Иде пролет,иде лято, МАРТенчето е от игра залято!

• 16 138
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
  • София, Борово
Аз от две седмици се чудя дали да купувам или да оставя за догодина.  newsm78 Аз ей това съм харесала, ако някой има такова моля да сподели мнение.
http://family-bg.com/prX_4054.htm
Привет на всички, четох по диагонал и набързо ще пиша Embarassed
Сави, ние имаме тази триколка, но с чната отзад. Виктор си я харесва много. На мен лично сега ми е трудно да го извеждам с нея, но като съм с баща му я взимаме.
Тони, честит Рожден Ден! Много здраве и сбъднати мечти!  bouquet
По късно ще се включа по темата за рева и тръшкането, понеже много ги владеем.
За сега хубав ден на всички  bouquet

# 256
  • Тук и там
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТОНИ !
Да си здрава, весела, обичана съпруга и мама на сладураната Тифани

/пусни малко снимки да ви видим  Peace/
Сави, и ние сме с триколка, но както писа Пипи и при нас всичко е в близост на 15-на минути и не ни се е налагало да се возим на дълги разстояния в нея. Галя си я херсва много, даже е паркирана в нас и тя постоянно тича при нея да ни пуска музики. А тези музики... при пълна тишина само си тананикам някоя от тях  и малкото веднага тича да ми пусне нещо Mr. Green През деня за дългите разходки използвам количката с целия необходим инвентар за разходки, а вечер се движим с триколката да ни чуят всички  Crazy
Лори - давай почерпката за изпита  Hug
Савина, гледам по Дискавъри един сериал за татуировки и страшно ми харесват - само ме е страх да си направя де  Whistling Твоята е много хубава - типичната за майка-лъвица пазеща дечицата си  Peace

# 257
  • около Варна
Здравейте, и аз да се отчета набързо да не ни забравяте, само да ме оставят дребните, че колко пъти така почвам и нямам шанса да довърша.

За триколките нямам впечатлени,я защото не ползваме, но са много нестабилни и лесно чупливи, мъжът ми е ремонтирал сигурно сто такива вече, иначе Ева им се радва, но тя на всичко що не е нейно се радва. А пък като я кача в тия акумулаторните колички няма по-доволна от нея, но като че ли не ми се дават пари за такава поне на тоя етап.

Относното инатите, рева и тръшкането и ние не сме по-назад, не е от най-трагичните случаи, но понякога адски ме изнервя как хленчи и се преструва като не стане на нейната. Освен това в старанието си да не се почуства пренебрегната, като че ли я разглезам повече, но все ми е мъно как ревнува и да не се чувства изоставена, че в ръцете на мама все има някой друг и за нея не остава толкова време. Обаче Ванеса обра точките с тоя номер с повръщането, Гале дано и това да минава скоро, че си представям какво ти е.

Ането, съжалявам за загубата ви Hug

Angelfish, стискам палци нещата при вас да се развият по най-добрия начин.

Савина, страхотно тату си избрала, но дай снимка в оригинал, то така не е интересно.

Иве, много ти е хубав аватара Heart Eyes

Разгледах страхотни снимки на порастналите мартенчета, всички са ни големи убавци Blush, малко ми е мъчно колко бързо растат, вече не са бебета, а деца, докато се обърнем и вече няма да имат нужда от нас Sad

Ние с Ева най-накрая открихме сезонът на дините Mr. Green. Сутрин оставяме Жорко на баба му с едно шише мляко и се изнасяме към плажа.На Ева много и харесва да пие морска водя и да яде пясък Laughing, играе си и много слуша напук на очакванията ми, то не е късно да почна да я гоня из плажа де. Ще приложа малко снимков материал като ми остане време.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=230735&pid=13488094

Още мнооооого исках да пиша, но почивката свърши, вече и двамата викат.

Целувки на всички от нас Hug

Последна редакция: нд, 12 юли 2009, 16:36 от wiwi

# 258
  • София
Влизам да почерпя, защото днес имам рожден ден .

# 259
Честит рожден ден, Наде! Да си жива и здрава и много щастлива и обичана мама и съпруга!

При нас времето е гадно, цял ден не сме излизали и Марти вече издивява. Но пък аз използвам да си направя основните почиствания, че като се оправи времето пак не ни търси вкъщи.

Ради ми писа, че още е в болница - имала е някакви усложнения (не знам точно какви). Стискам палци скоро да се прибере вкъщи и всичко лошо вече да е зад гърба и.  Praynig

Виви, малката сладурана направо ще я изям. Hug

Ние от 1 до 10-ти август сме на моренце (живот  и здраве). Та ще се радвам да се запознаем с варненките и с малките варненчета на живо. Който има желание може да ми остави тел. на лични и като сме там да организираме една срещичка.  Heart Eyes

# 260
  • около Варна
Наде, честит рожден ден, пожелавам ти здраве, успехи в живота и много прекрасни моменти с двете ти слънчица!

Стискам палци на Ради да се възстановява бързо и дано да остави вече здравословните проблеми зад гърба си.

Пепе, мерси за комплимента, много ще се радвам да се видим, макар че аз с тия двете зверчета ми е трудно да се организирам, но ще ти пратя телефон да пуснеш едно съобщение, пък ще пробвам да дойда.

# 261
  • Тук и там
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАДЕ!
Букет от нежни пожелания
даряваме ти с две ръце
и радост, щастие, любов
желаем ти от все сърце!

Ау, Виви  Hug Тази снимка на малкия Жорко направо ме разтопи:

А ти направо изглеждаш страхотно  Peace

Много стиснати палци и от мен за Пепе - и да се разпише в близките дни, за да ни каже че всичко е ОК  Praynig

Последна редакция: пн, 13 юли 2009, 10:11 от Iva-1977

# 262
  • София, Борово
Наде, Честит Рожден Ден!
Желая много щастие, любов и само прекрасни моменти в живота!

Wiwi, прекрасни сте на снимките! Ти изглеждаш прекрасно! Браво  bouquet

# 263
  • Sofia
Наде, честит рожден ден!   bouquet Да си жива и здрава и много щастлива!
Ние пак сме болни да ви се оплача.  Sad Направо ми писна вече от тия вируси. Тоя път слава богу само температура, няма сополи и кашлица. Ама единият беше с 39.5 два дни, тъкмо се оправи и реших че на другия му се е разминало и вчера и той. Вие с какво сваляте температура? На мойте над 38 Panadol и Nurofen изобщо не им действат. Само Hexalgin, ама снощи и от него нямаше особен ефект. Компреси не даде да му направя. За два компреса и то на крачетата така се дра и пищя, че се задави и оповръща всичко. Има едни охлаждащи лепенки, някакви тайвански май, слагат се на челото или на гърдите. Страхотен ефект, много съм доволна, ама много трудно се намират. Някой да е виждал къде продават?
А реална снимка ще сложа, ама по-нататък, че още е много червена и е с превръзка.

# 264
  • София, Борово
Сави, много тъжно, че са болни дечицата...
виктор за радост само 1 пъ е вдигал температура и беше трудно за сваляне.. Редувах Панадол и нурофен.
за тези лепенки, които казваш, ако са същите които знам са японски и са на Пиджън.. не знам дали правилно го пиша. Имат магазин в Бели брези.
Честит татус -аз съм фен и добре че ме спряха на времето ,че сега щях да съм цялата в татоси и пиърсинг Embarassed

# 265
Здравейте и от нас. Чела съм от тук от там. Болничките бързо да се оправят, че е много гадно. Савина и аз съм го пробвала номера с мокри кърпи напоени и с оцет, ако стоят мирни помага. Слагам ги на китките и на крачетата.
Ние в събота се прибрахме от морето. Изкарахме си много добре, почивката на къмпинг много ми допадна особено с това малко дяволче. Няма минаващи коли, обикаля си където си иска, всички наоколо я запомниха и отвреме на време ако я изпусня ми я водеха. Mr. Green На Кристина също много и хареса. Не успявахме да я извадим от водата - рев и тръшкане разбирасе и лягане по гръб Crossing Arms
Сега я видях че и е пробил един предкътник отгоре, пък още ги няма долните резци, шантава работа нищо общо с това което казват, как трябвало да излизат подред. Те и отгоре и излязоха първо страничните и после тези посредата.
Видях много хубави морски снимки Heart Eyes. Всички дечица са прекрасни.
Ето малко и от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=399564&pid=13514822

# 266
  • Тук и там
spirit   - голяма чаровница е Криси  Peace Знае си детето и позира за снимките  Wink
Морските мами, я кажете как протичаше един ден на плажа, че съм малко шашната от това, което ми предстои  Rolling Eyes Например по колко време седяха дечицата на слънце, с какъв фактор ги мажехте, с памперси ходехте ли по плажа, какво ядяхте там... Ей такива неща ме вълнуват в момента  newsm78 Свеки ме плаши, че няма да издържим цялата почивка "с дете на море", та ми се иска максимално да се подготвя с инфо какво ме чака - и да си я изкараме цялата почивчица на моренце  Mr. Green
И между другото ако някой има време да вметне по колко пъти ядете сега и в общи линии какво. Интересувам се, защото свеки е мед.сестра в детско отделение и тя ми казва, че там децата на нашата възраст ги хранели по-често, отколкото ние го правим  Thinking Самата тя не ме кара да насилвам Галя, защото и нейните синове са били трудни на храненето, но просто за инфо ми го каза, та ми е интересно как са нещата при вас  Peace

# 267
  • Sofia
Ива, мойте ядат 4 пъти така:
9.00 - попара или кисело мляко с бисквити, понякога юфка с пр. мляко (250 мл)
12.30 - супата от ДК с хляб, събота и неделя - постна манджа или зеленчуково пюре (200 мл)
            плод (100 мл)
16.30 - десерта от ДК, събота и неделя - кремче или мляко с грис (200 мл)
19.30 - второто от ДК с хляб, събота и неделя - месна или рибна супа или пюре (250 мл)
             данонино (50 гр)
Между закуската и обяда и следобед изяждат по 2-3 солети, 1 бисквита или шепа Зайо Байо и сок.

# 268
И нашите вече ядът 4 пъти,но по по-малко и без хляб в манджите от кухнята,а вечер още си пият АМ.
За плажа имахме бански,но след като първия ден ги облякох с тях и напишкаха и количките се отказах.Водехме ги по памперс с дрешки на плажа и в зависимост от това дали са свършили голямата работа след това махахме памперса и си стояха голички,но си пишкаха на воля.На плаж бяхме от 9ч. до към 11ч. следобед след 17ч. то тогава беше по приятно до 18.30ч.
Общо взето се уморихме особено с две бебета си е трудно обслужването по цял ден и режима за спане и т.н.,но на тях им хареса.За яденето имахме стол,но те не харесаха храната и карахме на купените пюрета и каша за следобед,вечер АМ и другото каквото ставаше за тях по-малко си хапваха в ресторантите.

# 269
Здравейте. Аз напоследък нямам време нито за чата, нито за темата - ама съм много заета и в работа, и после с Кико.

Мойто дете, нещо пак влезе в някакъв период, който не ми харесва. Както си заспиваше в 21.30 с бибата, в леглото и без никакви други ритуали, така от няколко дни се приспиваме по 1-2 часа. Днес заспа в 23.00. Направо бях забравила какъв зор е това с приспиването. Надявам се само да е период, и да е кратък Grinning

За храненето:
сутрин (когато стане, обикновено към 7.30-8.00) - овесени ядки/елда/просо/ръжени ядки с масло и сирене или кисело мляко с бисквити
обяд - основното от кухнята с един сухар+част от десерта от кухнята
следобедна закуска - пресен плод с каша (оризова/овесена/елда) и АМ
вечеря - понякога яде супата от кухнята със 1 сухар, понякога пие АМ
През деня хапва по някое парче кашкавал (голям фен му е) и пресни плодове/сок.
Напоследък голям мерак му е да се храни сам. Но такова мазане е, че нямам думи, но се старая да не му убивам желанието.

Толкова от мен. Отивам да си довършвам малко служебни задачки и лягам и аз, че не се знае Калоян кога ще реши да се буди нощес.
Лека вечер на всички.

П.П. Стискам палци на Ради бързо да се оправя. Дано я изпишат вече Hug.

Общи условия

Активация на акаунт