Жената зодия Риби - 6

• 20 700
  • 435
  •   1
Отговори
# 195
Санде, да си дойдеш бързо,чу ли Rolling Eyes
Здрасти на всички Hug

# 196
  • Бургас
Здравейте Рибки сладки, сутринта пропуснах да ви поздравя Simple Smile
Много хубави филми сте изброили, повечето съм ги гледала, заслужават си Simple Smile
Хайде  Hug

П.П.: Май не бяха споменати:  The Fountain
и:  Love in the Time of Cholera

Hug

NUR, аз пак да си питам... мойта карта да ти е попадала пред погледа?  Embarassed

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 19:51 от ben78

# 197
Супертема!
Ще следя, че най-малкото ми чудо е Рибка, на 20.03 и много искам да вникна в малката й душичка  Heart Eyes
Понеже миналата година беше високосна, ми казаха, че е първи ден на Овен - моля ако някой знае дали е така, да ми каже!

Предполагам става дума за миналата 2008 година? Ако е за тогава и е родена на 20 март след 12 на обед, със сигурност Слънцето й е в Овен. Ако е в часовете до 12, Слънцето е било в Риби. Но тя така или иначе има по-силно влияние на Риби в картата си, отколкото на Овен. В Риби са й Венера, Меркурий, Уран. А Марс й е в Рак. Водничко характерче, както и да го гледаш, даже и слънцето да е било в Овен. Впрочем мисля, че се очертава една физическа красота, тъй като Венера, Марс и Плутон правят помежду си много хубави аспекти. А теб след време това малко красиво нещо може и да ти заяви, че си била "много строга майка"  Whistling Понеже гледам, че Луната й е в съвпад със Сатурн. То няма лошо да си строг, въпросът е как ще го интерпретира малката красавица след 14-15 години, нали така?  Peace

Леле, Бени, теб съвсем те забравих  ooooh! Обещавам ти утре ще се занимая специално с твоята карта. Ок? Боже, така съм се омотала вече, че помня като маймуните...Утре, ще я разгледам цялата

# 198
NUR, страшно много ти благодаря  Hug
Сладурката ми се роди между 10.30 и 11.00 сутринта, така че е Рибка  Wink Толкова се радвам!
За мен това е най-страхотната зодия за жена!
Поздрав за всички вас, пишещи тук   bouquet

# 199
добра нощ и от мен!Вижте какво получих по скайпа днес и искам да го споделя със вас
"Мамо, защо плачеш?” малко момче попитало майка си.
“Защото съм жена?", отговорила му тя.
„Не разбирам", казал той. Неговата майка само го прегърнала и казала „ И никога няма да разбереш"
По-късно малкото момче попитало баща си, „ Защо мама сякаш плаче без причина?"
„Всички жени плачат без причина", само това могъл да каже баща му.
Малкото момче пораснало и станало мъж, но все още се чудел защо плачат жените.
Най-накрая попитал Господ:„Господи, защо жените плачат толкова лесно?
Господ отговорил: „ Когато създавах жената, тя трябваше да е специална.
Направих раменете й достатъчно силни да поемат тежестта на целия свят, и въпреки това достатъчно нежни за да даряват удобство.Дадох й вътрешна сила да издържи раждането на дете и отхвърлянето, което много пъти идва от децата й.
Дадох й твърдост, която й позволява да продължава напред, когато другите се отказват и да се грижи за семейството си дори при болест и изтощение без да се оплаква.Дадох й чувствителност да обича децата си независимо от всичко и въпреки всички обстоятелства, дори когато детето й я е наранило много.
Дадох й сила да помогне на мъжа си да преодолее грешките си и я създадох от неговото ребро за да защити сърцето му.
Дадох й мъдрост за да знае, че добрият съпруг никога не би наранил жена си, но понякога изпитва нейната сила и нейното решение да бъде до него непоколебимо.
И накрая, дадох й сълза, под която да се приюти. Това е нейно уникално право, за да го използва, когато има нужда.
„ Виждаш ли, сине.", казал Господ, „красотата на жената не е в дрехите, които носи, фигурата, която има или в начина, по който си сресва косата..
Красотата на жената трябва да бъде в нейните очи, защото това е пътят към сърцето й - мястото, където любовта обитава."
Моля, изпратете това на 5 красиви жени, които днес познавате. Ако го направите, нещо добро ще се случи. Ще подхраните самоуважението на друга жена! Също може да изпратите това на мъже, които искате наистина да разберат цената на жената и защо е толкова различна от останалите.
"Какво е днес твоето най-голямо желание?"
Аз отговорих: "Боже, добре се грижи за тези, които четат сега това писмо, те, семействата им и приятелите им - те това заслужават! Аз тях много ги обичам." Любовта на Бога е като океан. Можеш да видиш началото, но края - никога. Сега това писмо ще започне своето действие. Ангелите съществуват - това е истина..
Но понякога у тях липсват крилата и ние ги наричаме приятели. Изпрати това писмо до свои приятели и днес вечерта до 00,00 часа ще получиш изненада - новост, която ти желаеш да чуеш. Това не е шега. Някой ще ти позвъни и ще ти каже това, което очакваш. Или ангел ще ти донесе новост в съня ти.

Лека нощ!

# 200
Това е едно от най-красивите неща, които съм чела някога....Бях го намерила преди и ми се запечата в съзнанието. Но с времето отиде някъде назад...magika winx Огромно благодаря за припомнянето. Ако това не се отнася за Риби, то не знам за кой друг.....
OlympiaPappas, да мъничето е Риби тогава. За жена е най-добре да бъде Риби, Везни, Рак или Телец. Така, както за мъж да е Овен, Скорпион или Лъв. Астрологически ала-бала-истории....Обичам ви   bouquet

# 201
леле,то обяд станало ,ама нищо хайде днес кафето от мен

и сокче

# 202
привет рибки  Simple Smile
...  За жена е най-добре да бъде Риби, Везни, Рак или Телец. Така, както за мъж да е Овен, Скорпион или Лъв. Астрологически ала-бала-истории....Обичам ви   bouquet
и аз съм риби. проявявам огромна търпимост и добродушие и другите ми се качват на главата.. не знам дали е от зодията, но така се успокоявам Wink, защото явно характера си не мога да променя

вчера се запознах със страхотен "овен"...и гледам в линк от първата страница - аn unfortunate match... значи да се отказвам, докато е време  Sad Cry

Последна редакция: сб, 13 юни 2009, 11:21 от Azalee

# 203
  • в страната на абсурдите
добър ден и от мен!аз гледам филми,ама си действам и по плана.то човек в отпуска трябва и нещо друго да свърши,освен да си нахрани душата!започнала съм да пререждам гардероби!как може човек да събере толкова ненужни неща? Embarassed
nur как се разбират жена риби и жена везни?понасят ли се?

# 204
добър ден и от мен!аз гледам филми,ама си действам и по плана.то човек в отпуска трябва и нещо друго да свърши,освен да си нахрани душата!започнала съм да пререждам гардероби!как може човек да събере толкова ненужни неща? Embarassed
nur как се разбират жена риби и жена везни?понасят ли се?

Рибите се понасят с всички. Такава роля им е отредила съдбата - последни в кармичното колело на живота. Разбират всички и всичко, но не и себе си. Хората ги харесват, времето, изкарано с Риби, е почти винаги приятно и занимателно. За хората. За самите Риби....т`ва е друга тема.
За Везните....ами общо взето се понасят. С изключение на една черта в характера на Везните, която Рибите трудно преглъщат. А именно - да се налагат мило и с чар. Типична Везна е Маргарет Тачър, неслучайно наречена Желязната лейди. Най-добре описва Везните поговорката "Желязна ръка в кадифена ръкавица". И това е ок....Само, дето Рибите го усещат още в началото и категорично отказват да се окажат жертви на подобен род манипулации. Везните са чаровници и красавици, изтънчени и с обноски, заради което и много хора им вървят без да се усетят по гайдата. Не и Рибите обаче. А това не се нрави на Везните и оттук идват разногласията...Иначе се понасят да, защо не...Жените Везни имат доста мъжки характер, но прикрит зад фина и нежна опаковка, че и курдисана с розова панделка, едни малки подаръчета са те...И за такива се и имат де. Докато жените Риби са, както пише и на заглавната, 100% жени. както и да ги погледнеш. Ъхъм...

# 205
здравейте  мили мои рибчета. Hugкак сте днес?смятам да намеря повече време за вас днес.тези дни неуспах,за което съжалявам. отново имах неприятности на работа. Sad нур,имали нещо в картата ми ,което да показва това ми положение напоследък,защото наистина от 3 седмици насам е малак ад на работа за мен.иначе нямам обяснение за случващото се.помогни. Hugще се побъркам вече.
бен,аз съм гледала  Love in the Time of Cholera-и мога да кажа,че бях очарована от тази любовна история.възможно ли е ,човек да обича толкова силно толкова години? newsm78
нур,/
Везните са чаровници и красавици, изтънчени и с обноски, заради което и много хора им вървят без да се усетят по гайдата. Не и Рибите обаче. А това не се нрави на Везните и оттук идват разногласията...Иначе се понасят да, защо не...Жените Везни имат доста мъжки характер, но прикрит зад фина и нежна опаковка, че и курдисана с розова панделка, едни малки подаръчета са те...И за такива се и имат де. Докато жените Риби са, както пише и на заглавната, 100% жени. както и да ги погледнеш. Ъхъм/-е това е много верно.т.е. исках да кажа ,че съм го забелязала.ако има проблеми м/у везна и риба,то е заради това,че рибата е схванала метода на везната за воденето на носа и неиска да се потдаде.а везната се дразни от това.преживях подобно нещо и затова станах лоша. Wink

# 206
Както вече съм споменавала, имам две сестри близначки - везни. Едната ми чете мислите и се разбираме без думи дори. Другата я разбирам, ама тя мене - май не. Така че зависи от човека все пак. И да, имат железен характер. Пипат с кадифени ръкавици, но хватката е като в менгеме. Crazy Whistling Правят, струват, на тяхната става, че даже манипулираният остава с впечатление, че желанията на везната, всъщност са негови брилянтни идеи. Whistling

# 207
  • Burgas, Bulgaria
привет
аз пак съм тук-нагости на мама и имам нет.Моят мъж Везна е за риба  Mr. Green
ох имам проблем а няма с кой да споделя,слушат ли ви се такива работи  Sad

# 208
Абе, по-добре на скайп, че тука чете много народ! Hug

# 209
омичета ,къде сте?няма ви.данеби да сте в скайпа?ако е така,кажете да идвам и аз.М A R I Q,слуша ни се.сподели,за да ти олекне.

Общи условия

Активация на акаунт