Споделете 109

• 26 359
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • Му Кинд Оф Плаце
Хахаха, Гала тръгна да търси сладолед в хладилника и една кака й подвиква-Виж във фризера, виж във фризера  Joy Joy

# 616
Селската идилия и като дете и сега, никога не ми се е виждала привлекателна. Едно време много мразех, когато всички си заминеха на село и почти нямаше с кого да си играя

# 617
  • Майничка
...Едно време много мразех, когато всички си заминеха на село и почти нямаше с кого да си играя

Същата работа. Добре че пращаха няколко софиянчета "в провинцията". Laughing

# 618
Селската идилия винаги ми е харесвала
макар че ,вместо на село ме пращаха в Банкя при баба
страшен купон ,плажа още работеше,
парка беше огромен-все още...култовата Баба Яга
ех спомени.....

2 кафеварки от сутринта
не споделям безсънието,ужасно да не можеш да спиш нощем

# 619
Не свързвам "село" с "идилия". Лудост ме хваща от тишината, нощните пеперуди и грозните лаещи "дворни" кучета.
остават 4 дни до първия изпит на щерката и ме лазят мравки. От ония мравки, които се хранят с гореописаните кучета.
Отново имам цял час обедна почивка, който по стар обичай прекарвам тук  ooooh!

# 620
Селския туризам на гражданчена ми е харесвал. Носеха глезотии - футболна топка, магнетофон Кащан.
И са големи балъчета. С една глиста 20 санта можеш да им изкараш акъла.
Веднъж прецаках едно да ближе сол от буцата на овцете. Едно помириса роза,
поръсена с лют червен пипер.
В 10.30 видяхме мъже да пият бира от стъклени шишета под една тераса. Колегата вика, виж, хората вече поркат, ние още бачкаме.

# 621
Никога не са ме пращали на село.  Rolling Eyes
Ицо му викаше на моето "асфалтно детство".
Имахме една върба, на която се катерехме, по 3ма човека на клон издържаше.
Около 5-6 човечета се качвахме, тя ни обгръщаше с листа.
Беше нещо като тайното ни място да си разказваме истории.
Дано не са я отрязали...

# 622
От сутринта няколко души вече ме попитаха дали няма да сменям мъжа. Mr. Green
Ще подкарам май пак с дънките и фанелките, че ше земат да ми пуснат некой лаф.

Относно селото-аз все по-сериозно се замислям и одобрявам идеята на мъжа ми за постоянен живот на село. Това го казвам като човек, живял 38 години в градове.

# 623
Нашето дърво  беше черница с чердак от дъски и парапет от пръти. Ядем големи черни дуди, а отдолу стадо гъски обират падналите и дръжките, които плюем. После ходим на чешманта и си търкаме пръстите о цимента. Муцуните остават лилави.

# 624
  • Му Кинд Оф Плаце
Нямам село. Не ме влече селският живот. За мен това не е точно природа, а метан, насекоми и домашни животни накуп, никаква екология.

Летата ходех при баба по-в центъра-ходех на плаж-Евиния плаж и търгуващите полякини, играех на федербал между коли с децата на курортистите-само полячета, никви родни, ама ха.  Mr. Green
Баба имаше заден двор и гледаха два реда домати. Какъв потрес и възмута всях като почнах да ги колтуча, а някои колтуци бяха си отгледали доматета.

ПП. Всъщност бях от онази рядка порода, която искаше да ходи на училище и си прочиташе учебниците предварително  bowuu bowuu

# 625
  • Кацнала на едно дърво.
Ваканция ли е, навсякъде е хубаво. Laughing
По някое време ни из"селиха" (преносно и буквално), та аз ходех през ваканциите при дядовците си и бабите си в София и Бургас.  Laughing Все съм била наопъки. Тоест, ние се оказахме на почетната длъжност "роднини от село".  Joy
Заради това сега никъде не ми е добре - селото като такова не ми е родно и не се чувствам добре там, обаче градът ми е шумен и мръсен... Няма оправия моето.  Joy Малките градове също са ми чужди.
Отивам на Марс.
Не, там е много студено и тъмно.
На Слънцето ще е идеално.  Flutter
П.П. От личен и сравнително пресен опит казвам - на село може да се създадат градски условия. Зависи къде е селото, де.

# 626
Точно в момента с удоволствие бих се заровила в някоя селска дупчица. Ще се науча да садя и копая. Ще си гледам детето на спокойствие и ще гледам да съм възможно най-независима от околните. Ех, мечти...

# 627
Аз дори не знам, какво значи думата "село"  Peace

# 628
Понеже си нямам село и все съм на гости. Та откак се помня ме поучават: "тук не е като на София....", ...не по потник.., ...не такава музика..., ...не това, не така ... пууууууу
Аз поучавам ли някого като дойде тук - не сърбай, не плюй, не окай...
Обичам обаче селските животни. Особено прасетата.
Преди години ме заведоха в село Овчевлак - прасетата бяха пуснати. По улиците се разхождаха. Кеф. А всяка къща имаше поне 2-3 прасета. Направо рай. ама и там ми забелязваха - не говори на прасетата, те не са като софийските ...

# 629
Мразя селската идилия и в червата си. Нищо идилично няма. Само къртовски труд.

"Езерото" е супер. Изтествах всичко на Св. Валентин.

Общи условия

Активация на акаунт