Ппестрували ли сте се .......

• 34 609
  • 640
  •   1
Отговори
# 225
Ех, старост нерадост.  Laughing А за какви неща сме е събуждали навремето.  Crazy
Сега се сетих за една случка , любов голямо нещо, и аз ставам преди училище да отида до гаджето в 5 и половина с първия автобус, че живееше далеч, да правим секс и тогава по живо по здраво да уча. Дали съм се сърдила, че звъни рано будилника, а?  Laughing 

Joy Joy еееех младост наистина... Joy

Щото не сте живели заедно, затова  Party Нека някоя да се похвали, че си навива будилника в 5 часа сутринта за секс, та работният ден 3 часа по-късно да почне свежарски  Laughing

Peace Аз, с гордо вдигната глава. Често го правим именно сутрин - когато малкото спинка. Никога не ми е секвало желанието за секс, дори като родих с нетърпение чаках да минат препоръчителните дни, за да си го правим. Сега, 4 години от както се познаваме с половинката - секса си е пак страхотен и редовен. Въпрос на сексуалност и на партньор  Peace

# 226
  • джакузита макузита
Симулантки.  Mr. Green

# 227
Но еякулация  без оргазъм не може  Naughty Naughty

На мен един бивш партньор ми е казвал, че може. Демек, свършва и еякулира, ама не е оргазъм, което е нещо доста по-силно.
Оргазъма си е оргазъм  Peace или е "сух" или с еакулация ! Може и няколко да са по време на еакулация  Wink

# 228
  • Пловдив
Но еякулация  без оргазъм не може  Naughty Naughty

На мен един бивш партньор ми е казвал, че може. Демек, свършва и еякулира, ама не е оргазъм, което е нещо доста по-силно.
Оргазъма си е оргазъм  Peace или е "сух" или с еакулация ! Може и няколко да са по време на еакулация  Wink

Е, така мислиш ти, но явно съответният мъж ги разграничава. Въпрос на понятия, игра на думи в крайна сметка.

# 229
Китана, желание за скес е едно, а либидо е друго. Може да имаш желание, но да нямаш либидо, нали разбираш. Предполагам либидото е хормонално обусловено. С годините се променя в резултат на възраст плюс купчина други фактори, не съм специалист да ги изяснявам. Знам само, че хормоните могат да се объркат при стресови моменти, проблеми, напрежение, незадоволяване на физиологични нужди като тези от сън или храна примерно. В Сървайвър нали си чула колко често казваха, че поради глада и изтощението нямат желание за секс. Или не им вярваш. Ти явно само си мислиш че си много уморена и имаш много грижи. Явно е че не са чак толкова много и големи че да ти объркат хормоните. Моите наистина е възможно да са объркани. Поне със сигурност вече не бушуват както беше на младини. За това има причини и те не са в изчерпване на връзката със сигурност, защото както казах последните години не съм срещала мъж, който да ме пали особено. Явно е че съм станала по малко сексуална. Но мисля, че много жени са като мен и това е съвсем нормално положение предвид животът ми до сега и сега. Проблем с оргазмите нямам, ако има достатъчно силно дразнене се появява и либодо. Просто по принцип нямам желание, не се вълнувам от секс, няма шанс да си навия часовника да ме събудои по рано за да го правя. Имам си по интересни занимания и това е.  Peace

# 230
Аз пък си мисля, че ти липсва подходящия партньор, който да те запали така, що да не мислиш за друго  Laughing

# 231
  • Пловдив
Аз пък си мисля, че ти липсва подходящия партньор, който да те запали така, що да не мислиш за друго  Laughing

И пак няма да е за постоянно, това "запалване" може да е само временно или пък на периоди, но не и постоянно (ако нещо е постоянно, почваш да го приемаш за нормално и губи силното си въздействие).

# 232
Ами ще пробвам да го опиша. Значи, възбудата и удоволствието расте и се увеличава, сякаш се натрупва енергия, при което идва един момент (част от секундата) в която сякаш стигаш някакъв връх и застиваш, след което следва усещане като рязко освобождаване на огромното напрежение и енергия която се е струпала. Една приятелка му вика "малка експлозия". Laughing Чувството е на внезапно олекване, блаженство. Това е придружено със силни контракции на вагиналните стени (всъщност и на ануса) които продължават известно време - не съм обръщала внимание колко - на горе-долу равни интервали и постепенно стихват. На мен обикновено и ми се зачервява лицето и потрепервам. След това ми се доспива зверски - заспивам по бързо и от мъж след секс! Laughing Laughing Laughing Не знам доколко успях да обясня, дано съм помогнала. Rolling Eyes
Освен това, винаги присъства нещо, което един мой приятел наричаше "мирис на жена". Лек аромат на мускус.  Wink

# 233

И пак няма да е за постоянно, това "запалване" може да е само временно или пък на периоди, но не и постоянно (ако нещо е постоянно, почваш да го приемаш за нормално и губи силното си въздействие).

Е и  newsm78
Малко - малко, защо да го изпускаш  Joy

# 234

Ами ще пробвам да го опиша. Значи, възбудата и удоволствието расте и се увеличава, сякаш се натрупва енергия, при което идва един момент (част от секундата) в която сякаш стигаш някакъв връх и застиваш, след което следва усещане като рязко освобождаване на огромното напрежение и енергия която се е струпала. Една приятелка му вика "малка експлозия". Laughing Чувството е на внезапно олекване, блаженство. Това е придружено със силни контракции на вагиналните стени (всъщност и на ануса) които продължават известно време - не съм обръщала внимание колко - на горе-долу равни интервали и постепенно стихват. На мен обикновено и ми се зачервява лицето и потрепервам. След това ми се доспива зверски - заспивам по бързо и от мъж след секс! Laughing Laughing Laughing Не знам доколко успях да обясня, дано съм помогнала. Rolling Eyes

Извод: За да заспите по бързо си докарвайте оргазъм. Може и сами ако няма кой да свърши тази работа  Peace

# 235
  • Winterfell
ааа по темата ЪхЪ.Като не го бива,става малко неудобно ако му го покажеш.За щастие не ми се е налагало да се преструвам често

# 236
Ми не точно, защото човека може да го бива и да правите страхотен секс, много много разнообразен и хубав, но просто да не стигаш до края, поне на мен ми се е случвало  Laughing

# 237
  • Winterfell
Ами то си е до типажа жена,нали знаете-има 2 вида.Едните,които получават вагинален а другите клиторен оргазъм.Първите го получават при секс,вторите не могат(рядко се случва).За вторите фелациото е края.Инак не става,къв и майстор да работи.Аз съм от вторите,и в началото си мислех пълни глупости,че не съм вред и тнт.Но като правя секс не означава,че не ми е хубаво,напротив.Не е важно човека да те отведе до края,важно е самото му изпълнение по време на акта.Има си хора,които знаят как да си използват инструмента и през цялото време ти е хубаво

# 238
Ами то си е до типажа жена,нали знаете-има 2 вида.Едните,които получават вагинален а другите клиторен оргазъм.Първите го получават при секс,вторите не могат(рядко се случва).За вторите фелациото е края.Инак не става,къв и майстор да работи.Аз съм от вторите,и в началото си мислех пълни глупости,че не съм вред и тнт.Но като правя секс не означава,че не ми е хубаво,напротив.Не е важно човека да те отведе до края,важно е самото му изпълнение по време на акта.Има си хора,които знаят как да си използват инструмента и през цялото време ти е хубаво

Peace

# 239
Мъжете също симулират оргазъм.

Общи условия

Активация на акаунт