LaRedoute.fr - Всичко за поръчката или намаленията започват на 24.06!

• 34 786
  • 486
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте,момичета!Имам проблем.Пуснах онзи ден на 9-ти поръчка и като погледнах после в суивито поръчката ми е фактурирана,но един от артикулите го няма в наличност и е отказан.Проверих си в банката,изтеглили са си парите за цялата поръчка,даже и за липсващия панталон.Кажете ми какво да правя сега,къде и какво да пиша?

# 376
Здравейте,момичета!Имам проблем.Пуснах онзи ден на 9-ти поръчка и като погледнах после в суивито поръчката ми е фактурирана,но един от артикулите го няма в наличност и е отказан.Проверих си в банката,изтеглили са си парите за цялата поръчка,даже и за липсващия панталон.Кажете ми какво да правя сега,къде и какво да пиша?

Аз имах подобен случай, но не ми бяха взели парите, а само сумата беше блокирана, после си взеха толкова, колкото е сумата без този продукт. Предполагам и при теб е така. След една седмица горе-долу си дръпнаха парите, а в суивито на този продукт ми пишеше  non facture или нещо такова.

# 377

Vous vous inquiйtez de ne pas voir apparaоtre de crйdit sur votre compte bancaire alors que nous vous avons informй que nous rйgularisions votre compte.

La rйgularisation annoncйe est une transaction "carte bancaire en crйdit".

De ce fait, si la carte est gйrйe "en dйbit diffйrй fin de mois",
cette opйration apparaоtra sur votre relevй de compte dйbut fйvrier /става дума за поръчка от 10.05/.

Au nom de La Redoute, je vous prйsente а nouveau toutes mes excuses et reste а votre entiиre disposition

Тук дори моята приятелка не може да помогне... с френския е на ТИ, но с банковите термини не...
МОЛЯ, помогнете Simple Smile

Здравей!Пише,че са те информирали че ще ти регулират сметката и че това ще стане с транзакция по кредитната ти карта.Също така,ако картата ти е с отсрочено дебитиране в края на месеца,транзакцията ще се види по извлеченията по сметката ти в началото на Февруари  newsm78 Нещо не мога да направя връзка с май месец  newsm78

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 16:49 от DARI_76

# 378
  • София
Kъде се гледа дали е издадена фактура и кои продукти са пратени?

# 379
Да се дооплача с моят объркан адрес: В потрес съм, имам отговор от Франсетата, че всичко са ми пратили в провинцията (3 бр. пратки)  #Crazy

Hi,
The 3 parcels were shipped to the following address : P. A., Ul ..........., P....., Bulgarie.

Обадих се в Митницата и ми казаха 3,5 кг  newsm78 .... почвам да се притеснявам да не е някой каталог и да умра от яд после

Да не би да са почнали пак да получаваме каталози? въпреки че моя стария в пощата беше дошъл

Грешката не е в Ларедут, а в разпределителна в София. На фактурата пише и двата адреса - този на акаунта ти и този, на който изпращаш и те се объркват и вместо на получателя, пращат колета на адреса, на който си регистрирана.

# 380
  • София
Аз нали поръчвам и за други хора. Пускала и съм и цяла поръчка за друг, като не сменям адреса на регистрация, а го пращам като подарък. От 5 опита единия път на митницата бяха се объркали и бяха пратили колета на мен, а не на момичето. И аз както взимам по 7-8 колета хич не се и бях загледала. Та в къщи се побърках докато рзбера какви са тези неща. Добре, че момичето живееше близо та и ги дадох, че ако беше в Младост .... Друг такъв случай не съм имала, но повечето пъти са за провинцията и Французите си ги пращат там, а не идват на Софииска митница, иначе не ми се мисли  Laughing

# 381
  • София
Dari, благодаря!!!   bouquet
Значи най-вероятно са ми копирали нещо коеот са пращали на друг по-рано... е ще видим в края на месеца...
Междувременно продължавам да "разследвам" в банката Simple Smile

# 382
  • София
450, pepi7096, chockolina, благодаря за включванията

# 383
Панталона тънък като за лято ли е или е по-плътна материя? Прозира ли, има ли джобове отзад?
Благодаря предварително!   bouquet
Тънък, за сега е, материята е много приятна и достатъчно плътна, за да не прозира. Отзад има два вътрешни джоба с цип. Днес съм с него.

# 384
  • Варна
Момичета знам, че скоро се коментираше неполучена поръчка, ама като не помня къде да търся ще питам  Embarassed.
След като попълня изпратената от тях бланка по показания на 1ва стр. начин, трябва да я сканирам и да им я пратя, но как да я прикача  newsm78?
От моята си поща ли да я пратя или от тук и трябва ли пак да им пиша мейла за изгубена поръчка?

Благодаря за всеки отговор!   bouquet

# 385
Здравейте,
днес получих отговор за пратката която ми я няма от края на март,ето какво ми пратиха от ларедут

Hi,

I suppose you claimed for this order you have not received. Effectively, I understand your worry. It was shipped on March 31th through parcel n° 089 6157493. You should have received this order. Did you check up to the customs and the post office too ? If they have not received it, you have to fill in a form but I cannot send it at my own e-mail address. Usually, you must claim online as indicated below. So, claim online, by this way, I could send you a form. Thank you for your understanding.

Best regards.

For any contacts or next claims, thank you to make them online  by clicking on top of our home page in "Aide".
By going down the page, click on "mes autres questions" just under : Mes autres questions.
от този мейл разбирам, че ми е изпратен какво са правя от тук нататък. Моля за помощ Praynig

# 386
Здравейте,
днес получих отговор за пратката която ми я няма от края на март,ето какво ми пратиха от ларедут

Hi,

I suppose you claimed for this order you have not received. Effectively, I understand your worry. It was shipped on March 31th through parcel n° 089 6157493. You should have received this order. Did you check up to the customs and the post office too ? If they have not received it, you have to fill in a form but I cannot send it at my own e-mail address. Usually, you must claim online as indicated below. So, claim online, by this way, I could send you a form. Thank you for your understanding.

Best regards.

For any contacts or next claims, thank you to make them online  by clicking on top of our home page in "Aide".
By going down the page, click on "mes autres questions" just under : Mes autres questions.
от този мейл разбирам, че ми е изпратен какво са правя от тук нататък. Моля за помощ Praynig

Писала си на личен мейл ( на Сабине, например), и ти казва, че за да ти прати бланката за изгубена поръчка, трябва да пишеш на "официалния" адрес за проблеми с поръчките.  Peace

Пиши си проблемът тук: http://www.laredoute.fr/Contact_us/ContactUs.aspx?etap=2&cat … amp;subCategory=1

после ще ти изпратят формуляр.   bouquet

# 387
Запис да ви следя.
За протоколаднес получих малка поръчка от 26 май ,но утре ще я взема от пощата  Peace

# 388
здравейте момичета, не съм чела досега текущата тема/поради което се извинявам, ако се повтарям с друг пост/, но моля ако някой има мейла на сабине да го изпише или да ми го прати на лични, защото имам проблем с една поръчка. По-точно получих дефектна стока и искам да се разбера с тях.

# 389
здравейте момичета, не съм чела досега текущата тема/поради което се извинявам, ако се повтарям с друг пост/, но моля ако някой има мейла на сабине да го изпише или да ми го прати на лични, защото имам проблем с една поръчка. По-точно получих дефектна стока и искам да се разбера с тях.

Пише се не на мейла на Сабине, а на този от 1-вия пост.

Общи условия

Активация на акаунт