Отговори
# 135
  • Home is where the heart is...
sharky 81, в София падна градушката, ама само за малко, може да са били 15-тина минути и сега е мааааалко по-хладно (ако може въобще да се използва думата "хладно" за случая).  Laughing

somebody, и на мъжете май не им е лесно, и на тях не им се чака...  Crazy

# 136
по случай с мъжете....и на моя хич не му е лесн, личи му че се е спекъл мъничко... Confused опитвам се да успокоявам....ама с всеки изминат ден ми става по-трудно щото и аз съм напрегната за раждането

# 137
Шарки, не мисли за раждането, като нещо което ще ти причини болка, мисли единствено  и само за срещата с бебето, аз как може ама грам да не се притеснявам за това раждане, хората ми се чудят на спокойствието/нетърпелива съм обаче/, единственото, което мисля за този бъдещ момент и силно стискам палци  и едниственото,което ме вълнува е детето да бъде здраво, нищо не е по-важно от него, да може да имаме по няколко шева отдолу, но ще знаеш, че всичко за да имаш тези шевове си е заслужавало!! Hug

Ама тази Гъди пак ще кажа, много ми е съмнителнааа, не може просто ей така да изчезне  4-ти ден, само е родила , а се спотайва, тъй ги усещам нещата аз! Thinking

Айде бременлинки малко и ние да си поприказваме, че изоставаме от приказките за разлика от вече родилите мами............ newsm19

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 16:10 от somebody

# 138
Раждането е единственият момент в живота на една жена, в който й се иска да започне да я боли. Laughing

# 139
Раждането е единственият момент в живота на една жена, в който й се иска да започне да я боли. Laughing

....много СВЕЖО!  Hug
somebody мисля за срещата с бебчо, и всички хубави моменти, но...все пак Rolling Eyes  А и мисля, че и на малкото същество хич не му е лесно при раждането...и аз искам да е здраво бебчето и всичко да мине като по вода!
Нашия татко си е с нас в къщи, което допълнително ми дава сили...толкова работа свърши човека по апартамена  Hug

# 140
Simple Smile

А всеки път ли измивате устичката на бебето след хранене?

Таз градушка я проспах,вчера и дебатите ги преспах Simple Smile
Айде Somebody, още мъничко остана.Гледай да си поспиш добре в оставащото време Simple Smile

# 141
А всеки път ли измивате устичката на бебето след хранене?

Аз не - само като се сетя предлагам водичка, и като хълца също.
Преди  малко пробвах кърмене легнала - то било голям кеф - сложих бебе на една възглавница и полегнах, та чак задрямах - а аз се гърча седнала вече 10 дни Crazy.

# 142
И аз с първото раждане бях така като теб Съмбоди  Hug  Хич не се притеснявах, даже нямах търпение, пък не ми и хрумваше да се притеснявам от раждането и болката  Crazy
Сега вали тук в Люлин, ама вали стабилно  Tired
Направих си вчера кола маска и сега съм вече спокойна, че мога да тръгвам да раждам, защото и днес ми е последния ден от Гино Паверила и се надявам, че всичко е чисто вече.............но това са си мои разсъждения, а дребното не ще и да чуе, че е време да се видим  Crossing Arms

# 143
охххх ,момичета ако знаете  как ми липствате-искам да ви чета но нямам възможност..........
Не съм писала доста време и не съм на ясно какво става тук-само виждам че има много бебечета,което е страхотно.
Искам да споделя че Марси ми е много кротичка за сега-спи,яде,ака си нормално,няма колики
Гошко обаче ми е по-капризен.За коликите взехме еспумизан,саб симплекс,инфакол и нищо не помага.Онзи ден педито каза да сменим фризолака с ФРИЗОВОЛ, заради повръщането и като го хвана едно разтройство..................Сега пак е на фризолак и пак повръща.Кажете ми случвало ли се е на някоя от вас-какво мляко да му давам.Четох за това АПТАМИЛ - дали е добро.Утре ще хода при педито да видим кво ще правим newsm78
това е за сега милички  bouquet

# 144
Сафира, на мен сина ми повръщаше до 7 месечна възраст, това се казва Рефлукс, просто не се е затворил хранопровода като хората още и се израства, не е нищо страшно. Той също повръщаше Фризолак, Фризовом и квото се сетиш. Взехме Аптамил, но този, който се води AR  това е анти рефлуксния и е по-гъст. От него се оправи детето и си беше добре. Имай предвид обаче, че е по-гъст и ти трябват по-големи биберони, с по-големи дупки, за да минава и да не се запушват. Аз ползвах шишетата на Б-фрии и там биба номер три става.

# 145
zdrasti
az sum v bolnicata, utre 6te mi pravqt sekcio. dnes me pregledaha i se ustanovi 4e bebeto e ve4e 4 kg., visoko e glavata e o6te podvhjna, a vodite mi mnogo malko. i taka naburzo me prieha v patologiqta pod nabludenie i utre e golemiqt den.
za moq radost uspqh da vlqza v foruma ot moq ina4e skromen telefon i sega 6te se zabavlqvam da vi 4eta 7 stranici nazad Simple Smile

# 146
greenlife, стискам палци.

# 147
А така гринлайф, стискаме палци за утре Simple Smile

# 148
greenlife,каква изненада GrinningУспех утре Hug

# 149
greenlife, стискаме палци и с нетърпение ще чакаме добрата новина утре  Praynig Дано всичко мине бързо и неусетно за теб и веднага да се радваш на прекрасното съкровище  Hug

Смятам да наруша мирната спогодба с моето бебенце  Mr. Green Спирам да ям постоянно вкусотии, че то така ще си откара до март месец на готово  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт