Споделете 109

• 26 363
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
  • в провинцията
.АmriankА., не се коси предварително, може и нищо да й няма на картата. Аз така изпрах на моя мъж телефона... Embarassed Както си переше пералнята и изведнъж каза "БУМ" отвътре, ама аз не зацепих веднага що е то, та си извъртях пълната програма и вече като взех да простирам, открих телефона в един джоб. От апарата нищо не ставаше повече, обаче картата я изсуших и след два дни вече беше на друг апарат. Нито номера бяха изтрити, нито някакъв друг дефект даде. Дано и твоята да се окаже водолюбива  Peace

# 586
Аз я пробвах вече...ДА НЕ БИ ДА НЕ Е БИЛА ДОСТАТЪЧНО ИЗСЪХНАЛА ??? newsm78

# 587
И аз съм прала тел.чисто нов за 700 лева!
Извадих го светеше #Crazy мигна,премигна и спря...поизсушихме го-работи!
Обаче не му беше вече кеф и си купи нов,а картата-бетон!

# 588
  • Paradise
Жози, къде е снимката?!

Днес установих, че единият ми мобилен се е скапал нещо. Утре ще го нося на ремонт, надявам се, че ще го оправят. Не ми се дават пари за нов телефон.

# 589
Пипинс, не пожела никой у дома да ме снима, може би утре. Mr. Green
За сметка на това бяхме семейно всички на Костенец, е , няма друго такова местенце, това е фантазия. Намерих си моя хотел, заявих на Телето, че искам там за един уикенд. Че може да се приберем даже в понеделник сутринта, то цялото пътуване е около 45-50 мин.

Свалям иначе много снимки за споделяне с вас.

# 590
Детето ми каза, че приличам на принцеса. Омекнах, дори и на баща му не ми идва отвътре да се скарам, за глупостта, която сътвори тази сутрин.

# 591
  • тъгата в мен
Да им се не знае  и на домашните любимци...В очакване съм 2 рибки да се преборят с "повика" от отвъдното.Признавам,че не исках да ги уморя,но май прекалих с дезинфекцията..
Кейси,аз пък си имам принц..Нинджата,спринтиращ с тротинетка, от 3 дни се разхожда из морската градина с едно наметало и събира погледите..Бера срам на кило и снизходителни усмивки .Сигурно ни завиждат.

# 592
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=389286&pid=12908640

Ето малко красота от мене, имало все още такива , почти диви, кътчета.
Мисля, че пак ще се върнем там.

# 593
Жозефина, като каза Костенец и хотел - веднага се сетих за този Wink
Надявам се лятото да е по-гостоприемен, аз съм била зимата и нямаше никаква магия Sad
Иначе сърничката е страхотна - няколко пъти ходих да си "говорим"

# 594
Ммммм, Фреш, зимата там не бих отишла, честно казано. Това очарование, което го има през лятото, мисля, че тогава просто ще липсва. Обичам зимно време да ходя на "зимни" места, звучи тривиално, но е така. Примерно, в старата част на Банско си имам едно любими стари улички, по които като тръгна, че като ми замирише на пушек от печки и камини, на бор....и ми става едно....много хубаво.

# 595
  • No Line On The Horizon
Ние пък днес бяхме на Чудните мостове. Много хубаво си прекарахме.

# 596
Спомних си за един познат, дето казваше, че е бил на Златните мостове, вместо Чудните, впоследствие се оказа, че той с право така си ги наричал, понеже му излезнали златни (през целия път повръщал от завоите...извинете), та така, иначе верно са чудни мостовете, аз последно ходих есента, е няма такава красота и цветове. Но скоро пак ще ида, въпросът е, че последният участък от пътя е много гаден....

# 597
  • Paradise
Жози, дай повече инфо, къде точно в Костенец - повече ми прилича на селото, а не града.

Тази година, най-вероятно, морето ще го гледаме през крив макарон. Моят мъж ме уведоми, че до средата на август е абсурд да излезне в отпуск. А след това, по груби сметки, аз ще съм заета. Просто да падлудееш!

# 598
Споделям!На мам малкото гларусче....
http://gal.impulse.bg/galleries/socialbg/1b/f4/7da413f5_0040017560355_00_600.jpg

както виждате,сме моногамни.... Laughing.

# 599
Чудните мостове са тези близо до Чепеларе, нали?
И тях ги посетих през зимата пеша, а слизането ми беше повече от чудно - по тъмно върху каросерията на камион ...
А иначе това хотелче е на около 1км от селото.

Общи условия

Активация на акаунт