Споделете 109

• 26 475
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • Майничка
Честит да ти е, Деб! Laughing

Капичнах си фамилията още в 9, отдавна не се е случвало. Ама им се събират поне 20км пешеходстване днес, аз се включих само за втората половина.
Накрая предлагам да седнем някъде, а №1 и баща й:"Ама няма ли да отидем до МОЛ-а?!". Пъповете им все едно са хвърлени там! То и аз ги харесвам онези шоколадови бонбони, ама добре че е №2, та не пасваме на онова описание на Уилки Колинс "...двете дъщери - хубави и дебели, майката - хубава и дебела и таткото - най-хубавият и най-дебелият от всички...".

# 571
Има ли някой, който да не знае как стават бебетата?
Ей тук обясняват много добре:
http://www.vbox7.com/play:4d3a2956
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 572
  • Му Кинд Оф Плаце
Като прасе с тиква се боря от вчера да си криптирам вирелеса и... неуспешно.
Мноо ми е криво, щото веднага се лепят разни наглеци и ги банвам (ех, радостта на малкия човек), ама искам ефективно и крайно-да виждат, че тая мрежа не е за тях.

Трябваше да слушам по-сериозно на сиско курса за вирелеса, ама тогава-Никога няма да оставя кабела, не е ли жица, не ми го фали  ooooh! ooooh!
Родата ме гледа в ръцете и се чуди, аджеба, тез пари за какво ги даде и къде ходи  Embarassed Що не си стоях на карамфилите.

# 573
Споделям,че си изпрах телефона......ще умра просто smile3511
Картата ми може ли да не е жива?

# 574
  • В царството на мечтите

Вина ги съм се чудила как стават тези неща. Ама е много яко

# 575
Еовин много готино клипче си пуснала, гледах го с голям кеффф  Mr. Green

.АmriankА. не го включвай в никакъв случай, защото ще умре безвъзвратно - суши го няколко дни на слънце, сешоар примерно и едва тогава го включи Peace

Аз споделям, че реших да включа пералнята... нова е, ама изгоря  Laughing То не е много смешно, ама повече няма да я пипам!
Също така ме е яд на изгореното от вчера на лицето и се надявам да не остане белег - трябва май да си взема някаква паста за белези, че...ще ми развали цялата красота  Mr. Green
И разбира се пия кафенце....и не ми се прави нищо  newsm03

# 576
•ºt®eisyº•,той вече е умрял,аквариум е -изпрах го на 40градуса,и картата ми - праха е "отмил " всичките ми номера....

# 577
Жозе, честито! Дай поне жокер, как горе- долу изглежда таз прическа це класа Simple Smile
Споделям неуспешен опит за плаж, но и чуден коктейл с ром и кокос. След малко продължавам с опитите за тен. С докторския си късмет в здравословен план мисля да не ви занимавам.

# 578
  • Sf
Продавачките в магазините трябва да минават някакъв курс по етика, възпитание и любезност... Всеки месец

Днес пазарувах и ни размениха торбичките със зеленчуци с друга клиентка. Аз си бях взела тиквички, а другата жена - зелени чушки. Резултатът - прибрах се без зеленчуци.  Mr. Green Жената - може би с моите четири тиквета  Mr. Green

Продавачките - 2 броя и ако можеха с поглед да убиват, щяха да ги вземат в МОСАД... И като спокойно и любезно поисках да си взема все пак тиквички, те казаха, че съм длъжна да платя и чушките  Shocked Как да им обясниш, че ако другата жена е платила за тиквичките, аз не съм длъжна да купувам чушки  Mr. Green Искаха да чакам в магазина жената да се върне и да разменим покупките??? както също и да си отворя дамската чанта, щото четири тикви може да съм ги скрила, видиш ли... Чудех се дй се смея или да вдигна скандал...

В крайна сметка оставих две разярени млади продавачки, които пускаха злокобие от всяка своя пора, след като ги посъветвах спокойно, че трябва да бъдат по-внимателни, както и по-любезни с клиентите си.

Скръц-скръц... Още им чувам тракането на зъбатите им усмивки  Mr. Green

# 579
  • До хладилника, който обичам
Споделям нови тенти на двете тераси (заменени срещу съдържанието на окаяната ми кредитна карта, но няма как, уви) и тооооооолкова голямо доволство в резултат! Най-сетне няма да ми пече и мога да си спестя импровизираните драперии на простора.

А дали мога, многоуважаеми, да ви поканя в подписа си? Ударете едно рамо, 15 секунди време отнема само. Както обичайно, за добро дело. Благодаря Grinning

# 580
И 15 минути да е, децата спят, ама не разбрах как.Някой ще ми удари ли едно рамо, за да ударя това на Бу/

# 581
  • До хладилника, който обичам
Ел  Hug
От тук се регистрирваш, а после кликваш за вот Simple Smile
п.с. грешката беше в мен, коригирах я.

# 582
  • под дъгата
Готова си, Бу!

Споделям това. Някой не каза ли наскоро, че е почнал нова работа  Laughing
Шегувам сееееееееее /като в оная реклама/.

Честит ти рожденик, Деб!

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 18:59 от Buba Mara

# 583

Аз пък съм бил в страхотна заблуда досега. Мислех си, че технологията е друга. Басииииииии

# 584
  • Казанлък of all places
Бу, готово .
Споделям пълно чекмедже на хладилника с ягоди- децата ми ги донесоха. Дядо им де. Те се донесоха с колелета, подстригани и с по 2 нови рани на колената.

Общи условия

Активация на акаунт