Отговори
# 195
Голяма съм шматка.....влизам в старата темичка и гледам само аз съм вътре и пиша и публикувам и точно ще се връщам са чета и ...... hahaha ми то имало нова темичка, че и цели 13 страничи вече..... Joy
 Ха сега копи и пейст

Добро утро.
Честито на всички мами, които имат бебчета вече!!!
Не искам да пропусна никой Love и затова така да честитя. Искам да ви питам вие какви ванички или коритца за къпане палзвате??? Гледахме тук от 20 до 120 лв. така да се каже, то вътре с място да лежи и да седи бебчо, ама не знам и са със стойка, да стане на нивото на мама. Ама Пламен го е страх че например може бебчо да падне дикато го къпеш. А на Блезначкова на снимките гледам че на първо време и на чешмата в мивката се къпят Smile -много хубава фотосесия между другото. Та това ми е въпроса.
Сега вече се връщам да ви чета че вчера нямах време, а ме беше страх да не забравя какво щях да питам Laughing

Сега вече отивам да ви чета Mr. Green

# 196
Здравейте майчета, бъдещи и настоящи!
Относно помпата в болницата- аз си взех стерилизатора в болницата и постоянно беше включен  Laughing цедях стерилизирах, цедях-стерилизирах.... и така х 100 пъти на ден  Crazy обаче е по-добре отколкото на ръка да цедя, или пък да хвърлям кърмата  Peace  Ако имате възможност си вземете стерилизатора, тъкмо запълва свободното време  Whistling
При нас с храненето положението продължава да е страшно! Тези мъници явно доста имат да наваксват и през два часа огладняват, макар че им давам повече от колкото трябва ooooh!
За чайове, мога да ви препоръчам "Билкова аптека" намира се в една много задънена кооперация на ул.Поп Богомил/последната пряка преди Лъвов мост/, там има всякакви чайове, включително и против колики и наистина има ефект, аз си взех и за кърма, в момент в който цедях по 20 гр и вече бях решила да я спирам, сега с чая изцеждам по 60гр.  Peace Ако някой има интерес, ще обясня по-подробно къде се намира.
Ayas, много щастие и здрави на малкия Велин, а на теб, много пъстроцветни мигове с него!

Tzveti, да ти е жива, здрава и много красива Елена!

Shom4e, да сте здрави, щастливи и много да ви радва синчето!

Amore, добре завърнала се!  Hug  Hug  Hug Успех с тия мъки и не се предавай, слагай повече горещи компреси!  Peace
И понеже вчера докато тръгнах да пиша и ни спря тока заради бурята и сега има 61 нови отговора  ooooh! Това ми е рекорд  Laughing айде връщам се да чета...

# 197
Здравейте мами, как сте днес? Айде чакаме новите бебета Simple Smile)
Аз искам да питам някой имал ли е пробождащи болки долу вляво, не постоянни, но от време на време - според вас на какво се дължи това? И още нещо снощи имах ниско долу болки като менструални, но само болки, без контракции - пих едно нош-па и ми мина сега само пробожданията имам, за които ви споменах newsm78

# 198
  • около Варна
Привет!

Честито на всички нови майчета, а на очакващите все още пожелавам търпение, лесно раждане и едно сладко бебче на финала!

За протокола - на 04. 06. се роди синът ни Георги с мерки 52 см. 3800 гр. Раждането беше бързо и сравнително лесно, не се разминах с няколко шева.

От два дена сме си в къщи, лудницата е пълна, опитваме се още да се адаптираме към обстановката, малкият герой спи, яде и реве, за сега го кърмя, надявам се да имам кърма повечко време. Каката го гледа странно, ако го докопа лошо му се пише Laughing, малко ревнува, а пък и доста се беше затъжила за мен докато бяхме в болницата, но така ще е докато свикне с новия член на семейството.

Това от нас, хубав ден на всички   bouquet

# 199
Добре дошли на белия свят и на Велизар и на Георги Simple Smile

# 200
Привет!
Къде сте в тая жегааа....?
И ние излизахме малко и сега вече плътно у нас, че навън е егати и мора  smile3556

Чакаме бебчета днес, но сигурно по-късно ще дойдат новините... Simple Smile

# 201
здравейте и ЧЕСТИТО на всички новообебили се!!!
аз не съм писала вчера, че почти целия ден бях на разходка, а по време на градушката се разготвих и сега в нас има ядене за целия китайски народ!  Laughing  
somebody, много добре изглеждаш на снимката- незнам как може изобщо да се оплакваш, че си надебеляла  newsm78
моята беборанка само ми се разхожда по пикочния мехур и ми намества вътрешностите, но засега не дава признаци, че и се излиза Cry а аз вече съм толкова любопитна да я видя, чак съм леко изнервена от чакане! почти се примирих, че ще си откарам до термина /незнам защо все се надявах да родя по- рано/, но пък на мен цикълът ми беше като часовник на 28 дни и нищо чудно тоя термин да се окаже верен!
сега изчезвам да плащам сметки  #Cussing out и малко да се разходя /ако не ми стане зле от жегата!/

# 202
  • София
wiwi, честита ти рожба!

Aya, ти сигурна ли си, че реве от глад?
Знаеш ли Марти в какви истерии ми изпада две вечери. Реве с часове без причина и от нищо не се успокоява. Като го вдигна, започва да търси да суче, като го сложа, започва да реве неистово. Започвам да мисля, че е защото няколко дни навън му давам кърма от шише и него вечер го мързи да суче и затова не иска гърдата. С Габи ми се беше получило същото, много лесно започна да се отбива от гърдата и искаше шишето и ревеше за него.

Аз направо съм каталясала и днес няма да излизаме. Още повече, че днес и утре имам да правя две торти, защото мъжа ми в четвъртък е рожденик и ще черпи и в работата. А днес трябва и да чистя.  Tired

# 203
  • Варна
Здрасти братство!
ЧЕСТИТИ НИ НОВИ БЕБОЦИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ.
Дано всичко е наред с Михайлова и да има хубави новини днес.  Hug

# 204
Здравейте,мами Simple Smile

Честито на всички новородили ! Да са живи и здрави рожбичките им Simple Smile  Hug

Аз нямам време да ви чета...

абе къде е Гъдиии??? Да не е родила ? Simple Smile

А за коликите, педито ми каза,че само кърмените бебета имат колики понеже в майчиното мляко има лактАза... и затова като им давате капки с лактОза,тази лактОза разгражда лактАзата, ...понеже бебетата имат лактозен дефицит. Ние сме вече изцяло вече на АМ,защото тя като не суче и гърдата не може да се стимулира достатъчно,за да произвежда мляко.

Малко запек ни мъчи от няколко дни,но вярвам,че ще се оправят нещата Simple Smile

Целувки и  Hug на всички!

# 205
  • Пловдив
О, michelle_varna как сте? Не си писала скоро. Как е Моника?
Гъди няма компютър или нет. Така ни писа Shom4e.
Petia_tag както винаг пълна с енергия и сила за всичко.
Франческа я няма цяла сутрин. Тя по принцип пише още от сутринта. Дано ни зарадва и тя, че милата вече не издържаше.
Днес найстина голямо затишие. Къде сте бе момичета?!

# 206
....Petia_tag и аз съм на тортена вълна за тази седмица - свекърчето има рожден ден на 12. Само бебчо да не реши да дойде и той тогава, чувала съм че се случват такива неща - бебетата да чакат близка рожденна дата на някой роднина  Shocked
Петя ти май пишеш и в форума с рецепти ..... Grinning

Франческа я няма наистина днес, а Гъди каза че няма нет - ще се появи!!!

# 207
  • Home is where the heart is...
Тук сме, но нали е жега и май всеки си търси начин да се охлажда.  Laughing  Аз пих доста вода, сега съм на сокче, а след малко ще си метна и кафе (нищо че няма да помогне за жегата), но нали не се знае от утре кога ще мога да пийна пак кафенце, та ще си наваксам сега....

Излезнах само за малко да купя някои дребни неща за болницата и вече съм вир вода....  Rolling Eyes  А като се сетя, че сега се започва с жегите.......

Исках да питам майчетата които са родили ако могат да кажат - дали мога да си държа телефона с мен в реанимация, че да пиша смс-и с хубави новини или чак като съм в стаята?  Thinking

# 208
Лелееее хора голяма е жега sweating само се чудя къде да се завра.Сутринта се събудих потна и се метнах в банята, сега като се прибрах пак един душ. До довечера кой знае още колко пъти ще се пличкам в банята. Преди малко се прибрах, а вече пак мисля да излизам, не съм в час ooooh!

А днес и на мен ми се губят Франческа и somebody. За Гъди знаем, че няма нет и затова не пише /а междувременно може и да е родила Laughing/

Петя, спри се малко бе жена. Девет месеца изкара "на ръба", сега с Марти и Габи пак не подвиваш крак, а имаш силички и торти да правиш. Направо учуди света Party Почивай си повече, ако имаш възможност де.

# 209

Днес найстина голямо затишие. Къде сте бе момичета?!

Дано да е затишие пред бебевалеж...... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт