Ппестрували ли сте се .......

• 34 621
  • 640
  •   1
Отговори
# 240
Мъжете също симулират оргазъм.
От какъв зор  newsm78 Няма никакъв смисъл  Naughty

# 241
как по-точно симулират отделянето на течността  newsm78

# 242
Чувала съм че при някои мъже оргазмът е доста слаб, а други изобщо не изпитват силно удоволствие при свършване.
Но винаги ми е било интересно кое е по-вероятно да докара мъжа до оргазъм - нормалният секс с жена или мастурбацията?

# 243
Чувала съм че при някои мъже оргазмът е доста слаб, а други изобщо не изпитват силно удоволствие при свършване.
Но винаги ми е било интересно кое е по-вероятно да докара мъжа до оргазъм - нормалният секс с жена или мастурбацията?

И как можем да познаем дали мъжът стига до оргазъм, има ли някакви признаци. При жените вагиналните контракции са неоспоримо доказателство. Придружаващите ги конвулсии на тялото (които между другото могат да се контролират, аз поне мога) също са признак на оргазъм и при мъжете също  се случват. Дали това може да се приеме като признак на оргазъм при мъжете  newsm78

# 244
Абе какви ги говорите - мъжът като свърши - видно е , че свършва  Crazy

# 245
  • Свищов
Ами то си е до типажа жена,нали знаете-има 2 вида.Едните,които получават вагинален а другите клиторен оргазъм.Първите го получават при секс,вторите не могат(рядко се случва).За вторите фелациото е края.Инак не става,къв и майстор да работи.Аз съм от вторите,и в началото си мислех пълни глупости,че не съм вред и тнт.Но като правя секс не означава,че не ми е хубаво,напротив.Не е важно човека да те отведе до края,важно е самото му изпълнение по време на акта.Има си хора,които знаят как да си използват инструмента и през цялото време ти е хубаво

Ура!!! не съм единствена значи. Оргазъм по време на полов акт е почти изключено да получа. Виж при другите техники, стимулиращи клитора, нещата са точни и няма никакъв проблем. За това и нямам неистово желание да имам нещо в себе си като свършвам.

# 246
как по-точно симулират отделянето на течността  newsm78
Не може да се симулира отделянето  Naughty Naughty

# 247
  • София

Е когато е в теб и с перзерватив по какво е видно  Whistling

# 248
Е де, после нали ще го извади.. Blush ми то се вижда пълно ли е или..
Въх,че насока придоби темата.!! Whistling Whistling

# 249
  • София
Е де, после нали ще го извади.. Blush ми то се вижда пълно ли е или..
Въх,че насока придоби темата.!! Whistling Whistling

Е като го извади ти проверяваш ли го бе  Mr. Green
Права си за посоката на темата де, спирам се  Joy Joy

# 250
Бе не го проверявам , но все се вижда..Не мога да устоя да не погледна.. Joy

# 251

Е когато е в теб и с перзерватив по какво е видно  Whistling
Нали все някога ще го извади - като не му вярваш дали е свършил - гледаш  Crazy
Ако му вярваш - гониш го в банята.
Аз лично не съм проверявала с идеята дали не ме е излъгал или колко милиграма е, ама все ми попада пред погледа. Да не говорим, че веднага след това не го пускам да става - трябва да ме гушне и погали.

# 252
  • София
Хихихи, лисички сте вие Simple Smile

Разбира се, не говоря за дебнене, на мен и през ум не ми е минавало да проверявам  Laughing Само споделих, че според мен има начин и нас да ни преметнат Wink

# 253
  • Пловдив
Ами то си е до типажа жена,нали знаете-има 2 вида.Едните,които получават вагинален а другите клиторен оргазъм.Първите го получават при секс,вторите не могат(рядко се случва).За вторите фелациото е края.Инак не става,къв и майстор да работи.Аз съм от вторите,и в началото си мислех пълни глупости,че не съм вред и тнт.Но като правя секс не означава,че не ми е хубаво,напротив.Не е важно човека да те отведе до края,важно е самото му изпълнение по време на акта.Има си хора,които знаят как да си използват инструмента и през цялото време ти е хубаво

Ура!!! не съм единствена значи. Оргазъм по време на полов акт е почти изключено да получа. Виж при другите техники, стимулиращи клитора, нещата са точни и няма никакъв проблем. За това и нямам неистово желание да имам нещо в себе си като свършвам.

И аз съм с подчертана клиторна реакция, както се казва. Партньорът ми показа какво е и вагинално свършване, обаче нещо ми изчезна последното след като почнах да пия антидепресанти.
Severa най-точно е описала що е оргазъм. Но еднократен, за два един след друг веднага - не знам какво е, ще ми е интересно да разбера.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 14:19 от svetla

# 254

Не жените са два типажа, а оргазмите са няколко вида.
Стандартните са тези, които си описала.
Аз си изпитвам и двата без проблем, и то по няколко пъти  Mr. Green
Много зависи от партньора.
Затова за секса се споделя с партньора - какво ти харесва или не ти харесва, какво бихте искали да опитате и т.н. а не да разчиташ че ще ти прочете мислите, защото ти е неудобно да си кажеш какво би ти доставило удоволствие.
Пробвай, гаранция 101 %  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт