http://www.youtube.com/watch?v=G8D-iOUUbnE

чак сама и се чудя
ама такова нещо не съм си правила. Вчера само за опит си направих една плитка с изкуствена коса надоло защото мойта е 10см под раменете плитката стана до кръста но много ми дърпаше отгоре иначе стана добре даже се изкъпах с неея да видя дали ще се раздърпа нищо и нямаше само ме притеснява дърпането в корените много е неприятно. Но все пак ще си направя плитки сега си избирам изкуствена коса и искам да се направя като момияето на картинката с много плитки ама ще ми коства доста нерви
и мисля да седя 1-най-много 2 седмици за да не си сасипвам много косата
Станаха около 250 плитчици, веднъж ми ги броиха. Доста болеше, особено накрая, чувствах си главата двойна от опъване. Стоях с тях около месец, махането беше много лесно, косата ми се беше запазила в добро състояние. Втори път обаче не бих се направила
Станаха около 250 плитчици, веднъж ми ги броиха. Доста болеше, особено накрая, чувствах си главата двойна от опъване. Стоях с тях около месец, махането беше много лесно, косата ми се беше запазила в добро състояние. Втори път обаче не бих се направила
е поне ме успокои че няма да съм като разплетена дамаджана после
Косата ми по принцип е доста издръжлива и с плътен и дебел косъм и може би затова ми се запази, незнам как ще е на по слаби и тънки коси. Успех