Слънце грее, дъжд вали - Цветарки се радват на красоти. Тема 42

• 35 650
  • 482
  •   1
Отговори
# 390
# 391
Благодаря момичета.   bouquet  Цветята ви са страхотни Hug

# 392
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Пак аз..аман от мен, ама... Mr. Green
Да ви покажа едно от цветята, което подариха на мама и което лично аз засаждах, защото една позната го разчистваше и се отърваваше от него... та сях го по Великден
така изглеждаше на 10 юни:

А днес, само след 19 дни изглежда така:

Разбира се, тя му каза името, аз го забравих на мига... Дали цъфти само лятото? На върха на цвета има нещо зеленикаво, дали са семена? Някой ако си го отглежда, ще се радвам да ми сподели нещо...

И още нещо, забелязвам, че каменното ми цвете не върви така, както преди... Има две пъпки, но първата е сякаш празна, чакам вората да се отвори, но въпреки всичко, ето ви снимки да видите как изглеждаше преди две години и как сега... хилаво и измъчено ми с еструва, миналата година, също не беше така хубаво, както по-предната и самите цветове бяха хилави и недохранени.. Къде бъркам.. и тук ще чакам съвети!

Преди:
/така е изглеждало точно на тази дата преди 2 години/

А така изглежда на същата дата сега:
Не ми харесва положението никак!!! Thinking Rolling Eyes

И последно, така изглежда повторно цъфтящата теменужка.. т.е първо цъфтене след пресаждане и у дома Crazy

... п.с. Като си гледам албума с цветята.. маса китки съм уморила...само снимките са останали...

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 20:19 от katyadjin

# 393
Здравейте!

Отново се изгубих и отново ми липсвахте много Hug.Изпуснах ви цяла седмица и сега не мога да насмогвам да се радвам на вашите красоти.Всички цветя , градинки и балкони които сте показали са прекрасни както винаги,наслаждавам им се и им се радвам!И отново и отново се вдъхновявам за още и още.....Дано не ми се налага повече да се разделям с вас за толкова дълго!

А ето и от мен малко нови снимки от градината.Мушкатките ми така са нацъфтели, много ме радват,цъфна и бругсманията която за мен е голяма красавица
http://picasaweb.google.bg/st.dobrinca/2009#5352794575082106754   от тук нататък

Приятна вечер на всички,сутринта съм тук с кафето smile3503

# 394
Здравейте,дружки!!!  Hug

Два дни нямах възможност да влизам при Вас и...............лелелеле,много цветя,много красоти!!!

Айтеп,Честит ти празник!!!Да ти е живо и здраво името!!!Да ни радваш с присъствието и цветята си!!!  smile3525  newsm51  Hug
Веси,що си уклюмана ,бе душко,петуниите ти са прекрасни,браво на теб!   bouquet
Миленка,радвам се,че и ти имаш вече епифилум,дано се хване,невероятно красиви са,когато цъфнат 30-40 цвята,моят още цъфти!!!  Hug
Sunny, прекрасни са цветята ти,бананчета ще имаш ли или не е ашладисано дръвчето ти?Моя приятелка има същата бананова палма,но дава плодове,а е мъничка като твоята,не е голяма.
katyadjin,няма ......"аман от теб",редовно всички трябва да са на линия!!!   bouquet
uspe,твоят двор ми е все в мислите,пусто да имах и аз къщичка с дворче.  ooooh! Много са ти красиви всичките цветенца!!!  Hug
Айде,че дълъг стана поста ми и ще ми теглите по една..................
Лека на всички,а на празнуващите...............Наздраве и Умната!!!

# 395
  • BRUXELLES
Здравейте цветарки Hug , какви красоти ....... супер сте!

От няколко дни Чета темата ви , запалих се яко -ето нещо скромно и от мен,вместо запис.
http://www.album.bg/bel1070/albums/92384

Миналата седмица си купих този Босилек Бонзай , никога не бях виждала такъв босилек Rolling Eyes , ухае невероятно и затова много ми се иска да  го опазя! Някой има ли повеЧе информация , за което благодаря предварително Heart Eyes!

# 396
Здравейте,момичета,много пишете.Успе,градинката ти е невероятна  bouquet
Бел,добре си ни дошла в отбора на цветарките,разгледах ти албумчето с цветята,страхотни са,а за босилека благородно ти завиждам,дано и в Бг пуснат такъв с удоволствие ще си купя  bouquet
Лек и спорен ден на всички!

# 397
еееех, че красота е тоя босилек-бонзай  Heart Eyes...За първи път виждам подобно чудо . Бел добре си дошла в отбора  Hug

# 398
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Бел, страхотни са цветята ти... Много стилно подредени..

# 399
Бел много са красиви цветята ти а си имат  и много оригинални и красиви саксийки newsm10

# 400
Отново сте показали много красоти!Невероятни сте,връщам се да ви чета. За да не е просто запис,ето малко нови снимчици от тук до края- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=359508&pid=13139203

# 401
Катка, страхотни са цветята ти. Върбенките ти са супер! А как се казва това цвете http://www.snimka.bg/album.php?album_id=359508&pid=13139244
Много ми хареса и комбинацията на петуниите ти с тези дребничките сините. Те как се казват? На слънчево място ли са ти.

# 402
Браво,Катя!Прекрасни цветя smile3501
Ето и твоето циганче-

Другите също вървят много добре,но още са с по един цвят.
Ето и една петунийка-

bel1070 Много хубави цветя и аранжирани с вкус  bouquet

# 403
  • Русе
katka72 , страхотни са цветята ти   bouquet
bel1070 , добре дошла!Много красиви цветя си ни показала! Hug
uspe , както винаги градинката ти е прекрасна!  bouquet

# 404
  • BRUXELLES
Благодаря , за топлото посрещане! Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт