LaRedoute.fr - Всичко за поръчката или намаленията започват на 24.06!

• 34 786
  • 486
  •   1
Отговори
# 315
момичета имам въпрос- След като писах на франсетата те ми отговориха че на съм попълнила бланката четливо  Embarassed
Отново я попълних и изпратих и от тогава ни вест ни кост. На 4.06 само получих че ще предадат на работа с клиенти/май така беше/ и сега отново чакам отговор.
Какво правите в такъв случай. Трябва ли да се отказвам от поръчката, но не е на малка стойност  Thinking newsm78

# 316
  • Хасково
Ди-ди Hug,много благодаря!!!

Оппааа,сега обаче проверих и изобщо нямам Mes produits preferes
 newsm78

Трябва да си влезнала в акаунта си. След това над името ти влизаш в Mon espace client и четвъртата икона- тази с чантата е Mes produits preferes

# 317

Votre "commande-échange" ou votre demande de remboursement sera traitée dans les plus brefs délais.

Si vous avez utilisé votre compte Kangourou ou votre compte Paiement Client Confiance, le montant de votre retour apparaîtra sur votre prochain relevé ou le suivant.

Bon à savoir: Pour le suivi de vos remboursements, rendez-vous dans "Suivre mes commandes" puis cliquez sur "Mes remboursements".

Имаш възможност за избор-дали да замениш продукта или да ти върнат парите,ще ти обработят бързо (в кратки срокове) заявката.
Ако искаш да ти върнат парите-отиваш в Suivre mes commandes (проследяване на поръчките) и после натискаш Mes remboursements (възстановяване на суми). Това виждам,предполагам че смяната на номерата ще се уточни по върнатия от теб мейл.

# 318
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-forme-cargo.aspx?producti … &numberpage=9
Много хубав панталон, струваше си дебненето.
http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-femme-impression--chouet … &numberpage=3
Чудесно стои и трикото е меко, плътно и стегнато. Добре се връзва с панталона, леко по- светло е.
Поръчката е от 27.05.

# 319
Момичета, моля за дамско оразмеряване:
ГО 80 см, талия 70, ханш 92 см

# 320
  • Пловдив
Момичета, моля за дамско оразмеряване:
ГО 80 см, талия 70, ханш 92 см
34/36-за блузи,за панталони май е за 36,заради ханша   Rolling Eyes
Моят ханш е 89 и 34н са ми точно,другите размери са ми същите,

# 321
DARI_76 благодаря ти за отговора   bouquet Между другото с теб сме пили кафе един път на Екстаза още като бяхме с коремите   Blush

# 322
Моля,дано да се оправиш със франсетата.Ако имаш въпроси-питай на лични.Аз съм завършила френска,ама беше преди близо 15 г.и съм го позабравила  Embarassed Направо ме е яд като се сетя...
Темата ви е много зарибителна,аз обаче още удържам фронта и нарочно не си вадя карта,че то няма спиране-като гледам всичко живо пазарува от ибей,ларедут и сума ти сайтове.

# 323
  • София
Здравейте
Имам един въпрос : Някой знае ли как върви номерацията на детските  кроксове. При  краче - 15см , на кой номер отговаря?
Тези които продават в Бг, са уголемени и са различна номерация
.

# 324
момичета помагайте за оразмеряване на мъж ми.
 талия около 100см и ханш около 105см
взех му едни панталонки от Ларедута 46-48р-р и му бяха малки(от неразтеглив плат бяха)
от тук (в наш магазин) му взех 38 р-р и са му точно.
И сега се чудя какъв р-р да му поръчвам, че съм се наточила за намаленията за едно ,две панталончета?????
да си побутна въпроса Wink

# 325
Аз уж чета и нищо не пропускам ама нещо се омотах. Не мога да намеря шаблон на писмо, което се изпраща за получаване на 20 евро след покана до приятел.  Praynig

И аз моя или поне да замоля за мейл на Сабине, че с френския не се разбираме много  Wink
Ето снимки на мъжкия пуловер, който купих през акаунта на мъжа ми с чека за 10 евро.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12859508
Много е хубав и си отговаря на номера.

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 19:28 от d_nicolova

# 326
  • Бургас
взех му едни панталонки от Ларедута 46-48р-р и му бяха малки(от неразтеглив плат бяха)
И сега се чудя какъв р-р да му поръчвам, че съм се наточила за намаленията за едно ,две панталончета?????
Половинката ми е с талия 98см и ханш 100 и размер 42 са му идеални. Има няколко и всички са неразтегливи. Един път му взех 44 и определено му бяха големи. Не знам как панталони 46-48 са били малки на твоя мъж  newsm78

# 327
  • В La Redoute и по света

Благодаря ти за инфото, но аз нося 39 номер и ме интересува дали си отговарят или да си поръчам 40-ти. В сайта на Вени пише за първия модел (вишневите), че отговарят на номера, а за вторите(в жълто) най-добре да се вземе +1. Ти как смяташ? Интересувам се повече за по-ниските(в жълто). Благодаря ти предварително.
Мога да ти кажа утре за ниските- те са за свекърва ми и като ги обуе и каже по принцип кой размер носи и дали са и добре ще ти пиша.

Редактирам се:
Аз ги премерих и ниските, на мен и те са ми точни. Т.е. аз нося по принцип между 37/38, зависи от моделите тук. От тези 38 са ми точни.

Последна редакция: чт, 11 юни 2009, 20:51 от Unicorn

# 328
di-di май питаше за едни детски топчета-роклички
ето ги http://www.snimka.bg/album.php?album_id=374206&pid=12125250
аз взех 86 и 94 размер

# 329
Половинката ми е с талия 98см и ханш 100 и размер 42 са му идеални. Има няколко и всички са неразтегливи. Един път му взех 44 и определено му бяха големи. Не знам как панталони 46-48 са били малки на твоя мъж  newsm78

Аз точно затова се въздържах да кажа тук...
Тези мерки са за 42, максимум 44.
И на мен ми е чудно...  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт