Ппестрували ли сте се .......

• 34 037
  • 640
  •   1
Отговори
# 360
С моя правим секс на месеца веднъж Rolling Eyesче и по-рядко.Нямам нужда да симулирам,все пак за 2 минути не мога да направя и това Embarassed

То май това с двете минути секс и един два пъти в месеца при мъжете се превърща в нещо съвсем редно- поне те така си мислят.Все си мислех,че само на жените не им се прави секс

# 361
  • София
С бивши гаджета-да,с мъжа ми никога-не се е налагало просто Simple Smile.

# 362
С моя правим секс на месеца веднъж Rolling Eyesче и по-рядко.Нямам нужда да симулирам,все пак за 2 минути не мога да направя и това Embarassed

Мира, не се оставяй така, моля ти се! Поговори с твоя мъж. Има начини и да не е 2 минути. Това си е жив мързел и оправдания.
Връщам си думите назад само, ако проблема е здравословен или е над 70 годишен.

По тоя повод се сещам, че преди време бях чела в някакъв медицински сайт изказване на един сексолог, според който "ако един тинейджър не се научи да мастурбира и да задържа еякулацията поне до 20 минути, ще направи после много жени нещастни".

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 22:46 от magurka

# 363
На моя определено май не му пука ако не свърша  Laughing Репликата му е " бебчо нали сме женени вече"  #2gunfire

Това означава ли, че преди да се ожените, му е пукало повече?  newsm78

# 364
 newsm78 При нас след като станахме семейство секса е по-хубав..По-отпуснат,време-бол, свобода...

# 365
  • джакузита макузита
Малко е странно твърдението, че опитен мъж няма как да не ви хване - ами ако половината му партньорки са се престрували?
Toгава няма как да е опитен, защото няма да е имал толкова партньорки, след като се е налагало да се преструват - значи не е добър по тази част. Противоречие.  Mr. Green

# 366
Божееееееее, изпъшкай им пет пъти на мъжете и забрави да се усетят дали се преструваш  Whistling
Да заблудиш мъж в тая игра е мнооого лесно  Wink

# 367
Божееееееее, изпъшкай им пет пъти на мъжете и забрави да се усетят дали се преструваш  Whistling
Да заблудиш мъж в тая игра е мнооого лесно  Wink
Зависи на какъв мъж попаднеш...

# 368
  • Galaxy 13197853088
един комшия разказваше, че докато не вземе да пръска значи не е свършила ...

# 369
  • Пловдив

hahaha Той явно е бил супер осведомен или пък все е попадал на пръскащи.

# 370
Не, не зависи на какъв попадам, а от това дали съм в настоение за да играя и заслужава ли си да го правя и най-вече има ли нужда  Wink

# 371

Жената ли да пръска???  Confused

# 372
Има го и този феномен - женска еякулация. Не е много често срещан.

# 373
Страшни понятия научих в този форум... мъжка менопауза, женска еякулация.  Sunglasses Laughing

# 374
За мъжката менопауза и аз не бях чувала  Simple Smile

Не се ли води "криза на средната възраст" то?  Party

Общи условия

Активация на акаунт