Мнения за адаптирано мляко Лактана Био

• 150 114
  • 770
  •   3
Отговори
# 630
Здравейте!Детето ми до сега пиеше Лактана Био1,всичко беше ок,докато не преминахме на 2..От няколко дена е със запек и зелени изпражнения...Въпроса ми е да сменя ли марката,да се върна ли на 1 или да смесвам 1и2?Не ми се иска да се връщаме на 1,тъй като вече не я засищаше и хапваше големи количества..Вие какво ще ме посъветвате?  bouquet

# 631
Еспри84, нищо не ти пречи да пробваш друга марка, по-добре е отколкото да връщаш детето към единицата. Ти ще разбереш бързо дали е било от Лактана-та, или нещо съвпадение се е получило. Успех  Peace

# 632
  • София
Според мен е по-добре да се върне на 1-цата за известно време и после да пробва пак с 2-ката. Смяната на марката мляко е по-лошият вариант. Мое мнение!  Peace
А относно това, че бебето не се засища - захранено ли е?

# 633
  • IT
За запека и за цвета на изпражненията мое мнение е да се пита педиатърката, за смяната на марката на млякото съм съгласна. Детето пиеше само Лактана, но отидохме на почивка той отказа да яде храната там и съответно млякото, което бях взела за сутрин и вечер свърши.  Там нямаше Лактана и купихме друго-раздразни му се стомахчето и така всъщност и спря да пие АМ, защото повръщаше след като е пил АМ, а от неговото нямаше.

# 634
Да,Мелинда,захранена е.Имаме заместено обедно ядене със зеленчуково пюре,за десерт плодово(изяжда си цялото бурканче от 190гр)Откакто е захранена не се е запичала,но след 2 хранения с двойката се запече.За сега везната клони повече към връщане към единица и постепенно включване на двойка..

# 635
1 м и половина бях с Нан за дохранване.Получи запек,не знам точно от какво и реших да започна с Лактана био.Млякото много му хареса.пиеше го с голямо удоволствие.По-засищащо е и може би най-доброто.Обаче излиза скъпо.Мерителната лъжичка е по-голяма.Разликата с Нан е огромна Misc Baby Bottle

# 636
espri84,  а нова храна включвала ли си?
Минимум седмица трябва да пие Лактана 2, ако и след това има проблем, направи както си решила.
Даваш ли разхлабващо плодово пюре?

# 637
И при нас всичко беше наред с Лактана 1, след като минахме на Лактана 2 все сме с твърди изпражниния. Давам разхлабващи храни, но не помагат особено. Не ми се иска да минавам на друго мляко.

# 638
  • София
Да не би да е от храната, а не от млякото?  newsm78 Често даването на 2-ката съвпада със захранването, може това да е причината... Твърдите изпражнения може да са именно от захранването с по-твърда храна, но не са запек, та не са повод за притеснение  Peace Стига изхождането да е редовно

# 639
Твърдите изпражнения може да са именно от захранването с по-твърда храна, но не са запек, та не са повод за притеснение  Peace Стига изхождането да е редовно

Да, редовно е, всеки ден минимум по 3-4 пъти, понякога повече. Благодаря   bouquet

# 640
За запек се говори, когато бебето ака твърди топчета. Захраненото бебе ака направо като голям човек, като цвят, миризма и консистенция се променят в зависимост от типа храна, който е яло.

# 641
zdraveite izkam da vi pitam za laktana bio dali spira povra6taneto za6toto moeto dete e na 3 m i nqma opravqne molq ako znaete otg blagodarq predvaritelno

здравейте искам да питам за laktana bio дали спира повръщането защото моето дете e на 3 м и няма оправяне моля ако знаете отг благодаря предварително

––––––––––––––––––––––––––––––––

Моля, пишете на кирилица. - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4823.0

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 21:31 от Vivi

# 642
  • Стара Загора
zdraveite izkam da vi pitam za laktana bio dali spira povra6taneto za6toto moeto dete e na 3 m i nqma opravqne molq ako znaete otg blagodarq predvaritelno

здравейте искам да питам за laktana bio дали спира повръщането защото моето дете e на 3 м и няма оправяне моля ако знаете отг благодаря предварително

––––––––––––––––––––––––––––––––

Моля, пишете на кирилица. - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4823.0

За какво повръщане става въпрос? За малко връщане след хапване или рефлукс ?
Ако е рефлукс -има специални АР млека,ако е малко връщане след всяко ядене е нормално .

# 643
mi kato napravi 2 meseca po4na da povra6ta sled vsqko qdene ty po malko ty po poveche doktorite nishto ne kazvat izpisaha mi frizo vom no to ne q naqjda :S ako laktanata e gasta da probvam se pak

ми като направи 2 месеца почна да повръща след всяко ядене ту по малко ту по повече докторите нищо не казват изписаха ми frizo vom но то не я наяжда :S ako laktanata e гъста да пробвам се пак

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Моля, спазвайте правилата на форума. Пишете на кирилица!

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 22:20 от Vivi

# 644
Хипп Комбиотик е по-гъсто мляко.
Всички бебета до захранването си връщат по малко мляко и това не е рефлукс.

И моля, пиши на кирилица!

Общи условия

Активация на акаунт