Това за захранването не съм го чувала. И на мен ми е интересно.

,пък и снощи се върна с 3такива големи щуки/бая соленичко ще му излезят
/като се сетя миналото лято ходехме двамата за риба,а сега мъжо с нетърпение чака Марио да порасне да ходи с него 

де да беше... ама на - не ще и не ще да спи. Е да, сега като пиша пак почна да дреме. Реша ли да си легна обаче съм сигурна, че ще се събуди и ще почне да врещи и да пищи 

Но след това нямаше никакви проблеми.
Изглеждаш страхотно на нея, може би трябва да ти го направят по-плътен и сутрин с малко вода и сешуар ще получиш желаната прическа
Аз също съм с бретон наистина си иска ежедневна занимавка но не отнема повече от 5 мин.
.Ние май-започнахме да се кърмим през 4 часа , в тази връзка Сиси, знам какво ти е с това често кърмене ама дано следващата фаза да е като на Маги през 4 часа,че да си починеш.

,иначе цитонамазката е добре ,и ми каза да изчакам докато го намеря.Миналата седмица и звънях да я питам не може ли да се смени с друго лекарство,не можело.
дано бебка да е добре .
.

Не се притеснявай излишно. Наблюдавай бебето дали не е сънливо, всичко ли си движи нормално и да не повръща. Така ни каза на нас педи, когато Никола падна от леглото. Лелееее, още ми е пред очите. Много гадно чувство. 
После го оставих на майка ми към 6 ч. вечерта и ние се отдадохме на купон. Той естествено оревал света, ама..... Хапнал половината от манджата си и на двете хранения и с 300 зора заспал. А ние откарахме до 1 ч. през нощта. Ама трябваше да се приберем, че тия мойте пусти гърди... Носих си помпата и се цедих 1-2 пъти. Ама лошото е, че кенефа беше само един за жените и горките останали гости щяха да се опикаят заради мене.
Ей, отели ми се вола. Тя кърмата ми беше стигнала да врата чак. Та си легнах чак в 3 ч. и после в 6 ч. Никола ме събуди, че искал да яде. Сега едвам гледам, ама пък ми е кеф, че бяхме на сватба.
странна работа