Споделете 109

• 26 401
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
  • Кацнала на едно дърво.
Вярно бе, тръс.  ooooh! Свински тръст би било хубаво нещо, обаче.  Joy
П.П. Франзели, ако беше твоят дон мъж на място, щеше да го претрепе тоз, другия дон.  Joy Поне в "Нашите деца" се шири мнението, че дадат ли на твоето дете снакс, трябва да убиеш от бой дарителя.  Joy (Преувеличавам, разбира се, но темата си я бива Laughing).

# 316
Kростренажор, Франзел, е вид скъпа закачалка за дрехи, която може да мери пулс.
Моя (който е велоергометър) мери и изминати километри, ако има кой да повърти педалите. И калории мери, изгорени. В моя случай - никакви  Laughing

Тази сутрин моите двама младежи пак говореха за твой Борко.   Grinning

# 317
Калина (русенска) бях сигурна , че цялата ви фамилия сте творчески личности .Не знам с кво се занимаваш , но разгледах снимките ви и вече се убедих в това ??!!!
Доколкото разбирам щерка(голямата) ти рисува .Между другото цялото семейство сте страхотни и малко луди май .Извинявам се за отклонението.

# 318
Открих сезона на "аууу, извинете, не ви видях"  Close
Време ми е да свикна и да се възползвам, щото пари за кростренажор нямам. Също така нямам място за кростренажор и време за кростренажор.

# 319
Kростренажор, Франзел, е вид скъпа закачалка за дрехи, която може да мери пулс.
Моя (който е велоергометър) мери и изминати километри, ако има кой да повърти педалите. И калории мери, изгорени. В моя случай - никакви  Laughing

абсолютно вярно
моята закачалка временно беше перместена в друга стая и ми беше много некомфортно  Joy
и пулс мери, и калории, и време, и скорост...ама няма кой да върти   Mr. Green

# 320
  • София
Добър ви ден, дрОгари и дрОгарки!Днес съм доволна от себе си. Разчупих един кофти самоналожен стереотип, който ми създаваше много, избегваеми иначе, проблеми.
Кой питаше за балерината? Винаги с готовност се хваля.
На виделите я вече миналата седмица, поднасям извинения за досадата.

Ета, най-сърдечни благопожелания!

# 321
 Laughing Маркрит, жълт кантарионе мой! Транквиланте! Няма творчество зад гърбовете ни още, но мерси за комплимента  Laughing ох, извинете за картинките.

# 322
Laughing Маркрит, жълт кантарионе мой! Транквиланте! Няма творчество зад гърбовете ни още, но мерси за комплимента  Laughing ох, извинете за картинките.
Crossing Arms Embarassed

# 323
  • При хората, които обичам
Нямам балерини за показване. Имам колоездачки. Черни като по-мургавата част от населението. Активно ползващи степер през зимата - едната на едното стъпало, другата - на другото. Все е нещо, де. Поне не бърша прах от него.

# 324
Калина, изшпионирах и аз, че пусто любопитство гладно не стои. Попаднах на къщицата ви -  тъкмо навреме, бих казала. Сбирам всякакви идеи, защото несвойствено и най-вече непоносимо за мен ще взема да повторя един и същи мотив в две стаи. Обмислям вертикално разделение по стените, видях че добре се е получило при вас.

В събота топло ли го дават? Че сигурно ще се наложи и двамата с Горд да спим на земята. Детето не - то върху нас.

Тука всичките пращите от любов, разбирачи и разбирачки!
Мога само да допълня за себе си - веща, веща, та чак зловеща! Mr. Green

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 15:20 от Lyusil

# 325
Питайте ме мен за боядисване на стаи. Специалист съм!  Peace

# 326
Люсил , в събота и неделя го дават дъждовно.

# 327
Аз имам коридор за боядисване, ама ми трябва не разбирач, а мераклия Laughing

# 328
Бе то мераклии бол, бояджии няма.

# 329
Сел, ти бояджия ли си бил?!?/не се въздържам и слагам ококорчен, премигващ на парцали от ронещата се спирала емотикон/

Дъждовно значи. Нищо, тъкмо ще уморя от студ бактерията, която 15-ти ден явно само храня с АБ.

Рокси, да ти пратя нашия Джедай? Много съвестно момче, и разбира, и мерак има, и пари иска.

Общи условия

Активация на акаунт