Мнения за адаптирано мляко Лактана Био

• 147 086
  • 770
  •   1
Отговори
# 45
Пробвах го ,малкия не го хареса и го хвърлихме дори, не настоявах да го яде защото като му прочетох по-сериозно съдържанието ме притесниха две неща, флуорида и яйчното масло, като последното никой не ми обясни какво точно означава.
Флуоридът, който те е притеснил в съдържанието на Лактана е в пъти по-малко като количество, отколкото в Розов и син Хипп.
Пиша това, защото за мен това е още един плюс за Лактана.
ivemom, ти сподели много интересна информация с нас, някои неща не ми бяха ясни, ти ги изясни  bouquet.

# 46
ivemom, ти сподели много интересна информация с нас, някои неща не ми бяха ясни, ти ги изясни  bouquet.

И аз благодаря за хубавата информация. Радвам се, че и без да знам всичко това, което прочетох с Лактана съм направила най-правилния избор.  Peace

# 47
  • София
И аз съм за Лактаната. Не съм се интересувала, за да го започнем. Просто ни го препоръчаха и го купихме. Още от раждането си нашето дете е на дохранване, а е кърмена до средата на 3 месец. Детето се чувства много добре от млякото, понася му отлично и съм доволна.

# 48
А спазвате ли количествата по месеци, които са указани на кутията? Аз давах 170 мл на 4 м. както е написано там и педиатърката ми каза, че било много. Сега вече детето е на 5 м. и съм объркана дали да увелича количеството

# 49
  • Стара Загора
А спазвате ли количествата по месеци, които са указани на кутията? Аз давах 170 мл на 4 м. както е написано там и педиатърката ми каза, че било много. Сега вече детето е на 5 м. и съм объркана дали да увелича количеството
Не,никога не съм спазвала указанията ,написани на кутията  Peace Давах й колкото й се ядеше  Peace

# 50
Тази ве4ер синът ми пи за 1ви път ,преди това пи известно време фризо 3,за6тото пък не6то се отказа от аптамил3.Ами изпи го ,но му бе6е странно,незнам дали го хареса newsm78.Утре и малката 6те го пробва,но ако не го хареса като 4е ли 6те си пием аптамил.Не ми се иска да се откажат от млякото ,за това само се 4удя,кое ли 6т еим е най-вкусно Thinking

# 51
Исках много да сме с него,но малката харесва повече розовия хипп.

# 52
Здравейте МАМИ! Simple Smile
Синът ми е на почти 6 месеца и от 2-ия месец сме на Lactana Bio! През първия месец бяхме само на кърма, но понеже започна да ми намалява, дохранвахме с Аптамил - беше някакъв ужас с акането, то просто нямаше такова....страхотен запек. Порових се тук-там, потърсих мнения и сред всички се открои Лактана Био. Купихме го! Е, какво мога да кажа - прекрасно мляко, ефект имаше още след първите няколко хранения - акането се нормализира. Бебо го хапваше с удоволствие и се наяждаше съвсем добре, започна да спинка спокойно по 6-7 часа през ноща  през 2-3-ия месец, а после и по цяла нощ без да се буди.
За мен лично Лактана-та е най-доброто мляко на пазара! Препоръчвам го горещо, стига вашите бебовци да го харесат! Simple Smile Heart Eyes  bouquet

# 53
Ние сме пили Фризо, Нан, Аптамил, но от Лактана съм най-доволна.

# 54
Доволна съм от Лактана 3, вкусно е, гъсто и с плодове, на малката й харесва Peace

# 55
  • Кьолн
Много съм доволна от Лактана био. И Ивка и Гого ги храня с това мляко. Никакви проблеми нямаме засега с него.

# 56
И ние сме на Лактана БИО 3 в момента Peace
Минахме през НАН, Фризо, Аптамил, ХИП, Милумил ... но Лактана наистина е най-добро  Peace

# 57
Здравейте момичета,моля ви за съвет.
Сина ми навършва 11 месеца след 2 дена, досега е бил само на кърма, но вече спираме с кърменето и не знам с какво АМ да продължа. Единсвено не искам да е много сладко като вкус, а за всичко останало моля да ми препоръчате за неговата възраст и най-вече факта, че досега не е пил АМ.Много ви благодаря.

# 58
  • София
И аз с такова желание и го дадох,обаче за голямо мое съжаление дъщеря ми получи ужасни колики и така пищеше,че ме вкара в голямо приключение,така че явно си е до дете.

# 59
Аз имам въпрос.  От 2 седмици няма внос на Хипп 3, а моето почти се изчерпа и евентуално ако не си намеря смятам да си купя Лактана 3. Та въпроса ми е има ли Лактана малка разфасовка мляко 300-400 гр. и тече ли през биберон с дупка за мляко на Нук (ако някой ползва). Благодаря и се извинявам, че разводнявам темата на авторката.

Общи условия

Активация на акаунт