Мнения за адаптирано мляко Лактана Био

• 147 092
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте,

Ралица е на 4 м. и 20 дни. Реших да я дохраня с Лактана Био за първи път. Изяде не повече от 20 гр. и започна да повръща, беше пребледняла, със сенки под очите и синя уста ... Много се изплаших и сега ме е страх да опитам с каквото и  да е друго мляко... Знае ли някой с какво АМ ги хранят в Шейново? Приемаше го без проблем . Благодаря предварително

незнам, но в болниците обикновено дават от най-евтиното. Може би е Фризо  newsm78 Там определяща е цената, а е качеството, НО то и това е много индивидуално. Ако му понася давай му!

# 76
  • София
Обади се в "Шейново" и попитай. Надявам се да си го направила вече, всъщност.  Peace

# 77
Здравейте,мами Simple Smile!Искам да ви попитам-Лактана 2 по-гъсто ли е от 1-та?Благодаря предварително  bouquet!

# 78
  • София - Рим и обратно
Здравейте,мами Simple Smile!Искам да ви попитам-Лактана 2 по-гъсто ли е от 1-та?Благодаря предварително  bouquet!
Същото е. Само 3-ката е различна по консистенция.

# 79
  • Sofia

по консистенция и вкус, за съжаление  Confused Толкова го харесвам това мляко, но в момента, в който смених на 3-та, тъй като е плодово, синът ми категорично отказа да го пие Sad

# 80
  • София

по консистенция и вкус, за съжаление  Confused Толкова го харесвам това мляко, но в момента, в който смених на 3-та, тъй като е плодово, синът ми категорично отказа да го пие Sad

и моят  Embarassed Сега смесвам 2-ка с 3-ка докато свикне, че не искам да го сменям. Имахме проблем със запек от други млека  Confused

# 81
Много сме доволни от Лактана Био 1!!!!Оправихме се от нередовното изхождане!Био мляко е с 4 пробиотика-най-доброто за бебето!

# 82
А някой може ли са сподели, каква е цената на Лактана био.

# 83
  • Стара Загора
21 -23 лв

# 84
21 -23 лв
кутията е 600 гр.

# 85
Много ли е за 8-месечно бебе да изпива наведнъж 230 мл.? На кутията на Лактана 2 пише 2-3 хранения, като максималната доза е 230 мл. От друга страна на 8 м. порцията мляко е 180 мл., доколкото знам. През деня кърмя и дохранвам с пюрета и каши, та не знам колко изпива. Но вечер се изцеждам по 40 мл. някъде и правя Лактана до 230 мл. общо. Мъникът си ги изпива, а понякога търси и още. 

# 86
  • Стара Загора
Много ли е за 8-месечно бебе да изпива наведнъж 230 мл.? На кутията на Лактана 2 пише 2-3 хранения, като максималната доза е 230 мл. От друга страна на 8 м. порцията мляко е 180 мл., доколкото знам. През деня кърмя и дохранвам с пюрета и каши, та не знам колко изпива. Но вечер се изцеждам по 40 мл. някъде и правя Лактана до 230 мл. общо. Мъникът си ги изпива, а понякога търси и още. 
Да ти е жив и здрав ,давай му колкото иска  Peace Никога не съм се съобразявала с това,което пише на кутията  Peace

# 87
  • София
Да ти е жив и здрав ,давай му колкото иска  Peace Никога не съм се съобразявала с това,което пише на кутията  Peace

точно така и ние пием колкото пожелаем  Peace

# 88
Момичета,оглеждайте се за новото Лактана Био от началото на април в търговската мрежа.Сега прочетох,че са "внедрили"още една ценна съставка и това е още по-добре за нашите бебоци!Дано да не вдигнат цената само!

# 89
  • София
За коя съставка става дума?

Общи условия

Активация на акаунт