LaRedoute.fr - Всичко за поръчката или намаленията започват на 24.06!

• 34 786
  • 486
  •   1
Отговори
# 210
  • София

http://www.laredoute.fr/vente-sandales.aspx?productid=324158279& … page=2#DescDetail
Да похваля тези сандалки. Втори ден ги разхождам и са много удобни. Естествена кожа, подметката е тънка, но не се усещат всички камъчета. Отговарят си на номера, но са за тесен крак. Даже мисля, че някой с по-висок свод или кокалчета няма да успее да ги обуе. Произведени са в Индия. Изглеждат като на снимката, няма разни размазани лепила или видими дефекти. Аз ги бях намалила с код и излязоха доста изгодни.

# 211
а за номер 168 може ли някой да даде размери за ширината на гърдите и на ханша?

# 212
ако е за кожухчето мога но довечера   Peace

# 213
да за него, благодаря   bouquet

# 214
Момичета, ще съм благодарна да ми помогнете в оразмеряването за свекито, че  е бая едра Mr. Green, и въобще не мога да се ориентирам.

Гръдна 135
талия 120
ханш 140

Дано помогнете

# 215
Здравейте!
Чета ви - макар и не редовно, за това се извинявам, ако се го обсъждали, но аз сега го открих и реших да споделя "топлата вода" и с Вас. /ако е коментирано ще изтрия поста/

Когато много искаш някоя блузка примерно, а откриваш че точно твоят номер го няма, от долу ти изписва Epuise /не винаги под надписа Epuise има следващият надпис/. Аз се отчайвах, но този път реших да кликна на надписа под Епус-а. С едно триъгълниче е отбелязано  "Voir un article similaire" /подобни артикули/. Зарежда се нова страница където са дадени подобни артикули - аз бих каза даже същите, но просто цената и в някой случай е различна, но поне има от желания номер. Така че вече не се отказвайте когато един артикул е Епузе.  Grinning

Приятно пазаруване!

# 216
Имам въпрос. Пътните чанти колко тежат горе долу? Да знам къде да се търси поръчката дали на митница или в пощата  Thinking

# 217
Може ли да ме светнете по въпроса на кой р-р отговаря талия 5 или 6 напр.за този артикул http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-raye.aspx?productid=3241448 … &numberpage=2  

Ще помоля и за оразмеряване на мъж ми-ГО 95 и талия 90 ханш 95.Ако може по тънката тарифа да ме таксувате Embarassed

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 14:06 от dst

# 218
  • Шумен

Момичета хубави ли са тези обувки и оотговарят ли си номерата?

# 219
херелина мерси за отговора на лични, не става въпрос за Бургас. Ако ставаше въпрос за Бургас, нямаше да задам въпроса.

# 220
да за него, благодаря   bouquet
Аз имам 168, по принцип нося р.40 от френските и за блузи и за панталони и поли, и палтенцето ми е добре.  Peace

# 221
Момичета, имате ли представа колко време трае проучването им по митниците, преди да вземат решение дали да ми дадат ваучр за загубена поръчка?

# 222
Момичета, имате ли представа колко време трае проучването им по митниците, преди да вземат решение дали да ми дадат ваучр за загубена поръчка?
Не мисля, че изобщо правят някакво проучване.

# 223
  • София

И аз ще изчакам Simple Smile

# 224
  • Варна
Момичета, ще съм благодарна да ми помогнете в оразмеряването за свекито, че  е бая едра Mr. Green, и въобще не мога да се ориентирам.

Гръдна 135
талия 120
ханш 140

Дано помогнете
Майка ми е с по 15-20см. надолу с мерките и взимам 50номер за блуза и пола(панталони не съм купувала). Не знам дали това изобщо ще те ориентира. Иначе виж ако искаш при Таласем, там таблиците им май отговарят, но да кажат по-вещите  Peace.

Общи условия

Активация на акаунт