Чатът позамря, но пък темичката ни се пооживи, което е добре.
Нашето меню е:
4.30-5.30 - цок
9.30-10.30 - закуска - кус-кус/овесени ядки/попара/каша около150-200гр, рядко филийка с масло, сирене и кашкавал;
13.30-14.00 - обяд - от кухнята, месното ядене, ако е супа, със сухар - около 200гр; цок
17.30-18.30 - закуска - пасирани плодове (банан, ябълка, нектарини, пъпеш) около 150-200гр./плодово кисело мляко/Хип каша лека нощ (с бисквити, плодове или ванилия)
20.30-21.00 - вечеря - от кухнята, постното ястие със сирене, ако е супа и със сухар 100-150гр., малко кисело мляко или таратор; цок
През деня хапва по някоя солета, но повече ги хвърля, отколкото яде. Зрънчовци, бисквити, снаксове и сие не давам. Цока си по нейно желание, вода не пие много, сокове изобщо.
Ради, успешно възстановяване и те чакаме в нашите редици скоро!

Пипи, тая работа с режима и при нас куца. Откак тръгнаха кучешките, съвсем се объркаха нещата....

spirit, много е сладка Криска и как позира само... много целувки от нас.
wiwi, много хубави снимки, ама голяма хитруша е Евка, по погледчето ѝ личи, прекрасни са ти дечицата - да са ти живи и здрави!
Болничките - бързо да се оправят. При висока температура, аз давах в комбинация 5-6мл Панадол+5-6 капки Хексалгин (иначе изобщо не спадаше) и след 2 часа свещичка Нурофен от 125мг, чорапки с вода и оцет.
Изглежда от същото, като близначетата на Савина. Педи каза само малко зачервено гърло и това е. На Раличка вече й минава, но днес Любчо взе, че вдигна висока Т и оповръща колата на отиване към лекарката.
със здраве да си ги ползват малчуганите
Поуспокоихме ме да ви призная, т.е. както повечето и ние се храним /или поне се опитваме/ да хапваме по 4 пъти на ден /но нали свеки каза, че в болницата на дечицата давали по 5 хранения и затова ми беше чудно какво 5-то да се мъча да включа