Жената зодия Риби - 6

• 20 696
  • 435
  •   1
Отговори
# 210
  • Burgas, Bulgaria
писах и се истри
ох ми то моето е........ понякога доста 4есто на последък си мисля 4е съм объркала 4овека за себе си  newsm78
трудно ми е а ме е срам да споделя.....
какво ви е мнението за карми4ната забрана  Thinking

# 211
защо така мислиш?какво те кара да го мислиш?нур,често казва,че каквото ида е писано,въпреки това пак може да се промени при добре изигран ход.това по повод-карми4ната забрана 

# 212
  • Burgas, Bulgaria
оказва се 4е явно доста ми пука от хорското мнение
сега ревнах
в един момент след 5 години заедно си дадох сметка 4е сме толкова разли4ни , на моменти го мразя просто ми е толкова 4ужд, а Боже колко го оби4ах,,,,,, пак ми текнаха сълзите,много
истината е 4е невярвам да останем семейство,,,,,,,,,нещата може да се пооталожат но аз 4увствам ,знам 4е е така
тежи ми вси4ко това и се заблуждавам като ми поолекне за малко

# 213
оказва се 4е явно доста ми пука от хорското мнение
сега ревнах
в един момент след 5 години заедно си дадох сметка 4е сме толкова разли4ни , на моменти го мразя просто ми е толкова 4ужд, а Боже колко го оби4ах,,,,,, пак ми текнаха сълзите,много
истината е 4е невярвам да останем семейство,,,,,,,,,нещата може да се пооталожат но аз 4увствам ,знам 4е е така
тежи ми вси4ко това и се заблуждавам като ми поолекне за малко

Мария, иди в рибешкия скайп, недей във форума  Naughty Ясно, че ти е трудно и объркано да...то като дойде и не пита, ан ие нали сме импулсивни и действаме емоционално...Иди в скайпа, там са и Ивафара и Луна, и Кафе и други момичета от темата ни. А това иначе...първо, перди да направиш каквото ида било, отгооври си на един въпрос. Обичам ли го? Това е важно. После...ще видим после.

# 214
съгласна съм с нур.емоционалносста много ни пречи. и по скоро мария,не ти пука от хорското мнение ,а от факта,че саси позволили да те коментират  ито не с добро.и примерно това са хорана ,които имаш доверие или харесваш и уважаваш по една или друга причина.и не го очакваш точно това от тях.замисли се,че ако некой на когото ти не държиш,няма да ти пука какво е коментирал за теб.и наистина,задай си въпроса,обичаш ли го или не.а иначи,пътища много.моя скайп е включен м/удругото.ако искате да си пишеме евентуално кажете.

# 215
  • Burgas, Bulgaria
ох от бързане все греша
лошото е 4е това не е моя комп
тези дни трябва да дойдат да ни прекарат нета от БТК 4е имаше проблем с трасето
аз принципно имам проблем с признаването на каквото и де е  Embarassed Embarassed Embarassed

# 216
Това, че не твое пс-то не значи,че не можеш да ползваш скайп. Или наистина не можеш? Добре, задръж докогато можеш, но недей във форума. Задръж, докато се видим из скайпа, за да говорим по-спокойно. Тук само си показваш цялата мъка като все едно да ревнеш на централния градски площад. Ок?  smile3525

# 217
  • Burgas, Bulgaria
ще потрая -което за мен ще е постижение  Heart Eyes
Нур ти сигурна ли си 4е си Риба  newsm78   bouquet

# 218
Ми Риба съм....но обработена такава. Животът ме е чукал, чукал...Та реших преди известно време,че е крайно аз да му го....Риба съм, но от по-акулестите, рядко изпадам в такива състояния като теб. Случва ми се, разбира се, но много бързо се окопитвам. Имам помощта на силни планети и конфигурации в хороскопа си и това ми помага да не съм типичната мека и кротка Риба...

# 219
мими,ти откага си женена?нали ти си това на аватара ти?

# 220
  • Burgas, Bulgaria
ма....... му
изтри се ПАК иииииииииииииииии

уууууусссааааа

ivafara  -аз,сестра ми и майкаivafara  -аз,сестра ми и майка ни сме там ни сме там
а има4е на 24.10.2008 бешеivafara  -аз,сестра ми и майка ни сме там сivafara  -аз,сестра ми и майка ни сме тамватбата малкия ни беше шафер.На майтап си стана сватба на 100%
при нас вси4ко стана бързо запознахме се .обикнахме се ,събрахме се и уж мнооооого трудни щях да забременея-имам операции-забременях от третия път.абе 4години сме заедно

# 221
съгласна съм с нур.емоционалносста много ни пречи. и по скоро мария,не ти пука от хорското мнение ,а от факта,че саси позволили да те коментират  ито не с добро.и примерно това са хорана ,които имаш доверие или харесваш и уважаваш по една или друга причина.и не го очакваш точно това от тях.замисли се,че ако некой на когото ти не държиш,няма да ти пука какво е коментирал за теб.и наистина,задай си въпроса,обичаш ли го или не.а иначи,пътища много.моя скайп е включен м/удругото.ако искате да си пишеме евентуално кажете.
Извинявам се че се намесвам така,но съм абсолютно съгласна с това!Преди време ми се случи подобно нещо.. взех на сериозно приказки на хора за които мислех че са ми много близки,помагахме си за всичко,жената роди,заедно по болници,аз гледах детцата докато тя ходеше по доктори и т.н.,после какво .... заби ми нож в гърба,опита се да ми подлее вода пред шефовете,които са ми преди всичко много близки и на които разчитам за всичко и те на  нас..., оплюваха ме на ляво и дясно ,плачех ядосвах се,но накрая не издържах и говорих с жената пред която са се опитали да ме злепоставят,и която също я болеше за развоя на нашите взаимоотношения исега след като се изяснихме си дадох сметка ,че хората на които държа и за които си заслужава да плача са много малко и не си заслужава за такива подмазвачи и използвачи да си нарушавам вътрешният мир и спокойствие ,....
Леле толкова ми е объркано в главата че аз май се отплеснах и си забравих мисълта ...
ИЗВИНЯВАМ СЕ за което... #Crazy newsm78  bouquet

# 222
  • Бургас
Аз май пак съм чела отгоре отгоре, когато другите са се запознали из основи... и идея нямам какво е кармична забрана и как да разбереш дали имаш... Някой може ли да ми обясни?  Blush

Мария, в момента в който разбрах, че човека до мен, не е човека за мен, решението беше взето... За теб самата не е честно да живееш живота си така както други смятат за редно... поне това е моето мнение за тези ситуации... Не смятам и за нужно да си признаваш на останалите, важното е ти самата да си наясно и да вярваш в избора ти...
 Hug Дано не го приемеш като вмешателство... по-скоро се опитвам да ти дам сила..

П.П.NUR, ето тук поствам картата си... отново  Blush Blush

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 17:22 от ben78

# 223
  • в страната на абсурдите
добро утро!кафето от мен!

# 224
Здрасти на всички Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт