Отговори
# 210
Дано да е затишие пред бебевалеж
А дано! Praynig

А мен честно казано ме мързи да дишам в тази жега, а камо ли да раждам Grinning Не че съм тръгнала натам де, ама все пак ако се наложи направо незнам от къде ще намеря силички Whistling

# 211
  • Home is where the heart is...
Аз днеска трябва да разбера в колко часа трябва да съм утре в ТК и с тези жеги - искрено се надявам да е рано сутринта или поне най-късно до обяд да сме готови, че иначе...  sweating

# 212
ВЛИЗАМ ДА ВИ СЪОБЩЯ ХУБАВАТА НОВИНА.ДНЕС СЕ Е РОДИЛ ГЕОРГИ НА  МАМА  Anjeelina -  3840 g,53см.И двамата се чувстват добре. newsm44
Да е честит и много здрав и послушен малкия Георги ,а на мама бързо възстановяване  newsm10

# 213
Всичко е наред :0) Вече ходим по разходки,но само след 18-18.30 ч. понеже е супер жега Simple Smile А и се чувстваме и 2-те по-добре, когато слънцето отслабне Simple Smile Като поотраснем малко ще ходим да речем след 16.00 ч. Къпането го направих сутрин,за да излизаме спокойно следобедите. Сутрин докато се събудииим, докато се натъкмим,нахраним и то станало 100 часа и жегата е непоносима Simple Smile Иначе като цяло е спокойна,не знам дали се дължи на това,че и аз бях спокойна по време на бременността.. Simple Smile

Напоследък в 16.30 гледам сериала "1001 нощ",х хахахах ,станала съм като бабичка,ама какво да правиш- трябва да има и нещо,което да те разсейва.

Нашият таткооо хич го няма. По цял ден е в морето и си гледа кефа на яхтата и се прибира в 22.00 ч.  Tired Аз вече ходя на солариум,за да имам тен, че съм бяла като сирене Simple Smile и ТАКА... нищо интересно Simple Smile
ревем,ядем,акаме,будуваме,усмихваме се Simple Smile

# 214
Още един юнак се е родил днес: в 11:23 Никола на мама Greenlife! Мъника е 3800 гр, 50 см! Бил много сладък, с големи бузки и много косичка!
Да й е честит бебока, както и на мама Anjeelina! И на двете пожелавам бързо възстановяване!

# 215
Честити момченца на Anjleena  и на Greenlife - да са им живи и здрави!  bouquet

Аз съм тук бе деца, сутринта писах, към 11 легнах , та до преди малко откарах- вир вода съм и аз!!Франчи я засичах  по други теми днес, не мисля ,че  е тръгнала да ражда днес Grinning

В неделя и понеделник три познати родиха и трите без упойки, като на едната мацка, бебето го е родила 4300гр и 53 см нормално без упойка,каза, че много се е измъчила, направо им се чудя на тези жени как искат да раждат без упойки ,при положение,че хората са си го измислили Shocked

Airina
, напълняла съм много, не си измислям 30 кила съм отгоре, в петък не ви казах ,да не си вдигнете на бунт срещу моята лекарка, ама пак ме изкоментира, каза ,че съм щяла да и счупя гинекологичния стол с тези килограми, този път го приех с чувство за хумур,казах и ,че не съм от най-дебелите и по-дебели жени са сядали на този стол, при това и не бременни и повече нищо не ми каза за килата Mr. Green

# 216
  • Germany
Честити бебчета на Greenlife и Anjeelina! Да са здрави и щастливи и много да радват мама и тате!

# 217
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА Никола на мама Greenlife ГЕОРГИ на  Anjeelina

# 218
Честити нови бебчета Simple Smile  Laughing Крайно време беше пак да започнат, след това затишие:)) живи и здравички, а на мамите бързо възстановяване!  Hug

Последна редакция: вт, 09 юни 2009, 14:38 от maiamiii

# 219
  • Home is where the heart is...
Честита мъжка радост на Anjeelina и Greenlife и бързо възстановяванеsmile3525  Прекрасна новина...

somebody, да са живи и здрави и бебетата на твоите познати. То едното милото даже порастнало малко докато са го чакали да излезне, направо за ръчичката и хайде пеша вкъщи..  Crazy 

# 220
  • София
Честити момченца на Anjleena  и на Greenlife - да са им живи и здрави!

lili, каква почивка? Този месец всички сме рожденици, а аз и имен ден имам и погача ще правим.......... А аз съм с хоби тортоправене и все тортите аз ще ги правя. Затова не исках и Марти да се ражда близнак, не че няколко дена по-рано са от голямо значение, но поне е предния месец, че каталясвам през няколко дена с тия торти  Tired

# 221
  • Пловдив
Започнаха да се появяват бебетата днес.  smile3501
Честито на мама Anjeelina!
Честито на мама Greenlife!
Да са им живи и здрави юнаците!

somebody  и аз мисля, че изглеждаш добре. Може да си качила 30кг, но имайки в предвид, че преди си била много слаба мисля, че сега не си дебела,  а просто си бременна.
Инъче и аз му ударих един сън от 11.30 до 13.30. Сега ще се чудя какво да правя цял следобед, но в тази жега изобщо не мисля да излизам.

# 222
  • Варна
еха супер, нови бебчет.
 Честито на мама Anjeelina и на мама Greenlife да са им живи и здрави синчетата и да ги слушкат.

# 223
Честит мини-грийнлайф на мама Грийнлайф  Mr. Green. Да е здрав и жилав малкия Никола, а мама да се прибира бързо от болницата и пак да ни радва с присъствието си  Hug

Честит да е Георги на мама Анджелина - да е добричък и спокоен и мама бързо да се възстанови  Simple Smile

Ние днес бяхме на преглед след едната седмица от изписването и да ми махнат и конците. Вече съм без конци  съм почти като нова (като се изключат все още стоящите +10кг и увисналата ми кожа по коремната стена, но това са подробности  Mr. Green). Емчето добре съм я хранкала - наддала е 220гр за тази седмица  Heart Eyes. Сега сме на преглед в края на месеца като направи и тя един месец  Simple Smile.

Да дам отчет и за нашето кърмене (надявам се не ви отегчавам  Blush). Петя, не мога да съм 100% сигурна дали реве от глад, но за повечето случаи - да, иска още да яде  Crazy. Днес обаче се случи нещо различно - след тия милион добавки вчера (за които още ми се реве), си се събуди детето да суче в 2ч, насука се за няма и 15мин (това си е направо рекорд) и то от едната гърда, след което заспа. После се събуди към 5, посука този път към половин час, но пак предимно от едната гърда и пак заспа. И така си спа до 8ч. След това сука, пак предимно от едната гърда и заспа, но след час се събуди и след като час и нещо се надлъгвахме - аз че я кърмя, тя че суче, й дадох добавка - изпи само 20мл и заспа. В 12:30, след прегледа плака от глад - дадох й в колата - сукала е не повече от 3-4мин и се отказа - реших, че е била жадна и ще си дояде като се приберем. Да, ама ето вече два часа спи  newsm78. Дай Боже да са се порегулирали нещата. Сега да видим какво ще е вечерта - тогава най-нямам. Лактогонен чай нямаха в аптеката до нас, но утре ще ми набавят и го почвам и него  Wink.

Разходки, почваме ги утре-вдругиден, та Somebody, ако си още 2в1 може да се разбираме да киснем в някоя градинка или кафенце  Whistling (снимката ти е уникална  Peace)

Петя, браво за тортите  Peace

# 224
Честита радост на Анжелина и Грийнлайф-време беше  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт