LaRedoute.fr - Всичко за поръчката или намаленията започват на 24.06!

• 34 786
  • 486
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Отново по темата за картите - с маестро (от ПИБ и Райфайзен) става ли плащане?
Не, но ако има 3 цифрен код на гърба пробвай, може и да стане Wink . До колко знам, не става с никаква Маестро.

Пфу, на мен и двете са ми маестро

# 256
  • София
Момичета от кога чакате поръчки, имам една от 18.05 и би трябвало да е за поща, но още я няма и на митницата ходих, но и там не е дошла Rolling Eyes Знам че не е минал още и 1 месец, но взех да се притеснявам, вече трябваше да е дошла ooooh!

# 257
  • Хасково
Забелязахте ли че цените на нещата от 2 или 3 евро вече са 1 евро !  Peace

# 258
  • Варна
Момичета може ли някой да ми обясни какво всъщност представлява картата Кенгуру?
Или да ми кажете къде мога да намеря повече информация.

Тя е само за Франция  Peace

# 259
Забелязахте ли че цените на нещата от 2 или 3 евро вече са 1 евро !  Peace
къде, къде? Shocked Crazy

# 260
  • Хасково
http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?isad=true& … =0&MinPrice=2
Ще пускам тази вечер една блузка и искам някой за минимални неща от тези ако си хареса нещо ! Доставка минимална ! Simple Smile)
Пишете !!!
 Hug Hug

# 261
  • Хасково
http://www.laredoute.fr/Search/SearchResults.aspx?isad=true& … =0&MinPrice=2
Ще пускам тази вечер една блузка и искам някой за минимални неща от тези ако си хареса нещо ! Доставка минимална ! Simple Smile)
Пишете !!!
 Hug Hug

Ама сериозни хора ! Защото мисля да я пусна тази вечер да не свърше и утре да ми вкарате паричките Simple Smile))

# 262
  • Лондон/Пловдив
Отново по темата за картите - с маестро (от ПИБ и Райфайзен) става ли плащане?
Не, но ако има 3 цифрен код на гърба пробвай, може и да стане Wink . До колко знам, не става с никаква Маестро.

# 263
  bouquet

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 22:35 от dst

# 264
Момичета от кога чакате поръчки, имам една от 18.05 и би трябвало да е за поща, но още я няма и на митницата ходих, но и там не е дошла Rolling Eyes Знам че не е минал още и 1 месец, но взех да се притеснявам, вече трябваше да е дошла ooooh!

Взех днес от 26.05. и съм от провинцията.Е, и аз си мислех че моята ще е под 2кг.,но се оказа 2.4кг.

Получих тези потничета http://www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-enfant-fille.aspx?pro … amp;numberpage=7-страхотни са.И кода за куфара подарък не е за изпускане

# 265
  • София...........
Мацки, ще мине плащането на поръчка за 10,33 Е? Embarassed

# 266
Мацки, ще мине плащането на поръчка за 10,33 Е? Embarassed

Е,ДА.Последната ми беше за 10.14Е и нямаше проблем.Но за 9.80Е ми я отказаха Embarassed

Може ли да ме светнете по въпроса на кой р-р отговаря талия 5 или 6 напр.за този артикул http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-raye.aspx?productid=3241448 … &numberpage=2 

Ще помоля и за оразмеряване на мъж ми-ГО 95 и талия 90 ханш 95.Ако може по тънката тарифа да ме таксувате

Последна редакция: ср, 10 юни 2009, 23:14 от dst

# 267
  • София
писах, писах и се изтри  Close сега накратко

липсват ми едни 80лв от сметката. най-вероятно от ЛаРедут са ми ги изтеглили /не просто блокирали/ без да ми отчетат поръчка по никакъв начин /излизал ми е само надпис със "стюардесата"/
Лошото е, че съм тествала с 3 акаунта и не знам от кой точно и кога точно са ми изчезнали... Защото на смс банкирането ми ги няма, а онлайн - ги има... и не мога да видя кога са изтеглени...

Въпросът ми е, как да си ги искам от французите /с картата съм плащала единствено там/

# 268
  • София...........
 dst bouquet Благодаря , значи ще поръвам за 10,33 Wink

Такива размери 5;6 и тн. не съм срещала до сега

Мила, питах те на лични : Какво си имала в поръчката с подаръка куфар , че е минала 2 кг.?

# 269
  • Пловдив
Иваничка ,ами трябваше да питаш,щях да ти кажа и аз така като теб се вмъквам в 156 и досега съм нямала пропуск,но този го получих още преди месец и наистина е доста умален,а и модела адски странене,аз го обух до ханша,но нагоре е мисия невъзможна  hahaha даже се съмнявам дали ще стане на едно детенце дето му поръчвам 150,ама още не съм му го дала  newsm78 Така че проблема определено си е в панталона Simple Smile
Aми аз те питах бе Wink
Ти каза, че са ти малки, ама нали не бяха в теб за реални размери и реших, че нали съм малко по-надолу от към мерки и може да ми станат. И то все пак ги намъкнах де - ама трябва да си ходя все със сапунчето с мен  hahaha

Съжалявам мила....... ooooh! вярно е че ме пита и го бях дала на една госпожица да го мери,но и на нея не и стана.....опасна работа е този панталон Simple Smile
Ето някой питаше и за размерите......
талия-29;
ханш-43;
дълбочина отпред-21,5;
дълбочина отзад-29;
ширина на бедрото-25;
дължина от чатала-49,5;
дължина на панталона-70

Общи условия

Активация на акаунт