Ппестрували ли сте се .......

• 33 998
  • 640
  •   1
Отговори
# 405
веднъж съм симулирала (с причина, но не ми се пояснява). да са ме питали и да съм излъгала - не. всъщност, не са ме питали. бих го сметнала за проява на лош вкус.

Ей заради такава мъжка незаинтересованост и женска срамежливост, много жени си мислят, че са длъжни да симулират оргазъм Rolling Eyes
Има ли мъж, който може да бъде излъган, че жената е стигнала оргазъм? Че това е нещо, което се усеща от мъжа, чисто физически. Ако някой мъж може да бъде заблуден само с охкане и пъшкане, значи досега никога не е довеждал жена до оргазъм Laughing

# 406
Не е така, лесно се симулира Peace
Както оргазма при мъжете е различен и с различна продължителност, така и при жените е различно - един мъж не може да съди по предните партньорки дали настоящата се наслаждава повече или по-малко.

# 407
viliko

Обърнал съм доста внимание на въпроса по темата,както и съм пояснил за мъжкият "сух" оргазъм както правят Ентелегентните хора  bowuu
Не съм си и помислил,че се заяждаш  Naughty Дискусията и спора не са заяждане по даден въпрос  Peace
Не не ми се е случвало да ме оплискват с фонтани,свършвали са многократно ие имало така да се каже "овлажняване" обилно,но са ми казвали приятели ,че е имало потичания и реки при някои жени! Не не съм, изпитвал 'сух" оргазъм той също е ФЕНОМЕНАЛНО явление при мъжете  Peace Симулация може да се направи бел да разбере жената ама е малко въпрос на артистично изпълнение и най вече да не те видят (задна праЖка)  Wink или други методи ....

galana_s
Жените лъжат по добре  Peace Не знам как ще го усети физически ако е над......ен тинейджър  Laughing А и винаги може да го излъже мадамата не се разбира толкова лесно  Naughty

# 408
Има си признаци по които се познава. Особено ако съм бил с нея по-дълго.

# 409

Ако си бил с нея по-дълго, се предполага, че си се научил да й докарваш истнски оргазъм и няма нужда да ти симулира.  Wink Laughing

# 410

Ако си бил с нея по-дълго, се предполага, че си се научил да й докарваш истнски оргазъм и няма нужда да ти симулира.  Wink Laughing

Не е съвсем така - то нека жената е пън в леглото пък ти се опитвай да я докараш до оргазъм.Друг е въпроса вече ако мъжа няма желание да се постарае за това а жената иска.

# 411
  • Пловдив

Не е задължително, защото при някои жени просто не става независимо от времето прекарано с  партньора.
По-скоро ще я усети ако преди е изпитвала оргазъм с него и престане да изпитва (но симулира)-тоест като усети разликата в нея.

# 412
Еееее, пън чак  Joy
Има жени, които трудно биха свършили само с вагинален секс. При тях какъвто и любовник да си трудно ще стане. Може би разнообразието и новостите биха спомогнали...
Обаче ако жената от началото симулира - и после свърши наистина - ето това ще се разбере  Wink Защото ако свършва в началото после е по-лесно да го изиграе, поне има жив пример.

# 413
Ммм, имам предвид, че като прекарат няколко години заедно, мъжът (с помощта на жената, естествено) научава кое й доставя най-голямо удоволствие. Започват да си имат по-голямо доверие, падат им задръжките (ако са имали такива) и секса става все по-хубав.
В никакъв случай не казвам, че за женския оргазъм е отговорен само и единствено мъжът.  Peace

# 414
  • Пловдив
Ммм, имам предвид, че като прекарат няколко години заедно, мъжът (с помощта на жената, естествено) научава кое й доставя най-голямо удоволствие. Започват да си имат по-голямо доверие, падат им задръжките (ако са имали такива) и секса става все по-хубав.

Да, определено сексът с времето е по-добър.

# 415
То по принцип е така но ако жената й е все тая дали ще свърши/защото има и такива/ и чака само чу....то да приключи как можеш да докараш оргазъм на такова нещо

# 416
  • София
То по принцип е така но ако жената й е все тая дали ще свърши/защото има и такива/

Няма такива, маци  Laughing
Има такива, на които им е ясно, че с тоя партньор или в този конкретен акт няма да свършат, тогава чакат да свърши всичко.
Ама жена, пък и мъж де,  дето да не иска да свърши аз не познавам  Laughing

# 417

Да, определено сексът с времето е по-добър.
Зависи, на някой им омръзва  Wink

# 418
То по принцип е така но ако жената й е все тая дали ще свърши/защото има и такива/

Няма такива, маци  Laughing
Има такива, на които им е ясно, че с тоя партньор или в този конкретен акт няма да свършат, тогава чакат да свърши всичко.
Ама жена, пък и мъж де,  дето да не иска да свърши аз не познавам  Laughing

За мъж и аз не познавам но жени имам за примери  Peace

# 419
  • София
Значи просто не знаят какво е оргазъм тези жени  Peace

Общи условия

Активация на акаунт