LaRedoute.fr - Всичко за поръчката или намаленията започват на 24.06!

• 34 786
  • 486
  •   1
Отговори
# 150
А, прие ми писмото и без номер на поръчката. Въпросът ми отпада, само чакам отговор сега.

# 151
Не се заяждам ама КАК знаеш за липсващ артикул като не си получила колета?  Peace

Стои под линия и в статуса му пише epuise към датата на поръчката, тоест вчера, а всичко останало е a domicle.
И понеже е долнище на бански, а горнището го има бързам да им пиша, за да опитам да откажа и горнището.   Thinking
до колкото знам нищо не може да откажеш от вече пусната поръчка Peace

# 152

да се оплача - връщах дефектни маратонки, изпълних всички указания от 1 пост \благодаря за информацията там  bouquet\, получих всички писма-потвърждения от тяхна страна, уверения, че ще ми възстановят всички разходи и т.н. и... шок и ужасТ - получих по пощата чек, след като на 3 различни езика бях написала, че желая ваучер, освен това сумата е само за върнатия артикул - ни помен от 7% такса обработка, нито от направените от мен пощенски разходи с приложена квитанция, изчислена в евро равностойност... изобщо много съм разочарована Sad
сега водя преговори с тях, но честно казано нямам особена надежда. дано поне се смилят и заменят чека с ваучер, че съвсем изгорех  Sick

# 153
Здравейте! В миналата тема питах за тезисандали и никой не ми отговори Никой ли ги няма? Отговарят ли си номерата ме интересува?
З а мен тези сандали са перфекти.Високи са малко ,но аз винаги нося такива.Удобни са и добре прилягат на крака.Нося 40 номер по принцип и от тях си взех 40 .Отговарят.Дано съм полезна Simple Smile
Роси Дикова благодаря ти. И аз ще си взема моя номер. А твоите сандали какъв цвят са?

# 154
Вчера взех от митница надуваемия дюшек- зелен!И тези неща за бебка:
Гащички- мислех, че къдричките са отпред, но са отзад на дупето.
Блузки- бялото отзад е цялото с копченца.
Гащеризонче

Искам да попитапм за гащичките само по тях ли стои бебето или се слагат върху боди като панталонки или пък под рокличка?

# 155

да се оплача - връщах дефектни маратонки, изпълних всички указания от 1 пост \благодаря за информацията там  bouquet\, получих всички писма-потвърждения от тяхна страна, уверения, че ще ми възстановят всички разходи и т.н. и... шок и ужасТ - получих по пощата чек, след като на 3 различни езика бях написала, че желая ваучер, освен това сумата е само за върнатия артикул - ни помен от 7% такса обработка, нито от направените от мен пощенски разходи с приложена квитанция, изчислена в евро равностойност... изобщо много съм разочарована Sad
сега водя преговори с тях, но честно казано нямам особена надежда. дано поне се смилят и заменят чека с ваучер, че съвсем изгорех  Sick

На мен така ми връщаха пари за една тениска и забравиха за пощенските разходи въпреки че приложих бележка. Писах им пак като им обясних и Кристине ми изпрати ваучър за пощенските без никакъв проблем.

# 156
А, прие ми писмото и без номер на поръчката. Въпросът ми отпада, само чакам отговор сега.
Щом ти стои като изчерпано, не е фактурирано и няма да ти го пратят. От пусната поръчка няма как да откажеш артикул.
Мила, много тъпо това недоразумение. Вярвам, че ще се разберете и ще ти възстановят допълнителните суми също. В суивито какво са отчели за връщане, само сумата на артикула ли? На мен ми стояха на различни редове, сума на артикула, 7-те % и пощенските разходи.
Аз напусках тези дни няколко поръчки с куфара, надявам се всички да дойдат...
Днес ме осведомиха, да очаквам 2 оферти за новата колекция задето съм гласувала за НК Homme. Май до 30.06 ще ми я пратят на мейла. (това май беше за др. тема  Embarassed)

# 157
  • София
Някой ако може да каже, отговарят ли си на номера тези балеринки  

И още нещо - като цвят са описани сребристи - argent, а на картинката изглеждат златисти - какъв ли цвят са  Thinking  Ще чакам да се включи някой, който ги е получил

# 158
  • София
inedica,съмнявам се,че ще ти анулират поръчката,но пък имам спомен,че kras8204 беше дублирала поръчка и водеше преговори
да я анулират,но не помня дали успя... Laughing
Другият вариант е,просто да не си вземеш от пощата/митницата поръчката и ще се върне обратно и ще получиш ваучер/чек.  Peace
И в двата случая си е разправия.  Tired

# 159
....
Гащички- мислех, че къдричките са отпред, но са отзад на дупето.
Искам да попитапм за гащичките само по тях ли стои бебето или се слагат върху боди като панталонки или пък под рокличка?
jara- аз ще ги слагам върху памперса като е облечена с рокличка, защото не ми харесва така да й се вижда памперса Embarassed Има рокли, които са в комплект с гащички -аз тях ги предпочитам, но са ми подарили и само роклички- и това е варианта да ги комплектовам. Жалко, че къдрите не са отпред.

# 160
  • Варна
jara- аз ще ги слагам върху памперса като е облечена с рокличка, защото не ми харесва така да й се вижда памперса Embarassed Има рокли, които са в комплект с гащички -аз тях ги предпочитам, но са ми подарили и само роклички- и това е варианта да ги комплектовам. Жалко, че къдрите не са отпред.
Леле ужас, аз ги сложих с къдриците отпред и се чудех що стои зле...ама през акъла ми не мина че можа да са отзад и кой да погледне.... Stupid Да живее тази тема   bouquet

# 161
Момичета,привет  Hug Не съм влизала,сигурно 2 месеца  Rolling Eyes
Някой поръчвал ли е този панталон,някакви отзиви за него?

Извинявам се,ако е обсъждан вече   bouquet

# 162
  • София
Да се отчета с една поръчка от 21.05 - получена миналата седмица - на митница, ама нещо късно стигнах до отчета Simple Smile))
Този панталон от детската номерация

размер 156 ми е малък, а има такива 150, които са ми добре, а от едни дънки в 156 е меко казано - плувах  newsm78. Та незнам в кое е проблема но тея едва ги обух - голям зор - дори се притесних да не ги скъсам  hahaha та веднага ги прехвърлих на по-слаба колежка:)
Този топ -

цвета е малко по-различен - по-убит някак си и бие повече на зелено. Не ми хареса толкова колкото в сайта - отделно 34 ми е голям - презрамките ще ги скъся, но ми е и широк.
и накрая тея полота за мъжа

този път му взех L, преди от подобни бях вземала M, но тея са по-добре, че са по-свободни.
Ето и реални снимки.

# 163
  • Варна
 Hug ще започвам да ви следя  Flutter

# 164
В суивито какво са отчели за връщане, само сумата на артикула ли? На мен ми стояха на различни редове, сума на артикула, 7-те % и пощенските разходи.
в суивито е само сумата на артикула от 22.05 Sad нито ред повече. и чека е за същата сума. сега пак прерових кореспонденцията, отговаряли са ми Мария-Тереза и Малика, като автоматичен отговор на допълнителните ми запитвания съм получавала някакво стандартно писмо от Жули Арески и последно, като са получили маратонките са ми писали просто от:"Le responsable
Du Service Retours".
кофти. поръчката я бях пуснала с раничката Спайдърмен и БД, това е едното ми предположение да не ми връщат пощенските разходи. но не ми обяснява защо не връщат 7% такса обработка. и лошото е,
че нямам конкретен отговор, например - Уважаема г-жо, вие сте ползвали това и това, затова ние няма да ви върнем онова...
писах им, да видим... вече получих от Жули Арески стандартното - че ще ме обслужат бързо и всеобхватно Laughing

Общи условия

Активация на акаунт