Януарчетата малки, звучно смучат залъгалки

• 12 025
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
sisa2780 и аз мисля, че няма защо да се притесняваш. Ако си чела аз наскоро изсипах Васи от количката по едни стълби.... нищо му нямаше.
Това за захранването не съм го чувала. И на мен ми е интересно.

# 46
  • Варна.....
А защо не се захранва лятото? Rolling Eyes Ще ме светнете ли?
Доколкото захранването е смяна на режима на хранене и предполага по- рядко кърмене, това се предполага, че е предпоставка за по- лесно разболяване на децата от летните вируси.
Не твърдя, че е вярно, но пък това от бабите ми го знам- че бебе лято не се отбива (въпреки, че Алекс сам се отби и то през лятото).

# 47
Добро утро момичета!
Честито на всички месечинковци  bouquet
Натали,мерси за закуската изглежда много вкусна Mr. Green
Тайс,добро плажче сте си спретнали,чакаме снимчици и от Мини.
Виолетовото,добре се завърнала мила,липсваше ни Hug
Сиса2780,не се притеснявай,следи я , цицината ще спадне
Усмихнатото Сиси,какво му става на Кало,и на теб много ти се събра,по скоро да се оправяте,та в този ред на мисли Бърборанчето и тя не е писала май тия дни.
Ванила,лекувай раничката.
Еспа,рибата на мъжо е щука,колкото до касовата бележка нямаше такава hahaha,пък и снощи се върна с 3такива големи щуки/бая соленичко ще му излезят  Joy/като се сетя миналото лято ходехме двамата за риба,а сега мъжо с нетърпение чака Марио да порасне да ходи с него Wink

# 48
ъъъ, Стефания е захранена на 1 август, няма проблеми и до сега

# 49
Честита пета месечинка на Алекс, Виллиан, Рая, детенцео на Соня 82 и Милан

Виждам, че няма кафенце, затова аз го сервирам

vanilla80, и аз мисля, че ако детенце е жадно ще пие чиста вода
Копривке и аз те харесах с бритон. Между другото, ако не ти е боядисвана косата можеш да си я изправиш трайно и така лизнатото отпада. Много ме беше яд, че не може да изправя мойта, защото се изрусих. Процедурата е доста пипкава, ама пък после си спестяваш от сушоар времето
Ей, Ангелче, добре си си дошла, липсваше ми  Hug
Патилинке, и аз чаках с нетърпение видеото на водата, мерси много
Смайлинг и малчо се буди нощес да яде, ама гледам при теб е било доста на често
sisa2780, спокойно, наблюдавай детенце, на всеки може да се случи  Hug
Таис, табулето го правя така: Накисвам 1/3 чаша булгур с 2/3 чаша вряща вода и оставям да преседи около 2 часа, да попие водата. Нарязвам 3-4 връзки магданоз, зелен лук, 1-2 домата без семките – само месестата част. Всичко се обърква, посолява се и се полива обилно с лимонов сок и зехтин.

Хубав и усмихнат ден от мен  bouquet

# 50
Добро утро.
Еспа благодаря за кафето.  точно така се прави табуле - всичко се нарязва на  ситно. Оу, чудесна салата е ммммм.
Таис, много си смела - на мен ми се вижда рано за плаж за Марти.
Сиса, и мойто така го изсипах от количката пред един магазин. Сигурно си си изкарала акъла. Но явно не може без подобни инциденти. Гледай да не повръща и дали движи всичко.
Ейнджъл добре дошла пак.
Невена кога ще се видим с теб? искаш ли днес?
Хайде после пак.

# 51
Хайде, мацки, отивам да наням малко, че заспа детето и да взема да се възползвам...  Wink

#Cussing out де да беше... ама на - не ще и не ще да спи. Е да, сега като пиша пак почна да дреме. Реша ли да си легна обаче съм сигурна, че ще се събуди и ще почне да врещи и да пищи  #Cussing out

Ся да ви кажа кое много ме учуди. Моите резултати от изследванията на зърната са чисти  Rolling Eyes Демек нищо ми няма  Rolling Eyes ама много ми е странно от какво беше тая болка, щото определено не беше от малчо.. Сега се чудя дали да повторя изследването, но май ще изчакам да ме заболят пак, че сега както нищо ми няма ще вземе пак чисто да излезе.

Айде, отивам за нов опит за сън  Tired

И мен ми стана интересно дето не се отбивало лятото. Аз не, че имам намерение де..  Wink

Адашче, те другите са ти казали - ако не повръща и не е губило съзнание значи се е отървало само с уплахата, пък ти с двойна такава Wink  Hug

# 52
Добър ден и от нас, Натали мерси за закуската, Еспа за кафенцето  Hug

Виолетовото ангелче, добре дошла и на теб. Simple Smile

Ванила, и аз имах една позната с раничка от раждането и се сещам, че я беше лекувала или по-скоро горяла ( но безболезнено) с някакъв лазер,ама какво точно беше нямам спомен.  newsm78 Но след това нямаше никакви проблеми.

Копривки, предствавих си те точно така както си на втората снимка с бретона  Peace Изглеждаш страхотно на нея, може би трябва да ти го направят по-плътен и сутрин с малко вода и сешуар ще получиш желаната прическа  Peace Аз също съм с бретон наистина си иска ежедневна занимавка но не отнема повече от 5 мин.  Hug

Смайлинг Сиси, какви прахчета даваш на Кало за тези акита? А как по-точно изглеждат като слуз- немога нещо да си представя, но нещо ми се струва, че и на Боги са му такива, но дано да се бъркам, а и не са му вече така портокалово жълти, както преди време, леко зеленеят....  newsm78

# 53
Здравейте мацки,аз днес съм много ранобудна успях да изпера да сготвя и сега чакам Маги да се събуди да се кърмим и по разходки  Grinning.Ние май-започнахме да се кърмим през 4 часа , в тази връзка Сиси, знам какво ти е с това често кърмене ама дано следващата фаза да е като на Маги през 4 часа,че да си починеш.
Тайс и на мен ми се вижда много рано още да водя Маги на плаж в истинския смисъл,утре смятаме с мъжът ми да станем много рано и да отидем до морето Маги да подиша йонни пари , пък и за някоя друга снимка.
Честита пета месечинка на Алекс, Виллиан, Рая, детенцео на Соня 82 и Милан, добре , че си ти Еспа,че да има от кой да копна  Grinning
сиса 2780, дано да му няма нищо на детенце  Praynig

За раничката момичета,разбрах за нея още март месец,гинеколожката ми изписа едно лекарство за мазане,т.е.тя ще ме намаже като го намеря,но тук във Варна го няма постоянно проверяваме с мъжът ми,казват ми,че го няма по складовете  Sad,иначе цитонамазката е добре ,и ми каза да изчакам докато го намеря.Миналата седмица и звънях да я питам не може ли да се смени с друго лекарство,не можело.
Лекарството е Solcogyn.sol,ако някой случайно знае къде мога да го намеря ще съм много благодрарна.

# 54
Здравейте сладурки, е най-накрая успях да изчета всичко написано тия дни.
Първо ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА ТИЯ ДНИ.
Смайлингче радвам се ,че при вас нещата се оправят и изследванията са ти добри.
Сиска 8607 и аз го имах твоя проблем с болката до около 3 -тия месец след раждането, но вече всичко си е ок.Наистина в началото като се започнеше ,много ме болеше , но като се овлажни няма проблем Embarassed  ,извинявам се че така директно го описвам.Дано скоро и при теб да отшуми.
А цикъл аз имам от 3 -ти месец след раждането и сега за 2-ри път ми дойде и засега си е редовен.
Другото Сиси/много станахме/ Hug  дано бебка да е добре .
Гери къде си миличка , липсвате ни  Hug.
Сега за за захранването, аз си бях решила ,че ще си избера от всички варианти нещо междинно и така и направих, захраних със сок/в противовес с голяма част от вас/, дадох за първи път сок от ябълка няколко лъжички , постепенно увеличих и сега пие всеки ден по 100 мл сок от ябълка и моров и много и харесва.Към 4 м и 1 седмица започнах да давам плодово пюре и то ябълка , като постепенно увеличавах, но трудно и сега изяжда цяло пюре.
Дадох преди два дена и картофче и то домашно ,но не го хареса ,ще и дам пак скоро ,да видим каква ще е реакцията.
Айде ,че мъжо ме заплаши, че ще одреже кабела на компа, че се опитвал да се свърже с мен от 2 часа , ми то и двата тела са в спалнята при бебка и аз си пиша.

# 55
Здравейте, мацки, аз докато изчета и забравих какво искам да пиша...

Вайълет - добре си дошла, липсваше ми, 6теми казваш, но и теб те нямаше нещо като месец, а.

Сиска2780 - наистина бойното ти кръщене мина както каза Таис, аз малката не съм я изсипвала така още, но я бях сложила полуседнала и не се усетих и като вдигах количката заради някакъв бордюр и така си удари челото.... ама няма как, ще ни се случват такива неща.

Натали - благодаря за закуската, хаха, и аз хапвам такава...

Смайлинг - ти си железна бе жена - и моята сладурана се буди по хиляда пъти, а и нещо пак е взела да ака през нощта та се сменяме, абе лудница, ноооооо забелязах, че вчера, когато и измих очите със светена вода 3пъти с опакото на ръката - и спа цяла нощ, само веднъж се събуди за 3мин и това е. може да е съвпадение, ама снощи забравих и пак 4-5пъти се буди. ще видя как е довечера.

Нане - не ставаше въпрос за захранване лятото, че не може, а че не е добре да се отбива детето. то се захранва и си продължава да се кърми, още повече, че аз така започнах да отслабвам, но корема, ех, корема.....

Десисладка - яка щука, метни една насам, аз нали съм дунавка и много си падам по тая хищна хиена,  Laughing много вкусна   chef

Еспа - и аз си падам яката по табули салата, и май ме зарибяваш да се хвана днес-утре да я приготвя. аз слагам и резен лимон на супер дребно в салатата.

Елена - речено-сторено, кога?

Ванила - и ние май минахме на 4часа, да видим....а за раничката - питай Киша дали го имат това супер трудно намираемо лекарство.

лек ден

# 56
Добро утро!  Whistling

Еспа, мерси за кафенцето.  Hug

Виолетке, добре си се завърнала. Липсваше ни.

Сиса2780, много добре те разбирам какво ти е .  Hug Не се притеснявай излишно. Наблюдавай бебето дали не е сънливо, всичко ли си движи нормално и да не повръща. Така ни каза на нас педи, когато Никола падна от леглото. Лелееее, още ми е пред очите. Много гадно чувство.

Мацки, какво правите бе. Един ден ме няма и вие сте се уляли в писане. Не мога да ви изчета цяла сутрин.

Сиска 8607, аз също си мислех да задам този въпрос, но все забравям. Благодаря!

Аз цикъл също нямам още, ама то с това кърмене. Никола все още си яде през 2-3 часа. По-зле е от новородено. Ама то с тия жеги.... Освен това той си суче за приспиване, за успокоение и т.н. и по-малко за ядене. Напоследък нещо много малко яде.  newsm78
Ама лошото е, че като остане кърма в гърдите по-дълго и много гадно. После ми стават на буци. Та от време на време изцеждам като не ще да яде.

Вчера бяхме на сватба. Супер си изкарахме. Никола го водихме на подписването, където заспа в кенгуруто като чу циганите с тъпаните на излизане  Joy После го оставих на майка ми към 6 ч. вечерта и ние се отдадохме на купон. Той естествено оревал света, ама..... Хапнал половината от манджата си и на двете хранения и с 300 зора заспал. А ние откарахме до 1 ч. през нощта. Ама трябваше да се приберем, че тия мойте пусти гърди... Носих си помпата и се цедих 1-2 пъти. Ама лошото е, че кенефа беше само един  за жените и горките останали гости щяха да се опикаят заради мене.
Та прибрахме се. Естествено Никола се събуди като го местехме. Хили ни се, наяде се и заспа. Чак към 2 ч. А аз останах да се цедя 1 час, че щях да се пръсна. То по закона на Мърфи, когато съм навън имам чувството, че произвеждам двойно повече кърма. В ресторанта изцедих към 250 мл. на 2 пъти и после вкъщи след като Никола изяде едната гърда аз от другата изцедих още 200 мл. #Crazy Ей, отели ми се вола. Тя кърмата ми беше стигнала да врата чак. Та си легнах чак в 3 ч. и после в 6 ч. Никола ме събуди, че искал да яде. Сега едвам гледам, ама пък ми е кеф, че бяхме на сватба.

# 57
Невена,нямаш проблем за щуката, ще ти метна една Mr. Greenама  и ти да почерпиш с морска  риба,може и  с мидички /много ги обичам/
Ванила,аз съм мазана няколко пъти,с това лекарство/преди да забременея/ 5 мл е, тогава тук го имаше във всички аптеки,струваше около 30 лева.

Последна редакция: пн, 08 юни 2009, 12:05 от desisladka

# 58
  • Варна
Здравейте и от мен...

Ние се връщаме от консултация:
1. 6400, 61.
2. ПОвече няма да пием Вигантол
3. Започваме с кашите
4. Мога да давам и други зеленчуци, освен картофа и моркова - тиквичка, спанак, броколи
5. Мога да започвам с месно пюре??? - пиле, телешко, заешко
6. Сокчета мога да давам - череши, праскови, кайсии и т.н.
7. Да я слагам да седи по малко с подпрени възглавници???

Та..това е, където има въпросителни, съм в чуденка...

Сега вече ще ви чета и после пак...

# 59
здравейте и от мен, исках да споделя нещо с вас,но съвсем ми изкочи от главата...а.. сетих се Simple Smile
аз също малко се притеснявам за захранването през лятото, но моите притеснения са други. В България сега са големи жеги,когато се приберем  бебка ще се климатизира няколко дни ,най-вероятно няма да иска да яде . По-голямата дъщеря я захраних през уни  и цяло лято въвеждах нови храни-нямахме никакви проблеми,само накрая август ,когато се прибирахме в България тя отказваше  да яде каквото и да е , но.....тогава пропи вода  Flutterстранна работа
и сега притесненията са ми дали ще мога да приготвям пюренца,как да ги съхранявам заради жегите....знам,че неможе да ми дадете съвет,просто исках да споделя

Общи условия

Активация на акаунт