо. Все едно какво.
И аз днес получих колета, но ватре нямаше нито часовник, нито гривна. А във фактурата и описан подаръка. Някой знае ли защо е така?

Виж дали е отметнат като сложен в кашона и им пиши.

# 213
Здравейте днес и от мен! 57029 - дава БД. Получих го днес и валидността е 3 седмици. Дано по намаленията да се лови.

# 214
  • гр.Бургас

Виж дали е отметнат като сложен в кашона и им пиши.

Здравей! Да, отметнат е във фактурата и в самия сайт, но във фактурта точно под подаръка пише: Nous sommes désolés de ne pouvoir vous envoyer le cadeau que vous Attendez: son stock est épuisé. Cependant, nous avons choisi, avec le plus grand soin un cadeau de remplacement, de valeur similaire. Nous espérons qu'il vous plaira tout autant.

# 215
Здравей! Да, отметнат е във фактурата и в самия сайт, но във фактурта точно под подаръка пише: Nous sommes désolés de ne pouvoir vous envoyer le cadeau que vous Attendez: son stock est épuisé. Cependant, nous avons choisi, avec le plus grand soin un cadeau de remplacement, de valeur similaire. Nous espérons qu'il vous plaira tout autant.

Ние съжаление не можем да ви изпратим подаръка чакате: на склад е изчерпан. Въпреки това, ние имаме избран с голямо внимание подарък подмяна на подобна стойност. Надяваме се да се радвате, че е много. - Това излиза с Google Peace

# 216
  • МИНДЕРА
Здравейте днес и от мен! 57029 - дава БД. Получих го днес и валидността е 3 седмици. Дано по намаленията да се лови.
и на мен ми пратиха такъв код

# 217
Днес получих поръчка, която направих с код 64610 от миналата тема за сак Оксбоу.  Да ви покажа какво ми пратиха  Laughing http://img145.imageshack.us/img145/1268/sakoxbow.jpg
ЕЕее, големи тарикати са тия редутци  Mr. Green Хем е Оксбоу, хем е каки и розово, може ли човек да каже нещо ? Общо взето става да си сложиш един чифт маратонки за фитнеса или ... други варианти  Grinning
Да знаете, да не се прецакате и вие  Peace

# 218
  • Хасково

Мила за по макият номер съгласна ли си че от кога търся 42/44 а не ми се хваща Cry

# 219
  • София
имам излишен сахерин 42-44 заменям го за друг подарък http://media.laredoute.fr/newsletters/2009/taillissime/sem10/pop … urecode=001RQ0279

И аз, за куфар ако може

# 220
# 221
Днес получих поръчка, която направих с код 64610 от миналата тема за сак Оксбоу.  Да ви покажа какво ми пратиха  Laughing http://img145.imageshack.us/img145/1268/sakoxbow.jpg
ЕЕее, големи тарикати са тия редутци  Mr. Green Хем е Оксбоу, хем е каки и розово, може ли човек да каже нещо ? Общо взето става да си сложиш един чифт маратонки за фитнеса или ... други варианти  Grinning
Да знаете, да не се прецакате и вие  Peace

Тези торби по принцип се използват за да си сложиш мръсните дрехи след фитнеса. Аз си бях взела един комплект спортни чанти на рийбок и освен раница и сак имах и такава торбичка.

# 222
Бях пуснала 3 поръчки с куфара,но втората дойде без куфар....въпреки,че беше отметнат във фактурата,но кода не ми беше пратен лично,така,че не е болка за умиране Laughing
Сега чакам поръчка с часовника и гривната ooooh!много съжалявам,че ги пуснах...трябваше пак куфарче да си поръчам Laughing Laughing Laughing
Все пак в петък пуснах още 2 поръчки с куфара и ще чакам да видя какво ще дойде Thinking
Като ви чета вас,май вече няма какво да ме учуди Naughty

п.п.Забравих да кажа,че миналата седмица ползвахме 5-те пътни чанти и 2-та куфара,които имам.Много съм доволна от тях,само кафявия куфар е нестабилен,но на харизан кон........нали я знаете поговорката...

А по въпроса с излишните подаръци аз имам излишен коктейлен сет и бих го заменила за раничка Найк,че много исках,но не ми се ловяха кодовете.Цвета е без значение.

# 223
  • София
Поканен от мен приятел, когато пуска първата си поръчка, къде трябва да впише кода за 10Е?  newsm78  И правилно ли съм разбрала, че за да "хване" този код цените трябва да са кръгли? Тотала ли трябва да е кръгъл или поне един артикул?

# 224
Поканен от мен приятел, когато пуска първата си поръчка, къде трябва да впише кода за 10Е?  newsm78  И правилно ли съм разбрала, че за да "хване" този код цените трябва да са кръгли? Тотала ли трябва да е кръгъл или поне един артикул?

кодът се пише в кошницата. цените на всеки артикул трябва д са кръгли. не че не хваща, но иначе не е изгодно просто. пробвай и виж разликата

Общи условия

Активация на акаунт