LaRedoute.fr - Всичко за поръчката или намаленията започват на 24.06!

• 34 786
  • 486
  •   1
Отговори
# 360
  • В реалността
Моля за съвет за размера на този панталон - при "талия" 119 и ханш 116 съм се насочила към 48 н-р. Дали ще е добре?

http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-5-poches-raye-longueur-34 … &numberpage=1

И по-напред май-някой писа за тази риза. Да питам дали си отговаря.

http://www.laredoute.fr/vente-la-chemise-popeline-a-carreaux-tis … &numberpage=1

# 361
Продавам тези балеринки 39 номер /малки са ми/

и тази пола 44 номер /голяма ми е/

Имам такава пола номер 42 и на мен пък ми е малка, но е в синьо, ако искаш трампа  Wink

# 362
  • София
Момичета, получила съм известие от Бълг. пощи, предполагам че е за първата ми поръчка, защото направих след няколко дни още една. На известието пише Гише- колетно, м-ца изв. Номер.......
Това значи ли, че трябва да отида а Сф митица, за да си взема колета? newsm78
Извинявайте за въпросите, но ми е за първи път и се притеснявам да не объркам нещо Embarassed А до колко работят?
Сега ще препрочета първият пост, но все пак благодаря, ако някой ми отговори междувременно Hug

# 363
  • София
Момичета, получила съм известие от Бълг. пощи, предполагам че е за първата ми поръчка, защото направих след няколко дни още една. На известието пише Гише- колетно, м-ца изв. Номер.......
Това значи ли, че трябва да отида а Сф митица, за да си взема колета? newsm78
Извинявайте за въпросите, но ми е за първи път и се притеснявам да не объркам нещо Embarassed А до колко работят?
Сега ще препрочета първият пост, но все пак благодаря, ако някой ми отговори междувременно Hug

да на митница трябва да идеш, на известието ти пише с какво работно време са, мисля 8.30-12.30 и 13.00-16.30

# 364
  • София
да на митница трябва да идеш, на известието ти пише с какво работно време са, мисля 8.30-12.30 и 13.00-16.30
Еве, благодаря за бързия отговор Hug  bouquet
там е работата, че не пише нищо ooooh!
Прочетох в 1-я пост, че работят до 16ч30, дано ги хвана днес...... Praynig

# 365
  • София
Еве, благодаря за бързия отговор Hug  bouquet
там е работата, че не пише нищо ooooh!
Прочетох в 1-я пост, че работят до 16ч30, дано ги хвана днес...... Praynig

тогава най-вероятно трябва да идеш първо до вашия пощенски клон да си вземеш известието, от 1797 където аз си получавам пощата ти носят обикновено известие да идеш до там за митническото с обяснението че трябва да го получиш лично  Peace

# 366
  • софия
заменям коктейлния сет за раничка найк,без значение черна или розова

# 367
  • В сънния Люлин, прибулен...
Искам да споделя - "приятел", поканен от мен, получи и използва кода за 10 евро. Поръчката беше за едни детски слипчета на стойност 9,90. След действието на кода крайната сума за плащане беше 5 евро - доставката.
Днес получих слипчетата. Петте евро още не са изтеглени,  а само блокирани
Сметката ми е в Първа инвестиционна банка.
За капак - адресът за получаване на пратката за поканения съвпада с адреса на канещия (различен от адреса по регистрация). Сега съм в чуденка дали да си искам 20 евро.

По повод опцията за 20 евро за този, който е поканил - фактурата, която трябва да се снима, това ли е, което е залепено за плика?
При мен беше един лист, сгънат на три. З, видимата част е точно сменения адрес, не този по регистрация.

Специално искам да благодаря за точния отговор по повод питането ми за размери!
Всички дрехи, благодарение на отзивчивостта ви, са ми перфектни
Ще снимам и ще публикувам.

Ще попитам също - ако искам да върна на ЛР нещо, което не е по мярка (бермудите на мъж ми), как да подходя? Първо да им пиша и да чакам те да ми дадат адрес? Очаквам и една позната да изплаче с възголям панталон и се глася заедно да ги пращаме, ама дали не е много сложно за франсетата в един колет да получат два артикула на двама потребители от различни поръчки.
Че и да пратят "точните" артикули обратно в следваща поръчка на някой от двамата.

# 368
Продавам тези балеринки 39 номер /малки са ми/

Знам,че темата не е за обяви,но ще си позволя и аз да кажа,че търся купувач за същия модел, но 37 номер.
Ето подробности в Продавалника http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=629845&cat=500

# 369
  • Пловдив
Ще попитам също - ако искам да върна на ЛР нещо, което не е по мярка (бермудите на мъж ми), как да подходя? Първо да им пиша и да чакам те да ми дадат адрес? Очаквам и една позната да изплаче с възголям панталон и се глася заедно да ги пращаме, ама дали не е много сложно за франсетата в един колет да получат два артикула на двама потребители от различни поръчки.
Че и да пратят "точните" артикули обратно в следваща поръчка на някой от двамата.

Не, така няма да стане - трябва да върнеш продукта от името на човека, който е поръчал  Peace

Няма да могат да ти ги пратят "точните" артикули обратно в следваща поръчка на някой от двамата по този начин - просто трябва наново да направиш поръчка с точните неща  Peace

# 370
  • Варна
Момичета в предната тема някоя мама беше споменала, че взема този топ за момиченце в по-голям размер и го ползват като рокличка
http://www.laredoute.fr/vente-top-enfant-fille.aspx?productid=32 … &numberpage=2
Моля помагайте с линк към снимките, че нещо не мога да ги намеря.
А дали по-големия размер няма да бъде и доста по-широк?

Че защо ти е от топ да правиш рокличка, като си има в сайта същите роклички? newsm78

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?categoryid=22918362&a … documentid=321409

# 371
  • София
писах, писах и се изтри  Close сега накратко

липсват ми едни 80лв от сметката. най-вероятно от ЛаРедут са ми ги изтеглили /не просто блокирали/ без да ми отчетат поръчка по никакъв начин /излизал ми е само надпис със "стюардесата"/
Лошото е, че съм тествала с 3 акаунта и не знам от кой точно и кога точно са ми изчезнали... Защото на смс банкирането ми ги няма, а онлайн - ги има... и не мога да видя кога са изтеглени...

Въпросът ми е, как да си ги искам от французите /с картата съм плащала единствено там/
С помощта на приятелка им изпратих запитване.. нещо от рода:
Бихте ли проверили дали сте ми изтеглили парите за поръчка еди си коя от дата еди си коя 2 пъти и ако е така моля да ми ги върнете под формата на ваучер.
Ето отговора:
Vous vous inquiйtez de ne pas voir apparaоtre de crйdit sur votre compte bancaire alors que nous vous avons informй que nous rйgularisions votre compte.

La rйgularisation annoncйe est une transaction "carte bancaire en crйdit".

De ce fait, si la carte est gйrйe "en dйbit diffйrй fin de mois",
cette opйration apparaоtra sur votre relevй de compte dйbut fйvrier /става дума за поръчка от 10.05/.

Au nom de La Redoute, je vous prйsente а nouveau toutes mes excuses et reste а votre entiиre disposition

Тук дори моята приятелка не може да помогне... с френския е на ТИ, но с банковите термини не...
МОЛЯ, помогнете Simple Smile

А за тези, които все пак се наемат да помогнат, накратко:
1. на смс банкирането в началото на юни получавам смс НАЛИЧНОСТ 3лв
2. Проверявам си онлайн - НАЛИЧНОСТ 85лв
3. Питам в банката - парите са изтеглени на ПОС /изтеглени са 81лв/ на 11.05
4. Проверявам си онлайн - на 13.05 са изтеглени 81.50лв - това ми е за поръчката от ЛР
5. Писах на франсетата
6. Отговорът е горния

# 372
  • София
Да се дооплача с моят объркан адрес: В потрес съм, имам отговор от Франсетата, че всичко са ми пратили в провинцията (3 бр. пратки)  #Crazy

Hi,
The 3 parcels were shipped to the following address : P. A., Ul ..........., P....., Bulgarie.

Обадих се в Митницата и ми казаха 3,5 кг  newsm78 .... почвам да се притеснявам да не е някой каталог и да умра от яд после

Да не би да са почнали пак да получаваме каталози? въпреки че моя стария в пощата беше дошъл

# 373
  • Варна
Desem, каталогът беше доста под 3,5 кг. Peace

# 374
  • гр. Пловдив
Някой поръчвал ли е тези детски бермуди ?
Интересува ме дали са тънички и за момиченце с ръст 86 и без памперс, кой размер е подходящ.

Общи условия

Активация на акаунт