Ппестрували ли сте се .......

• 33 852
  • 640
  •   1
Отговори
# 60
И пак питам и се дивя...

Какво е полу - оргазъм Thinking

Това го разбират само тези, дето са го пробвали  Wink
Полу оргазъм, защото стигаш до някъде, но не до края. Аз по скоро бих го нарекла зашеметяващ кеф, по силен от стандартния Rolling Eyes

# 61
  • България
A aз пък да питам от какъв зор трябва да се преструваш  newsm78
Ако не става с един човек, то по-добре той да го знае и да се опитате двамата да промените нещата. Ако пак  не става , тогава няма смисъл да се мъчим , нали?  Наистина не разбирам и не съм се преструвала.

# 62
И пак питам и се дивя...

Нещо ,като полусъединител  Mr. Green
Или казано  иначе :На полусъединител автомобилът може да стои или да се движи. За да успеете да накарате Вашия автомобил да стои или да се движи на полусъединител, трябва да усетите “момента” на включване (зацепване) на съединителя. Признаците, по които можете да разберете, че съединителя включва са намаляване шума на двигателя и стремеж на автомобила да потегли. При бавно отпускане на педала трябва да внимавате и като стигнете дотози “момент” да спрете отпускането. При това положение трябва да работите много прецизно с педала на съединителя. Движение от 1­2 см натискане или отпускане на педала влияят на автомобила така: при отпускане потегля, а при натискане спира. За да работи двигателят по-добре, желателно е педалът на газта да бъде леко натиснат.

Joy   Mr. Green

# 63
И пак питам и се дивя...

Представи си момента преди свиванията, които всъщност са индикация аз оргазма и да застинеш в този момент дълго , без да стигнеш до края. Предполагам, че на това така му казват. Лично аз не го обичам много този момент, обикновено ми се случва след като веднъж съм свършила и после продължа. Е, втори път много трудно ми се получава , само до оня момент достигам. Ама  никога не съм си мислела да го нарека полуоргазъм.  Laughing

# 64
  • Пловдив
И след 5 години безуспешни опити аз вече се отказах...

Ето в това е проблема, че се опитваш. Все едно да се опитваш да заспиш. Там, където е нужно да се отпусне контролът, е най-грешно да се контролира.

# 65
И пак питам и се дивя...

Представи си момента преди свиванията, които всъщност са индикация аз оргазма и да застинеш в този момент дълго , без да стигнеш до края. Предполагам, че на това така му казват. Лично аз не го обичам много този момент, обикновено ми се случва след като веднъж съм свършила и после продължа. Е, втори път много трудно ми се получава , само до оня момент достигам. Ама  никога не съм си мислела да го нарека полуоргазъм.  Laughing
Да,точно! Нещо такова е.И при мен се получава,когато свърша веднъж и после секса продължи по-дълго.Понякога се случва да се изнервя ужасно от това...

# 66
Не. Никога. Аз съм егоист. Като не се е получило да мисли, защо и да се постарае следващия път.  А и не е толкова задължително. Понякога просто не се получава и пак е хубаво. Но чак да се пъна да доказвам , че нещо се е получило , като не е...Тц.Толкова са малко удоволствията, всичко е толкова фалшиво в днешния свят, ако и за това симулирам...

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 10:49 от Егвийн ал-Вийр

# 67
Правила съм го с човек , с който съм искала да свършва по-бързо.Той много държеше аз да получа оргазъм и тогава да си свърши и неговата работа  Laughing Е аз исках това да приключва по-бързо и затова.  Joy

# 68
  • Пловдив
Правила съм го с човек , с който съм искала да свършва по-бързо.Той много държеше аз да получа оргазъм и тогава да си свърши и неговата работа  Laughing Е аз исках това да приключва по-бързо и затова.  Joy

Значи той е бил кавалер, чака първо дамата  Wink Евала

# 69
мммммм да...явно не ,че го правя с тази идея да излажа...но са ми подхварля ли след време...."тогава спомняшли си еди си как свърши"....  Crazy и аз  Rolling Eyes.... но никога не съм разигравала кой знай какви сцени от онези филми...за да подведа някои...според мен трябва да показваш ,че ти е хубаво с този който си.

# 70
  • Насред хаоса
Не. Откъде накъде?! Удоволствието от секса трябва да е и за двамата, а не единият да се преструва, за да не нарани другия и в същото време да се чувства гадно. Така ако се тръгне, се стига най-много до под кривата круша ...

# 71
  • ...на безопасно
С чиста съвест-не,никога не съм се преструвала.

# 72
Не. Откъде накъде?! Удоволствието от секса трябва да е и за двамата, а не единият да се преструва, за да не нарани другия и в същото време да се чувства гадно. Така ако се тръгне, се стига най-много до под кривата круша ...

Абсолютно съм съгласна!  Peace

Не се преструвам, удоволствието е за двама най-  малко  Mr. Green

# 73
Не, не и не! Ама и никога не съм стигала до края, че и до полукрая не съм. Щастливки сте вие.....Аз още го чакам голямото О. И аз така, като жената по-горе.....пуста любов....! Но кво да се прави, оправям се някак си. Mr. Green

# 74
  • Пловдив
Не, не и не! Ама и никога не съм стигала до края, че и до полукрая не съм. Щастливки сте вие.....Аз още го чакам голямото О. И аз така, като жената по-горе.....пуста любов....! Но кво да се прави, оправям се някак си. Mr. Green

А всъщност колко години водиш полов живот ? Не винаги веднага се разбира що е удоволствие и не с всеки партньор.

И как се "оправяш", ако имаш предвид със самозадоволяване, значи физиологически нямаш проблем.

Общи условия

Активация на акаунт