Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-13

• 84 645
  • 1 011
  •   1
Отговори
# 915
Йовче, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ми как съм, добре съм, благодаря ти за грижата.  Hug Hug Hug Просто доста често "изпушвам" и се ядосвам, че ми е много натоварено и напрегнато. Сега уж организирах малко процеса - мъжът ми и свекърва ми ще се редуват за Дани, а аз си взех отпуск от 24-ти август до 11-ти септември, за да мога да уча.  Blush Дано се получи, че все го мисля малкия...Яде ли правилно при баба, спи ли, извеждат ли го достатъчно (нещо се дърпат за извеждането, но мъжът ми ги е строил и за сега ги конролира Wink. Вчера си обещах по-полека и съвсем спокойно да си уча. Като подивея гушкам котката и я мачкам.  Joy Joy Joy

За цикъла - имам си го, моят тумор не е хормонозависим. А и нали искаме още едно бебе. Blush Heart Eyes Heart Eyes
Е, първо да завърша, че иначе...После имам планове и за една много серизона магистратура... hahaha hahaha hahaha И после що съм луднала. Ами защото съм ЛУДА!!!  Joy

Ти как си?

Другите дами и те да се отчетат, моля!  Hug

Лалева, къде си бе, момиче? Бях ти писала, че искам да те видя на кафе. Hug

# 916
  • В царството на игрите:)
И такааа - ето ме и мен. Или по то4но остатъци от мен. Откакто съм ж Т-6те имам чувството, че участвам в някакъв маратон. Имам страшно много работа с децата и ми е много уморено. В събота си счупих ръката, а днес си разрязах лошо глезена. Ръката е с4упена в китката и е оперираната. Ако си махна и цицата и перуката и както съм обинтована, хората 6те се чудят как съм жива след толкова интервенции наведнъж. Но пък настроението ми е ок. Радвам се, 4е и при вас всичко е наред. Другата неделя се прибирам за последният ФЕК и после по4вам за мои голям ужас Таксотер. #2gunfire #Crazy newsm78
Целувам ви Hug Hug Hug

# 917
  • София
И такааа - ето ме и мен. Или по то4но остатъци от мен. Откакто съм ж Т-6те имам чувството, че участвам в някакъв маратон. Имам страшно много работа с децата и ми е много уморено. В събота си счупих ръката, а днес си разрязах лошо глезена. Ръката е с4упена в китката и е оперираната. Ако си махна и цицата и перуката и както съм обинтована, хората 6те се чудят как съм жива след толкова интервенции наведнъж. Но пък настроението ми е ок. Радвам се, 4е и при вас всичко е наред. Другата неделя се прибирам за последният ФЕК и после по4вам за мои голям ужас Таксотер. #2gunfire #Crazy newsm78
Целувам ви Hug Hug Hug

Жено, ще дойда да си те прибера. Ти си бетер Бочко  Mr. Green Heart Eyes Hug

# 918
Milmich,голяма си каскадьорка, къде се нагласи така. Важното е, че настроението е на ниво и се чувстваш добре. Другото ще мине.
Поздрави Hug

# 919
Миленче,то понякога като тръгне заднешката ,трудно се оправя! Joy
Последните няколко дни всичко ми беше наред и накрая за да не се отпусна съвсем -ударих колата! hahaha
Аз завивам надясно,а някаква мацка ,за да избегне една дупка навлиза в моето платно и бам...
Свих и задната врата! Blush
А моята машина е без драскотина... Яка работа...
Дойдоха полицаите/тя държеше да им се обадим/, казаха и че си е виновна,попълнихме протокол и си тръгнахме по живо ,по здраво...
Децата ми бяха в колата ,та ги стреснах здраво...
Егати и скапаният ден...
Така  че,Миленче,оправяй се бързо и дано вече всичко да ни е наред!  :  love001

# 920
  • София
 smile3532 Милмич, ти обра овациите за първото място по каръщина  Joy Joy Joy
Кана мислише, че ще е тя, ама ти я би по точки.
А на таксотера не му се плаши толкова. Само освен, че ще повръщаш, ще те болят костите, устната кухина ще ти е като изгорена, няма да имаш обоняние и ще се чувстваш, все едно те е газил валяк...
Всичкото това е за пет дни. И какво са пет дни ? Минават бързо  Grinning

# 921
smile3532 Милмич, ти обра овациите за първото място по каръщина  Joy Joy Joy
Кана мислише, че ще е тя, ама ти я би по точки.

Ооо, Хули, в грешка си! Кана не само, че не е карък, а е и огромна късметлийка!  Heart Eyes

Миленка, и ти не си карък. Просто като тръгне, докато не се изнижат нещата, не спира. После пък има дълго затишие. Wink
И сега какво - гипсираха ли ръката? Боли ли те? Как ще се справяш с дечурлигата сега? Simple Smile
Викай мама на помощ.  Hug Hug Hug

# 922
           milmich  ooooh!,направо си влезнала в серия !!!!!Стига вече де  Laughing!!!!

# 923
  • В царството на игрите:)
Ами, Кана, мила, аз съм си в Т-ще при майка, но сега тя вместо две има за гледане три деца. Ръката ми е в гипс и не ме боли, но само кагота не правя нищо с нея. Невъзможно ми е да се занимавам с малката например, да я нося и т. н. Та мама се е пищисала вече с мен. Вика, дано никога да не съм била на нейното място Praynig
А иначе като я счупих бях на кръчма с две приятелки и като си тръгвах паднах, а крака го срязах като прескачах проходилката на Ани, че тя не искаше да се мърда и залитнах и..така... Crossing Arms Улучих неправилното място #Crazy
Хули, ти си мойта опора...Изреди ми толкова приятни симптоми, че ми се иска да бягам във всички посоки едновременно. Защо в онкологията ми казаха, че от таксотера не се повръща?

# 924
           milmich  ooooh!,направо си влезнала в серия !!!!!Стига вече де  Laughing!!!!
Дано това е последното ти изпитание milmich Hug
  Момичета  , някой знае ли как стоят нещата в Дървеница  ?  Искам да си запиша час за сцинтифравия  на кости .
                         Кана   - Сега съм в Благоевград . Имам още две вливания , и след това ще съм  в София .Няма да се измъкнеш , да знаеш  Laughing

# 925
  • у нас - на брега на морето
Кана, радвам се като пишеш и ни озаряваш с присъствието си! Hug Предполагам, че никак не ти е лесно с тези изпити, но ти си силен човек и ще се справиш! newsm10 Знам, че ти е трудно като се отделиш от Дани, но не се притеснявай - няма да го оставят детето без грижи, а и така децата свикват и с други близки да ги гледат. Когато големият ми син беше малък съм го оставяла много при майкини да го гледат, а сега малкият не се е отделял и ден от мен и въобще не иска при баби - то не, че и те могат да го гледат, защото те станаха за гледане вече.
Миленка, ама си се подредила! То не ти стигаха другите мъчения, ами сега и тези! Добре, че си при мама да помага. Кога ще ти е следващата вливка и гипсът ще попречи ли на това? Пожелавам ти бързо оздравяване и дано поне не те боли много! newsm17

# 926
  • София
Лалева, за сцинтиграфия се записва на тел. 875 20 99.Може с талон номер 3 А, взет от хирург или ортопед. Аз съм на 14.08 ,но има чакащи напред един месец,тъй че действай!
Момичета, хубав ден макар и дъждовен!!!  bouquet

# 927
Йовче, Blush Не ме засрамвай... Hug Hug Hug

Лалева, ще чакам. Wink

# 928
Добро утрооооооо  bouquet
ММ - Много благодаря   bouquet  bouquet  bouquet newsm51 newsm51. Записах си час за 14 октомври . Обадих се на този номер  , който ми написа . Знаеш ли кога излизат резултатите  ? Заплаща ли се ?
 ПРИЯТЕН ДЕН , МНОДО УСМИВКИ И ПРИЯТНИ ЕМОЦИЙ ВИ ЖЕЛАЯ . ОБИЧАМ ВИ  Heart Eyes

# 929
Здравейте!
Момичета,кога се прави сцинтиграфията-след химиотерапията и лъчето,или когато си прецените?
Колко струва изследването?

Общи условия

Активация на акаунт