Споделете 109

• 26 402
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
  • София
20 кинта на квадрат и съм твоя, Рокс. После ще има да се хвалиш...
Боядисването ми  е хоби, парите са, за да не се почуства Ракси неудобно. Да не решите, че не съм успяла да ощавя достатъчно пациенти.

# 331
Охооо, с такъв марж значи спокойно мога и комисион да си сложа.

# 332
Сел, ти бояджия ли си бил?!?/не се въздържам и слагам ококорчен, премигващ на парцали от ронещата се спирала емотикон/

Люсил, бил съм и бояджии и бармани и студенти...секви съм бил...като се напия ставам адски агресивен и обикновено край мен се заформя бой....иначе относно боядисване, просто претендирам да имам добър вкус относно цветовете и трендовете във вътрешния интериор (външния по ми убягва) . В момента розовото за детска тича като Бен Джонсън!  Peace ...Надявам се съм бил ясен по следобедному, като за след бутилка вино.  Hug

# 333
  • Му Кинд Оф Плаце
Мойто къща или на старшата  в групата?  Mr. Green
мойто къща е опит да си изпълня мечтата-книги от пода до тавана и никакви джамове.
Споделям преглед при симпатичен ортопед, който наговори само хубави неща за наш Борко, вкл. и за рамото.

Анджи, и аз не съм забравила онез стърчащите работи на колелото (вече събирам сили  Mr. Green)

А суинг било солта на земята според разни теми тук. Съпругът, виден назадничав и разсеян тип, все разправя, че си падал по суинга, неплащащите ДЗПО го разбират правилно, а другите се усукват около мен.  Mr. Green

# 334
 Laughing Сел, скицооо. Само не разбрах би ли го Ясен или само се надяваше да го биеш. А детската се явява и моя спалня /лещата все още не може да спи сама/, така че и като Бен Афлек да тича розовото /и така да изглежда дори/ не ставает. Синьо му е майката, обаче бащата ми се поизгуби. Имах идея, накупила съм и материалите, сега само трябва да измисля нова със същите.

Франзел, дай и твоето къща, аз нищо не отказвам. Да ми дават.

# 335
Синьото е студен и гаден цвят, навяващ мисли за самоубийство. Вервай ми, живял съм в стая, боядисана в синьо над 30 години   Hug ...пак повтарям: розовоPeace

# 336
  • о`майна лунна нощ е
Ета, докато не са ми изпили съвсем мозъка - Честит празник!!!   bouquet

ПП - не обичам студени цветове като интериор за стая.
ПП1 - открих жълт кантарион в шкафа с кафето, чай и сладки - да слагам ли чайника?

# 337
A, Люсил, видяла си ни детската, тъкмо да се оправдая защо изхвърлих на Марта леглото. Приеха я студентка и аз си викам, край, сега е моментът да разкарам най-дребното от спалнята ни. Синът ми усети, че се задава розова заплаха и отсече, че ни позволява да се гаврим само с две от стените. Пазари се до последно и като видя тапета, каза че не вижда друго спасение освен неговата половина да е като килия - в сиво и метал.

Флор видя зеленото в хола още преди да е изсъхнало, каза че одобрява.

# 338

Флор е жена с вкус!  Peace ...зеленото успокоява! Като гледам дълго зелени стени и спирам да мисля за.....забравих за какво  Hug

# 339
толкова е топло навън
едвам се прибрах

Който е казал ,че денят си личи от заранта  не е прав
много гаден следобед имах

бояджийска тема сте подхванали
от цветове не разбирам,

# 340

Флор е жена с вкус!  Peace ...зеленото успокоява! Като гледам дълго зелени стени и спирам да мисля за.....забравих за какво  Hug
Между другото бях чела някъде , че зеленото помага при запек .
Сериозна съм . Sunglasses

# 341
Аз наплесках нашата спалня миналото лято в синьо и червено, което всъщност се превърна в тъмно розово. Сега има шанс догодина да стане детска стая на Боян. Добре, че розовото вече е модерно за момчета, спокойна съм, че няма да го повредя.

Не искам да си мисля колко ще е горещо навън като си тръгна от работа. И няма да намеря утеха в чаша леденостуден джин с тоник  Sad

# 342
  • България-Швейцария
Споделям, че закъсах служебно и ми трябва експресно печатница.
Видях, че ЗеФс-ът не е влизал от понеделник, LemonDesi-то и тя не се е мяркала насам скоро.
Ако някой случайно им има телефоните ще съм му много задължена, ако ми ги сподели на лични или на мейла в профила.

# 343
Имам бояджия. Кой иска?

# 344
Защо не мога да си намеря питието за това лято?
Бирата я забраних, джина ми идва силен (вече)...
Освен бяло вино с лед? Някакви други идеи?

Общи условия

Активация на акаунт