Ппестрували ли сте се .......

• 33 961
  • 640
  •   1
Отговори
# 510
Животните нямат оргазъм бре имат така нареченото разгонване  Laughing  Тогава МЪЖКИТЕ СА НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ  Peace
При лъвовете например както е споменато 'чифтосването" под някоя савана е 4 дни  Peace А нерезът докато оправя женската си еакулира непрекъснато около 20-25мин  Peace

# 511
Гил, ти пък откъде знаеш? Уентуърд каза, че имат.
Уентуърд, на теб свинята ли ти каза, че оргазмът й е продължил 32 минути?  Wink шегичка, да не се обидиш

# 512
При лъвовете например както е споменато 'чифтосването" под някоя савана е 4 дни  Peace

Какво означава чифтосване под савана?

# 513
Какво означава чифтосване под савана?

Секс на село под сайвана.    Joy (шегувам се)

Саваната представлява обширно пространство между влажните екваториални гори и тропичните пустини в двете полукълба на нашата планета. Саваната е най-добре изразена на територията на Африка, където заема 40% от континента на север и на юг от екватора.

# 514
cybercat
Знам го от ветеринарен лекар  Peace

The_Third
Обикновено го правят на сянка,че при тая жега 4 дена секс ноно стоп  Laughing Laughing Имах предвид В САВАНАТА  Peace

# 515
Ами сигурно го правят под някоя чадъровидна акация.

# 516
  • Насред хаоса
Тая тема вече преструваниците в животинския свят ли се казва?

# 517
  • Насред хаоса
Оргазмът на женската свиня е с продължителност 32 минути.

Shocked Оргазмът или докарването до оргазъм?

# 518
Оргазмът на женската свиня е с продължителност 32 минути.

Shocked Оргазмът или докарването до оргазъм?
Толкова време поема свредела  Laughing Laughing или както се казва пълненето  Wink Laughing Laughing

# 519
Сещам се за оня виц, дето свинята я водили на нерез един ден и на другия ден стопанинът я намерил готова, седнала в мотора, с очилата, каската...и чака  :mrgreen

По темата: не ми се е налагало да се преструвам до сега. Понякога ми е супер, но не свършвам...и не се преструвам, че е обратното. Нмито пък той се чувства зле, че не ме е докарал до оргазъм (все пак доста рядко се случва). Не виждам смисъл.

# 520
А на какво може да се дължи липсата на еякулация ? Попадали ли сте на такива мъже. На мен ми се е случвало. Невероятен, професионален  любовник, да не кажа най добрият, който някога съм срещала, но никога не се празни  Thinking Пак ли е някакъв феномен или аз просто не съм могла да го докарам до края  Rolling Eyes newsm78

# 521
А на какво може да се дължи липсата на еякулация ?
Според древни китайски книги за секса, а вероятно и според Кама сутра, е много по-добре за мъжа да не стига при всеки акт до еякулация. Дори се смята за майсторство да овладее тази техника. Но въпросното задържане може въобще да не е заради владеенето на това, а по здравословни причини.

# 522
А на какво може да се дължи липсата на еякулация ? Попадали ли сте на такива мъже. На мен ми се е случвало. Невероятен, професионален  любовник, да не кажа най добрият, който някога съм срещала, но никога не се празни  Thinking Пак ли е някакъв феномен или аз просто не съм могла да го докарам до края  Rolling Eyes newsm78

Не си ли го питала защо е така?

# 523
  • София
Аз не съм попадала на такъв мъж, но една моя приятелка имаше такова гадже. Никога не можел да се изпразни в нея по време на секса. Не че я пазел от забременяване и т.н., просто не можел. Та тя ми е казвала че винаги е трябвало да го "довършва" ръчно след това. Но така както ми го е разказвала случая с него, допускам че проблема при момчето може да не е бил физически, а на някаква психическа основа. Thinking

# 524
Аз не знам дали изобщо е проблем. И аз не съм го довършвала ръчно, не ме е карал да го правя. Питах го веднъж защо така, ама той нещо се измъкна както винаги, щото не е човек който отговаря на въпроси, предпочита той да ги задава. И понеже не знаех дали няма някакъв проблем и гледах да съм тактична и да не го разпитвам, може да не му е приятно да говори по въпроса.
Но до ден днешен не съм си изяснила каква може да е причината. Не вярвам да са специалните му умения по Кама Сутра, не ми е споменавал да има такива интереси.
Но много пъти е казвал иначе, че не иска деца. Сега е женен от 3 години, ама не съм чула да има деца. Последно като го питах преди около 2 месеца  по маила както винаги не ми отговори, а ми задава въпроси. Ако не беше ревнивата му жена щях да го навестя и инспектирам  Grinning Ама требе да е тайничко от мъжа ми, че последно като му бях на гости и мъжа ми много се вбеси (понеже знае, че ми е бивш   ooooh!)

Общи условия

Активация на акаунт