Иде пролет,иде лято, МАРТенчето е от игра залято!

• 16 139
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Eйййй, че хубаво кафенце!  Laughing
Момичета, кажете за триколките? Имам предвид колело триколка, не количка. Ползвате ли или още са малки? Забавляват ли се или им е все едно дали в количка или триколка? Аз от две седмици се чудя дали да купувам или да оставя за догодина.  newsm78 Аз ей това съм харесала, ако някой има такова моля да сподели мнение.
http://family-bg.com/prX_4054.htm

# 241
  • София
Добро утро на всички  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ние имаме триколка. Но главно седи пред вратата, за да не пречи вътре. Ходиме веднъж на месец с нея до магазина. И веднъж сме ходили до зоопарка. Нещо не съм и, фен. Трудно се бутат. Не са маневрени. Не стават за спане. Единствено за малки дестинации, по възможност без тротоари.
За тръшкането и при нас почна. Не знам как ще се справим. Но понякога ми идва да го нашамара и да го остава да си реве наказан в кошарата. Както казва баща ми изпуснахме го възпитанието  - първите 7 месеца го разглезихме  Grinning Grinning Grinning

# 242
Савина, аз купих триколка. Калоян много й се радва, но... се вози в нея максимум 15-20 минути. След това иска да тича. Аз напоследък излизам без количка, триколка и прочие приспособления. Той откакто проходи, не се задържа много в седнало положение. Тъй че, лично за мен, триколката се оказа излишна покупка. Не знам обаче в твоя случай, предполагам няма как да излизаш с двамата без превоз, но пък и за 2 триколки ще ти трябва подкрепление. Grinning

# 243
  • Sofia
Аааа няма такъв филм при нас. И двамата с мъжа ми да сме ако тръгнем без превоз ще ходим 1 час до градинката. Те за ръка не обичат да ходят, дърпат се искат сами да си ходят където им скимне. А иначе докато върви количката си седят, няма проблем. Само като спре не искат да седят вътре.

# 244
Тук всичко ми е на 10 минути път от вкъщи, та затова си позволявам лукса да излизаме пеша. Ясно ми е, че в София положението не е такова Wink

Последна редакция: чт, 28 окт 2021, 12:08 от bubanka

# 245
  • София
Сави, аз съм ЗА триколките. Еми се вози вече 3 месеца, голям кеф й е. В къщи обаче крия колелото, че щом го види се лепва, настава едно пищене да се качи и няма влизане в количката  Crazy Иначе и на мен не са ми особенно удобни, ама щом на детето е кеф...  Обаче са удобни от друга гледна точка - в жегите извеждам Еми без памперс и като е на колелото може да си пишка без да мокри цялата количка  Laughing
Мерси на всички за стиснатите палци - утре е изпитът  Rolling Eyes

# 246
Здравейте,ние имаме проблем със спането нощем от няколко дни,а днес вече си имаме първи кучешки зъб на девойката. Grinning, но на малкия вместо да му растат последователно четири  резци горе и 4-те долу направо му е излязъл кътник.Име ли друг такъв случаи в смисъл той има три зъбчета долу ,две горе и сега и кътник? Cry

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 23:30 от zaki

# 247
  • Лондон
http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=230593

Да се представим колко сме пораснали Grinning

# 248
 Честит рожден ден на Тони! Да си ни жива и здрава и много щастлива с любящи хора около теб!   bouquet  bigdance2 Tada  party023 newsm59

# 249
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО УСМИХНАТА! ДЕТЕНЦЕ МНОГО ДА ТЕ РАДВА, МЪЖО ДА ВИ ОБИЧА И ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ВАС!

Благодаря за хубавите думи за Ванеса-маймун-принцеса! Wink
Поли, честита розова новина - много късмет да имате (пу-пу)!
Лори, стискам палци за изпита!
Савина - ние имаме триколката на Ла Редута и съм много доволна, а и Ванеса също. В нея се вози много по-дълго отколкото в количката. Излизам с нея почти всеки ден и се управлява доста по-лесно от триколките на наши познати, а и в сравнение с тези на дечица в градинката. Може да се качва и да слиза от тротоари сравнително лесно. Определено е по-удобно с количка, но като свикнеш, не е чак толкова трудно.
Марги - за рева и тръшкането, мисля че не определят дали по-нататък, като порасне ще бъде нервна и избухлива. Струва ми се, че е нормално (а и май се проявява в някаква степен при всички на тази възраст), тъй като мъниците не могат да контролират емоциите си, а и не смятат за нужно да го правят, тъй като на моменти са искрено вбесени от нас. Е, как да ти покаже детето, че е ядосано и че се случва нещо, което го дразни, при положение, че му липсва съответния речников запас? По-скоро е важно на нас да не ни пука какво си мислят околните (защото май основното ни притеснение идва от тях), да не се нервираме допълнително, че това видиш ли, ни излага и неща от сорта. Не че винаги успявам да не се нервирам на такива кризи, но общо взето се отитвам да и говоря спокойно и да измисля ново, интересно за нея занимание. Бях чела някъде, че е важно да уважаваме изблиците на емоции при децата и да им покажем, че разбираме защо са така разстроени. В противен случай, когато пораснат и вече могат да контролират изблиците си, ще трупат гняв - няма да спрат да се ядосват, но ще го крият.

# 250
Савина, има и триколки за близнаци, но в Бг не съм ги виждала. Може да провериш в интернет магазин, а мои познати с близначета, ги бяха видели в Гърция за по 100Е. Виж и това http://www.kultoys.com.au/bikes/bikes1.htm

# 251
Здравейте, момичета!

Тони, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и много, много обичана!

Наистина това с възпитанието е много сложно. При нас единствения, но ГОЛЯМ проблем засега са люлките. Колкото и дълго да го люлея, в момента, в който го сваля, започва един неистов рев. И аз съответно го оставям да реве, не му обръщам внимание. А Марти продължава да се дере – страшен инат е. И на мен ми е неудобно от хората, но пък няма винаги да се съобразявам с тях. Аз съм на мнение, че ако сега им позволим да правят, каквото си искат, след време ще имаме сериозни проблеми. Децата са страшни манипулатори. Мъчно ми е като го гледам как се скъсва от рев, но това е от ината му.  Naughty

Савина, Марти много се радва на триколката. По мои наблюдения и върху другите дечица в парка – всички ги обичат. Обаче не те виждам сама с 2 триколки. Много са неудобни, не събират достатъчно багаж и са по-трудни за управление от количките.
Заки, ние сме с 3 зъба отгоре, 2 отдолу  и 2 кътника.

# 252
  • Sofia
galinana мерси. Точно такова нещо търся, но наистина в Бг няма. Ама каквото има такова, сега какво да направя... Утре отиваме да купуваме. Аз пробвах в градинката една на Чиполино доста леко се караше, ама ще видим как ще е.
Оххх днес се измъчихме, ама си заслужаваше зора. Ходихме до Враца да си правим нови татуировки с мъжа ми и естествено децата с нас. А там една жега адска и един задух, те се размрънкаха, няма подходяща градинка да ги пусна... Голямо хленчене беше. Но пък сме доволни.  Laughing Аз си нарисувах двата звяра да си ги имам  Joy Ей такава е

# 253
  • София
Савина уникално е  newsm10

# 254
Сави, много е хубаво! А къде ти е татуировката, на коя част от тялото?

Общи условия

Активация на акаунт