LaRedoute.fr - Всичко за поръчката или намаленията започват на 24.06!

• 34 786
  • 486
  •   1
Отговори
# 345
До колко време след поръчка трябва да получа потвърдителен  меил?
В сувито пише, че се обработва, а нямам потвръждение
Извинявам се, че питам но не бих могла да изчета всички теми назад за да прочета дали на някой му се е случвало!

по принцип-веднага,но понякога се случва да изчакаш и няколко дни  Peace

# 346
  • Асеновград
Някой ще каже ли дали дамски маратонки адидас си отговарят на номера, или поръчвате по-голям

Да,и аз много им се чудя на тези маратонки.Някой ако ги има 36 номер,ако може да каже размери  Praynig Hug

# 347
Здравейте получих една малка поръчка и искам да похваляно това тънко пуловерче, страхотно като материя много финно. Но поръчах за мъжо L и е страшно умалено ако някой го има по голямо да го разменим или отива в продавалника  Tired
http://www.laredoute.fr/vente-pull-v-effet-2-en-1.aspx?productid … &numberpage=1

# 348
dobro utro momi4eta,imam pitane otnosno blankata ,koiato izpra6tat za izgubena pratka.Popalnix ja i im ja  izpratix kato prika4em fail kam emaila .Niakoi znae li dali triabva da polu4a obratno avtomati4en email,za6toto do sega ve4e 1 sedmiza  ni6to ne sam polu4ila ?ima li niakoi v moeto polojenie?

# 349
  • Варна
Панталона тънък като за лято ли е или е по-плътна материя? Прозира ли, има ли джобове отзад?
Благодаря предварително!   bouquet

# 350
  • София...........
тези има ли ги все още в сайта,че не съм влизала много отдавна?

Незнам дали ги има още, но ако те интересуват имам един чифт номер 38 , които са ми малки и ги продавам.

# 351
и аз да се запиша  с  банския http://www.laredoute.fr/vente-maillot-2-pieces-femme.aspx?produc … &numberpage=1 и зеления куфар

# 352
Панталона тънък като за лято ли е или е по-плътна материя? Прозира ли, има ли джобове отзад?
Благодаря предварително!   bouquet

Не е съвсем дебел, става за лятото, но не за жегите може би. Наистина е много хубав и аз го имам, и чакам по-слаби дни че да го нося.
Изобщо не прозира, поне какито. Джобовете отзад са скрити, с ципове.

Вчера получих малка поръчка:
http://www.laredoute.fr/vente-top-dentelle.aspx?productid=324113 … &numberpage=2 - този потник в червено, не е корал а си е ярко червено. Много е хубав, с цип на талията и дантела по целия горен ръб - и по деколтето и на гърба.

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-en-pur-lin-biologique-fem … amp;numberpage=13 - доста по-плътен е отколкото очаквах, поне бежовия. Няма снимка на него, та да кажа че е доста тъмен - не като лен просто, а дори може би малко по-тъмен от т.нар. "велпапе". Ама е хубав, много добро качество.

# 353
Aneliana  кой размер е банският? И дали е умален?

# 354
  • София
Аз да си повторя пак въпроса:
Здравейте
Имам един въпрос : Някой знае ли как върви номерацията на детските  кроксове. При  краче - 15см , на кой номер отговаря?
Тези които продават в Бг, са уголемени и са различна номерация
.

# 355
след като ваучерът ми е изпратен преди 10ина дни, дали могат все пак да ми го пратят по мейл, защото още нищо не съм получила? а нещо нямам особено доверие в бг пощите и взех да се притеснявам  Confused

# 356
Aneliana  кой размер е банският? И дали е умален?
Взех си 42 и ми е точно,очаквах да ми е малък в бюста но е точно.Определено си отговаря Peace

# 357
  • Пловдив
dobro utro momi4eta,imam pitane otnosno blankata ,koiato izpra6tat za izgubena pratka.Popalnix ja i im ja  izpratix kato prika4em fail kam emaila .Niakoi znae li dali triabva da polu4a obratno avtomati4en email,za6toto do sega ve4e 1 sedmiza  ni6to ne sam polu4ila ?ima li niakoi v moeto polojenie?

Пиши им пак. Трябва да получиш автоматичен отговор и на това писмо. Задължително попълни и полето "относно".

след като ваучерът ми е изпратен преди 10ина дни, дали могат все пак да ми го пратят по мейл, защото още нищо не съм получила? а нещо нямам особено доверие в бг пощите и взех да се притеснявам  Confused

Да, могат и ще ти го пратят, ако им пишеш. Аз им писах и на следващия ден ми го пратиха на мейла.  Peace

# 358

Аз бях в твоето полужение. Не са я получели, защото е файла е бил голям. Една мила дама от тук ми помогна да го компресирам, изпратих им го отново и си получих и авт.отговор и № на ваучера вече.
Благодаря на дамата/тя си знае коя е/
П.П Пиши на кирилица
Успех  bouquet

# 359

Пиши им пак. Трябва да получиш автоматичен отговор и на това писмо. Задължително попълни и полето "относно".

след като ваучерът ми е изпратен преди 10ина дни, дали могат все пак да ми го пратят по мейл, защото още нищо не съм получила? а нещо нямам особено доверие в бг пощите и взех да се притеснявам  Confused

Да, могат и ще ти го пратят, ако им пишеш. Аз им писах и на следващия ден ми го пратиха на мейла.  Peace
благодаря   bouquet
а това поръчвал ли го е някой? http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3844676& … ue&ksource=-1
интересува ме дали си отговаря на номера и каква дебелина е - летен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт