Ппестрували ли сте се .......

• 34 060
  • 640
  •   1
Отговори
# 315
Според мен такова нещо няма.Всяка жена е свършвала или сама ,или поне един път с мъж.Изключвам неспособните,наричани фригидни.Изобщо не знам какво е положението там...

# 316
Според мен такова нещо няма.Всяка жена е свършвала или сама ,или поне един път с мъж.Изключвам неспособните,наричани фригидни.Изобщо не знам какво е положението там...

Всъщност тя твърди, че е изпитвала 2 пъти насън. Проблема и е психологически. Каза ми, че докато прави секс когато почуства, че и става много хубаво отблъсква мъжа и се спира. Никога не е маструбирала, защото това е извратено. В същото време твърди, че може да се преструва.

# 317
Цитат
Всъщност тя твърди, че е изпитвала 2 пъти насън
Ама дали насън някой я е онодял, или просто изживяването е сънувала? Сънищата лъжат!

# 318
Сънищата могат да бъдат и много хубави... Blush
Жена,която никога не е свършвала,нито сама,нито иначе....трудно може да заблуди някой ,че свършва.

# 319
Ами да посети специалист, не е маловажно това. Въпросът е дали изобщо иска да промени положението.
И тя може да твърди че се преструва, ама дали и минава номера кой знае, и тя самата какво печели след като е постоянно?  newsm78
И оргазъм на сън? Случва се ама по скоро те събужда, иначе какво ще помни?
Луда работа, но определено проблемът и е сериозен.  
А щом смята и мастурбацията за извратена, ле ле, не ми се мисли дали ще постигне някакъв напредък изобщо!  ooooh!

# 320
Не иска да посети специалист, защото смята че тя си е в ред, а останалите сме нередовни. Описа ми съня си като - замък, принц, целувки, спазми събуждане. Аз между другото съм се опитвал да правя два пъти секс с нея и двата пъти ми спадна.

# 321
  • София
Стига бе  Shocked  Как жена която не е получавала оргазъм, ще го симулира правдиво? Аз като съм изпитвала, пак не смея да се преструвам като не стане, щото не мисля че ще го изиграя сполучливо - еле пък ако не бях изпитвала никога! Shocked  Не че е невъзможно, но този мъж трябва е много неопитен за да не може да различи играта на жена която никога не е свършвала. Thinking

Оргазъм насън не ми се е случвало никога, звучи ми странно. А тя събудила ли се е че да знае какво е било чувството, как така иначе си спомня. Сънищата често изкривяват усещанията.

Много странен случай. Thinking  Определено си е за сексолог момичето.

# 322
Нещо не е излязла от детството таз жена, като и чета какъв е бил съня. Принц и замък.  Crazy А и щом не смята, че има проблем, не знам ако бях мъж изобщо как бих искала да имам връзка с нея. Може да звучи рязко това ми изказване, но това мисля. Ако осъзнае, че има проблем и самата тя търси решение, ОК, ама така...  Confused

# 323
# 324
Лоша, лоша игра. Няма да се хвана. Wink

# 325
Нещо не е излязла от детството таз жена, като и чета какъв е бил съня. Принц и замък.  Crazy А и щом не смята, че има проблем, не знам ако бях мъж изобщо как бих искала да имам връзка с нея. Може да звучи рязко това ми изказване, но това мисля. Ако осъзнае, че има проблем и самата тя търси решение, ОК, ама така...  Confused

Всъщност аз не знам на каква възраст го е сънувала този сън. Станното е че сега има един мъж с нея, който гледа нея и детето и, а тя иска да го зареже, защото не и носи достатъчно пари.

# 326
  • София
Недей бе, Гил. Laughing Ще вземе някоя съфорумка да вземе видеото присърце и да го изиграе така. Laughing

Всъщност аз не знам на каква възраст го е сънувала този сън. Станното е че сега има един мъж с нея, който гледа нея и детето и, а тя иска да го зареже, защото не и носи достатъчно пари.

Според мен основният й проблем е че и тя не знае какво всъщност иска. Оттам следва и всичко останало... Thinking

# 327
Е да се види артистичността  Laughing Laughing Laughing А и къде къде има по добри артистки  Laughing Laughing Laughing

# 328
# 329
Абе явно бая имитации е имало щом на филмчето намирате кусури  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт