Иде пролет,иде лято, МАРТенчето е от игра залято!

• 16 138
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Честит рожден ден на Тони и Надето/със закъснение/!
Виви,много сте хубави,Ева е голяма сладуранка и много ви се радвам,а ти си страшна мацка  Flutter
Сави,честити ви триколки,много са хубави,дано са ти полезни и удобни,татуировката ти е страхотна  Wink
Спирит,много са ви хубави снимките,Натали за съжаление се страхува от морето и се къпе само в басейна/надуваемия/.С бански е,не мога да се организирам да отидем преди обяд,затова ходим на обяд  след като се наспи,но отдавна не сме ходили.
Нашият режим е:закуска към 9-10-попара или кис. мляко с бисквити
                             обяд:към 13ч. -яденето от кухнята,ако е рядко тогава слагам сухар.
                             след. закуска към 17ч.-кремче или каквото дадат от кухнята
                             вечеря-към 20.00ч.-супата с сухат
между храненията яде банан,вафлички,бисквити,солети,данонино,киндер пингуи и т.н.
Аз също трябва да я баламосвам с нещо за да я нахраня и много се ядосвам и също като Виви ми идва да й захлупя купичката на главата,но поне си изяжда всичко.
Ставам,че мъжо настоява да седне на компа...

# 286
Леле, ние ще вземем да я изпишем тази тема най-накрая. Браво Wink

Сави, честити ви триколки. Да си ги ползвате със здраве и малчовците много да им се радват.

Наде, бързо оздравяване на децата. Hug

КикиНики, дано си прекараш страхотно в Белгия. Приятен полет.

Зори, добре завърнала се Hug

Марги, ти ме разби с вашия хранителен режим. То и моето не яде, ама пък твоето. Сигурно хич не ти е лесно Hug

А иначе добре, че повдигнахме темата, че се бях притеснила, че само моето е такова инатливо относно храната. За да се храним нормално трябва да има програма. Обаче на мен ми писна да се правя на маймуна. От няколко дни практикувам по следния начин - слагам една покривка на пода, сядаме, давам му и на него една лъжица, той бърка и се опитва да яде сам, аз в същото време му давам с друга лъжица. И така докато си играем се изяжда храната - той щастлив, аз доволна, а цялата стая в супа (но поне не се ядосвам). Тъй че някой ако има силни нерви за това предизвикателство може да пробва, дано проработи и при вас. Плодове давам напоследък по същия начин - нарязвам в една купа и я оставям на достъпно място. Бърка, слага в устата, маже по стените и т.н. Но поне яде. А това, че седмичното ни меню може да се разбере при първи оглед на стаята за сега го преживявам някак си.

За ината и тръшкането още не съм намерила правилния подход обаче. Като реши, че иска нещо е способен да реве 20-30 минути. Много ми е гадно - говоря, опитвам се да го разсея с нещо друго (но нещо напоследък не ми се връзва, явно не е толкова глупав вече), но не. Какво ще правя незнам. Отделен въпрос, че почнах да усещам негативите от това бабите да го гледат. Те явно малко повече от мен го глезят. И аз не стига, че го виждам за по няколко часа вечер, ами и постоянно аз съм лошата - не давам това и онова. Почвам да си втълпявам, че предпочита да е с бабите и това ме депресира. В същото време съм много доволна от бабите и не мога постоянно да правя забележки, все пак баби са му и е нормално да го поглезват. Абе заплетено ми е, но и гадно. Ама си се оплаках, пък дано не съм ви досадила.

Лека вечер от мен.

П.П. Продължавам да стискам палци на Ради. Дано бързо свършат нейните проблеми. Сега видях в чата, че мъжа й е писал, че имала усложнения и ще стои още в болница. Sad

# 287
  • София
и аз стискам палци на Ради,дано бързо се възстанови и скоро се гушка със своите момчета! Heart Eyes Praynig

Едно големи палци и за Поли,че и при нея никак не са розови нещата. Praynig Hug

За ината и тръшкането - Жоро е на периоди.Имаше такъв преди 3 м. и мина за около месец,сега се опита пак за 2 седмица да влезе в такъв период.

# 288
Зори, добре дошли! Дано успеем да се организираме и да се видим. Колкото повече мами+деца, толкова по-весело. Simple Smile
Пипи, браво, добре си го измислила това с храненето. Аз от самото начало я храня с песни, танци, реклами, абе цялото домочадие се правехме на маймуни, само и само да яде. Този номер минаваше допреди два месеца. От тогава не ще да хапне нищо, което се дава с лъжица. Добре че поне млякото си пие, та да са й наред хемоглобина и желязото, че иначе съвсем щях да се побъркам.

Ох, как така Ради е с усложнения Cry Дано бързо се оправи и да има много сили и вяра, че просто не знам как издържа.

# 289
  • Тук и там
Хайде на здравословната и диетична закуска  Mr. Green:

Пипи вече не пуска рано сутрин кафенцето, а и другите вкусотийки, та трябва да се търси заместител  Crazy В интерес на истината много добър резултат постигате с хапването Пипи  Peace Да споделя, че по подобен начин малкото прояде моите готвени супички: сядеме една до друга на масата за второто хапване след като се приберем от парка. Сипвам й на нея и посмачквам, връчвам й пластмасова купичка с лъжичка там да се радва, а междувременно аз ям с лявата ръка, а на нея давам с дясната от нейното ядене  Laughing То май всеки се прави на маймуна - само и само да се хапне като хората  Whistling
Зори, добре сте се завърнали  Peace
Оставям ви, че днес ме събудиха рано-рано още в 7 ч., та трябва да преструктурирам режима ни за деня - това хранене, разходки, спане... ooooh!

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 13:40 от Iva-1977

# 290
Добро утро.
Хайде на кафето. До няколко минутки ще е готово Grinning

За храненето с програма - аз си мислех, че само при нас е така. Около мен явно обаче само ящни деца има. На моите приятелки децата, даже плачат като свърши яденето.

Лек ден на всички Hug

# 291
Добро утро.
Натали още спи,а аз съм будна от 7.00  Tired В стаята влизат мухи и ме събуждат  Twisted Evil и предпочитам да не заспивам пак,защото после не мога да се разсъня 1 час. Милсех днес да направим един плаж,ама като гледам какъв вятър има навън,май няма да ни огрее.
Стискам силно палци,Ради да  се оправи вече и да се прибере у дома.
Зори,добре дошли  Simple Smile
Кикиники,много хубаво да си изкараш в Белгия  Sunglasses

# 292
Ама сме ранобудни, тцтцтц, браво на нас!
Пипи, Иве, мерси за кафето и закуската. Wink
На Ради и Поли стискам силно палци и им изпращам голяма прегръдка Hug.
Зори, добре дошли! Как се адаптира Жорко?
Надето, да ти оздравеят бързо дечицата. Hug
Марги, мерси за отговора.  love001 Дано Дея се чувства добре там и да си играе мноого с дечицата.
Настава рев...хубав ден от нас!

# 293
  • София
благодаря ви !  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=413140.new#new айде доживяхме новата тема. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт