Мнения за адаптирано мляко Лактана Био

• 150 387
  • 770
  •   1
Отговори
# 525
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
откъде да си купя Лактана био за Варна?

# 526
  • Стара Загора
откъде да си купя Лактана био за Варна?

Ето списък с магазини:
http://toepfer-babywelt.de/lang-bg/Startseite/Filialfinder/c210.html

# 527
Магнум, от 3 дни не давам Инфакол, Биогаята не съм спряла..... още няма резултат... но не съм изгубила надежда Simple Smile

# 528
МАГНУМ много благодаря,а цените как вървят?Благодаря предварително.

# 529
  • Стара Загора
Между 21-23 лв за кутия ,само Киндер-а е по-евтин -около 18 лв.  Peace

# 530
Благодаря ти.  bouquet

# 531
Аз купувам единичка - от 2 магазина - и в двата е 22.50.
Да се похваля - след спирането на Инфакола днес имаше пълен памперс след 2 дни и 1/2 само напишкани.  Дано вече се нормализират нещата  Praynig

Да ви питам - как са ви акитата от Лактаната? При нас са леко зеленикави...

# 532
аз съм чувала от други мами,че инфакола запичал ама,като нямаме друг подходящ препарат какво да се прави.

# 533
  • Стара Загора
Вили,браво,радвам се ,че всичко си идва на мястото  Hug
Ивелина,за мен лично Колийф са доста по-добри капки ,но като цяло май тези препарати са по-скоро за успокоение на майката ,от колкото на бебето  Crazy

# 534
При нас, докато бяха силните колики на Ани, Инфакола ни помагаше, ако пропуснех да дам, падаше един рев и гърчене.... но вече като че ли ни намаляха коликите Simple Smile

# 535
  • Стара Загора
Което за пореден път доказва,че на всяко дете различните храни,лекарства и т.н.т.се отразяват по различен начин.На Таничка Инфакола изобщо не й действаше  Tired Слава Богу колики имахме много малко време  Hug

# 536
  • София
ЗДравейте, на 10 тина дни сме, като от близо три дни сме на Лактана Био 1.  В болницата са го захранили с НАН 1, като се прибрахме продължихме с него, но вече се бяхме запекли. По съвет на педиатъра сменихме АМ то с Лактаната. Вече нямаме празен памп и всичко се нормализира. Проблемът ни е ( даже не знам дали е проблем ), че яде супер малко. Айде в началото имаше жълтеничка - нормално повече се успиват, нямат апетит ( от солариума ) и тн, но сега всичко е наред, редно е да увеличи храната. В момента яде между 20 и 40 мл ( готов р-р ). Ако изяде 40 мл е такава радост. Иначе е спокоен, спинка, дори нощем прави по 4 часа пауза - още нямаме точен режим.
Второ бебче ни е , с каката нямахме такива терзания, не страдаше от липса на апетит Simple Smile.
За да видим дали наддава, ще правим пробно мерене следващите дни ( при педиатъра ).

Сблъсквали ли сте се с подобен проблем ?

# 537
  • Стара Загора
Ами щом е спокоен и спи -няма от какво да се притесняваш  Peace Освен това сте много малки -колко да яде повече.Всички деца са различни ,не го сравнявай с каката  Peace Пък и зависи колко кг е роден ,не се притеснявай излишно  Hug

# 538
  • София
и според мен няма място за притеснение. Нека яде колкото иска. Не го насилвай. Той постепенно, ще си определи допустимо кол-во АМ и с месеците ще го увеличава  Peace След като спи спокойно, наддава (макар и грамове), пълни памперса и е жизнен, значи всичко е наред  Hug На този етап, за да растете, ви трябват сън и храна според нуждите на детето, а не по таблици  Peace

# 539
  • София
Да , благодаря ви  Hug . Успях да се чуя и с педиатъра. И той ме успокои по същия начин.
Иначе се родихме 3.050 кг , 49 см ( 3 седмици преди термин ).

Общи условия

Активация на акаунт