Мнения за адаптирано мляко Лактана Био

• 150 148
  • 770
  •   2
Отговори
# 615
Бебето ти е на няма и 2 месеца.
Коликите нямат лечение и справяне. Няма формула, която да повлияе така, че бебето да няма никакви колики. Казвам го от опит, защото почти до 6-месечна възраст, моят син имаше много силни колики.
Здрави нерви, затопляне на коремчето, правилата на д-р. Карп, пробиотик и търпение. Просто преминават, щом още малко бебето порасне.

# 616
  • София
а, някакви капки п/в колики даваш ли му? Синът ми имаше няколко месеца силни колики и след смяна на 3 вида капки, намерихте тези, които ни действат и така облекчавахме болката.

# 617
и  ние бихме на лактана но дпста взе да ми бърка ж джоба  и сега  сме на прима1  newsm78  6те видим как е

# 618
Ние сме на Лактана Био но не изцяло а дохранвам  на някой хранения защото не му стига кърмата.Доволна съм , оправихме запека който си докарахме от НАН 1 .До колкото знам в Лактана Био има пробиотик.Колики имаме слаби засега не плаче както беше с каката с часове и не се присвива.

# 619
за колики давах капки Лефакс и прекарахме периодът дамо с пъшкане! Мн съм доволна от тях Peace

# 620
В момента във Фантастико е намалена лактаната на 18 и нещо

# 621
Аз започнах още когато малката беше на месец и половина с Хип Комбиотик. Ок 2 месеца го пи и започна нещо да се мръщи, купих Фризолак, но и на него се мръщеще, купих Лактана Био и съм много доволна откакто и го давам. От Хип имаше запек през 2-3 дни си вършеше работата и то беше твърдо и зелено, но с Лактана няма такива филми. Всеки ден се отчита (е с малки изключения де) и цвета вече си е бежав, а не зелен. Пробвах и Аптамил - също я запече, така че вече си карам само на Лактана и нищо друго.

# 622
  • Червено знаме 11:)
И аз съм с две ръце за лактана!минахме през всички възможни АМ,и накрая Лактаната ни хареса най-много,и запека оправи Grinning

# 623
  • Варна
Здравейте! Искам да ви питам нещо, в едни сайт гледах, че ан Лактаната като производител дават Сънвал  newsm78 Не е ли Топфер?

# 624
Здравейте! Искам да ви питам нещо, в едни сайт гледах, че ан Лактаната като производител дават Сънвал  newsm78 Не е ли Топфер?

Топфер е

# 625
Здравейте, момичета   Grinning. Аз също на своя глава взех Лактана Био 1. Все още кърмя, но на 4-5 хранене вече не му стига и му додавам мляко. Не знаех, че има и НА формула, а и не знам от коя лактана е по-добре да му додавам. Единствено кожата на крачетата му е по-сухичка (въпреки, че го мажа с мехлемче, което приготвят по аптеките), лекарката спомена за дерматит, но не ми се струва нещо сериозно. Моята кожа е ужасно суха и като бебе съм била така, а в пубертета беше най-зле. Дано не го е наследил.
Как мислите да продължа ли с Лактана Био? Благодаря, предварително  Hug!

# 626
  • Стара Загора
Здравейте, момичета   Grinning. Аз също на своя глава взех Лактана Био 1. Все още кърмя, но на 4-5 хранене вече не му стига и му додавам мляко. Не знаех, че има и НА формула, а и не знам от коя лактана е по-добре да му додавам. Единствено кожата на крачетата му е по-сухичка (въпреки, че го мажа с мехлемче, което приготвят по аптеките), лекарката спомена за дерматит, но не ми се струва нещо сериозно. Моята кожа е ужасно суха и като бебе съм била така, а в пубертета беше най-зле. Дано не го е наследил.
Как мислите да продължа ли с Лактана Био? Благодаря, предварително  Hug!
Какво ти пречи да продължиш? Щом детето го пие и няма проблем....Адаптираните млека не се изписват от педиатъра Crazy
За сухата кож...мисля всички новородени са така

# 627
Благодаря, Хера - успокой ме  Grinning!

# 628

За сухата кож...мисля всички новородени са така

Особено през зимата и на по- големите бебета също им изсъхва на места кожата

# 629
Да сигурно е така, но ние почти не сме излизали навън. И дерматит ми звучи по-сериозно, не страшно, но неприятно. Дано да отшуми с времето. И наистина се надявам да няма проблем с АМ, което му давам рядко (само ако не му стига кърмата) и не мога да преценя понася ли му.

Общи условия

Активация на акаунт