Мнения за адаптирано мляко Лактана Био

• 147 089
  • 770
  •   1
Отговори
# 60
Raffaella Sanzio Лактаната е само в кутии по 600 гр. Тече си нормално през биберона на НУК.

# 61
Много благодаря Нефертити!

# 62
  • София
Докато пиеше АМ беше само на Лактана, много му харесваше и сме нямали никакви проблеми. Откакто почна да го пие му спряха коликите и никога не е бил запечен.

# 63
Аз също съм много доволна, бробвала съм 4-5 млека, но само от него нямаме запек и си го изяждаме до край. Hug

# 64
  • София
много е добро и не запича децата. 3-ка е с вкус на плодове и малко по-трудно се възприема (поне от нас).

# 65
  • София
Съжалявам за може би глупавия въпрос, но понеже досега сме само на кърма, а реших постепенно да отбивам и реших да започна да давам и АМ (и не съм запозната много с тях). Давах в продължение на 5-6 дни(само вечер) Хип Био и малкия си го харесваше, но изведнъж спря и категорично го отказва. Поразчетох  се и реших да го сменя с Лактана Био 2, но пък на опаковката като се прибрах видях, че пише- за 2-3 храненеия на ден. Това означава ли, че не може по-често да се дава това мляко? Синът ми все още си е на поискване и яде доста повече пъти....По принцип колко често се дава на ден АМ на дете след 6-ия месец?

# 66
  • София
sadlady ,

може  Peace поне аз го давам много по-често, защото там пише 2-3 хранения по над 200мл беше май, а твоето дете няма да изяде толкова наведнъж. Ако е примерно 3 х 230 мл= 690мл (на ден) /120 мл (ако толкова ядете на 1 ядене)= 5-6 хранения на ден (поне)  Peace

# 67
  • Стара Загора
Съжалявам за може би глупавия въпрос, но понеже досега сме само на кърма, а реших постепенно да отбивам и реших да започна да давам и АМ (и не съм запозната много с тях). Давах в продължение на 5-6 дни(само вечер) Хип Био и малкия си го харесваше, но изведнъж спря и категорично го отказва. Поразчетох  се и реших да го сменя с Лактана Био 2, но пък на опаковката като се прибрах видях, че пише- за 2-3 храненеия на ден. Това означава ли, че не може по-често да се дава това мляко? Синът ми все още си е на поискване и яде доста повече пъти....По принцип колко често се дава на ден АМ на дете след 6-ия месец?
Колкото иска детето ти ,толкова му давай  Peace

# 68
  • София - Рим и обратно
Пише 2-3 хранения, защото на тази възраст вече яде и друга храна. Пие АМ точно 2 или 3 пъти. Което естествено не означава, че не можеш да добавяш от него и в твърдата храна /каши и пЮрета/.

# 69
  • София
Благодаря за отговорите   bouquet
Само, че нашият отказа да яде и Лактаната...а пък странното е, че дори на мен почти ми допадна на вкус  Mr. Green

# 70
Аз съм изключително доволна от млякото "Лактана Био", дъщеря ми е на 3 месеца и след като преминахме през ужаса на запека, открихме нашето мляко, горещо го препоръчвам на всички мамита с деца с трудно изхождане, а пък и не само, млякото е много добро.

# 71
Ние бяхме на  Лактана био,но ни излизаше много скъпо и затова преминахме на Хип био,което излиза по евтино ,а е също на много високо качество.

# 72
Здравейте,

Ралица е на 4 м. и 20 дни. Реших да я дохраня с Лактана Био за първи път. Изяде не повече от 20 гр. и започна да повръща, беше пребледняла, със сенки под очите и синя уста ... Много се изплаших и сега ме е страх да опитам с каквото и  да е друго мляко... Знае ли някой с какво АМ ги хранят в Шейново? Приемаше го без проблем . Благодаря предварително

# 73
Досега не съм чула лоши отзиви за Лактана био /освен по-високата цена/,и ние сме се спряли на него,понеже от другите се запичахме, а тук пробиотиците работят явно и акото е нормално,пием лакомо и сме доволни.Бих го препоръчала на всички,които могат да си го набавят,понеже го няма в гоемите вериги,а само в определени магазини.Ние го взимаме или от Вис Виталис или Щъркел.

# 74
Ползвала съм го ,но за малко.Много е вкусно,доста по-гъсто от Аптамил,но Ана отказа да го яде.За това се върнахме на Аптамила.Иначе и по състав е много добро
Напротив,еднакво гъсто е като Аптамила,не виждам разлика.Това беше една от причините да го започнем,понеже Хип и Хумана бяха доста гъсти/вече станахме експерти по консистенцията...Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт