Споделете 109

• 26 354
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • вкъщи
зависи къде се намира селото -дали е на морето  или забутано в балкана или на полето Mr. Green Mr. Green

# 631
  • вкъщи
Селската идилия и като дете и сега, никога не ми се е виждала привлекателна. Едно време много мразех, когато всички си заминеха на село и почти нямаше с кого да си играя

и на мен също Laughing

# 632
Къде ще да е, все има какво да се човърка целодневно.

# 633
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ех, Флор, каква благодатна тема отвори  Wink

# 634
Да, Деси. Всеки може да си избие комплексите.  Wink
"Селска чест" срещу граждАнските сноби.

# 635
Нямам село. Селото на майка ми още по време на детството й са повишили в курортен град. И почивка нямам, така че за какво ми е това село. И онзи повод за споделяне на усмивка нямам. Преместването приключи в частта си прехвърляне. Следва частта нанасяне, т.е. продължавам още известно време в същата форма на местожителство.
Виж, като типично градско момиче, съм имала "лозе". Сега и без лозе работата имам свръх, така че лозе не ми трябва... И все пак имам причина да споделя усмивка. Защото ме радва компанията ви.
Хубава седмица пожелавам.

# 636
  • В царството на мечтите
Аз пък обичам селата не мога да кажа мразяги, но обичам да съм там за малко и за бързо. Пове че ми харесва забързано ежедневие отколкото спокоиния начин на живот. Пък и обичам животните, но ми идва малко повече тяхната миризма. Е сега сериозно се замислям дали обичам на село или не. 

# 637
Едно време много мразех, когато всички си заминеха на село и почти нямаше с кого да си играя

И аз, и аз ... И все мрънках на мама, а тя ме посъветва като порасна да се омъжа за селянин, но като гледам накъде вървят нещата и моите деца след време няма да ги огрее.
Понеделника няма да го споделям ...
Чак ми иде да пусна тема.

# 638
  • Бу-у-урга-а-ас
Като дете мразех селото. Мразех и всички села. Обичах градските забавления и завиждах на децата, които никога не ходеха на село. Причината беше баща ми, който в последствие трайно се превърна в "селянина с колелото", след като се пенсионира. Преди това всеки уикенд от петъка още, яхахме жигулката и чао, чао Бургас, здравей външен селски клозет, здравейте стоножки и бълхи и др. !
Сега обаче ми е кеф и нямам търпение уикендите да ходя там. Това беше и една от причините да изкарам книжка, за да мога да пътувам спокойно, когато си реша. Селото ни е много готино, близко до Бургас, а баща ми облагороди къщата и стана много приятно за отдих и двудневно бягство от лятната шумотевица на Бургас.

# 639
  • о`майна лунна нощ е
Като малка след не знам колко дълъг престой на село, съм казала на майка ми - лельо  Shocked

Имам си село и винаги съм обичала да ходя там. И мъж с село си взех. Ама неговото е по-село от моето с всичките му екстри - животни /вече в намален състав/, кър - да ти види окото 4 дка маточина и още 6 фъстъци, двор - малък, но няма празно квадратче пръст заето само  с трева  ...

# 640
Аз пък си имам и село (на около 70км. от Варна ) и лозе с китна виличка (вече в рамките на самия град ).Като малка аз също не обичах да ходя нито на едното , нито на другото .
Но да ви призная предпочитах на село .
Но винаги съм ходила максимум за един уикенд .Никога нашите не са ни оставяли за повече време .Най голямата екстра на село беше да отидем до селския хоремак да купим бира за дядо и естествено нещо селско сладко за нас .Нещо екзотично което го нямаше в градските сладкарници) .Общо взето си ни беше скучно и на двете места - и на село и на лозе.
Баща ми си е абсолютен планинар , горски човек и все ни мъкнеше на разни пикници , излети и т.н. Малеееееее как го мразех в такива моменти ....Аз винаги съм обичала да ходя на море .Все му казвах че ще се оженя за морски човек .И наистина без да искам гаджетата ми бяха морски тип хора.Накрая за такъв се омъжих .Обожавам морето въпреки , че съм имало 5-6 премеждия сериозни и много кофти именно на и в морето .Явно съм мазохистка , щом продължавам да обожавам морето въпреки премеждията преживяни в детството  ooooh!

Последна редакция: пн, 15 юни 2009, 15:06 от Markrit

# 641
За пореден път се убедих, че няма нищо по-отпускащо и забавно от това да направиш един дълъг уикенд в женска компания на морето.
Четири дни живях на бира! Сигурно съм най-големия любител на тази напитка във форума  Laughing

# 642
Последният ти пост затвърждва мнението, че си мъж още повече  Mr. Green

# 643
Най-сетне, евала, разгеле, и машалла!! (доживях да цитирам Сопранов)

Доставиха ми книгата, хип-хип хърей!! След като порядъчно изръмжах!!!
Ама....така ли трябва да се случва? Tired

# 644
аз пък ще се включа в селската тематика някой път със снимки, а понеже ще правим РД на Яна на двор, ще замоля поетите и поетесите за малко помощ по измисляне на гатанки, ей тук - последният ми пост - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=405035.new#new

Общи условия

Активация на акаунт