Жената зодия Риби - 6

• 20 667
  • 435
  •   1
Отговори
# 300
Виви, нъцки, нъцки. Mr. Green

# 301
Бе астрален близнак не ти е  Mr. Green Но пък е на твоята дата, нали?  bouquet Бе хора не в Гугъл беее.....охххх....Айде слушайте песните. Мир!   bouquet

# 302
Оки - докиииииииии  Party

# 303
а къде бе Нурка даси видиме астралните близнаци? newsm78и аз към гугъл се засилих. Blush
ама да ви кажа честно,искам и се старая моя животец да е простичък, обаче хич не ми се получава,защото ,пуста моя съдба ,околните все гледат да ми го усложнят.а аз си мисля,че след като аз гледам да се оправям сама и дане усложнявам животеца на другите,че и те са така.да ама не! Naughtyи немога да разбера защо. newsm78принципно обичам да си ме оставят даси живея както за мен си е добре.и затова много често казвам ,че никога ненападам аз първа.а моята атака е следствие на нечия чужда намеса.ама много странна риба съм значи. newsm78
виви,включвай се в темата.бързо.стана интересно. Mr. Green
та,понеже Нур казва ,че може да бъде всякъква ,стига да иска,аз пък немога.аз съм си това,което съм и се променям само и единствено ,когато обичам за човека ,когото обичам. иначе,ще ме прощават ама..... Naughty

# 304
Ивка, верно ли не можеш да се променяш бе?  newsm78 Аз съм като НУР. Мога да бъда такава, каквато поискам, същински хамелеон. Но, не ме рзбирайте погрешно, не мога да се променя рязко, не изневерявам на себе си. Примерно, мога да бъда шут и да забавлявам, може да ми е адски тъпо, да ми е лошо, изморено или нещо такова, обаче когато знам, че трябва в този момент да бъда на 6 заради мой любим човек, аз съм на 6 и никой не разбира за моето неразположение! Старая се и нещо друго и ще продължавам да се старая, проблемите от работата гледам да ги оставям пред вратата на дома си, както и семейните проблеми да не намесвам в работата си  Wink Мога да бъда каквато си искам, но не изневерявам на принципите си и не го правя за сметка на хората, които обичам  Flutter Да, мога да бъда голяма лигла, мога да бъда по детски жива, жизнерадостна и да играя с децата на баскетбол пред блока, и в един момент някой да ме извика за спешна работа, веднага ставам сериозна. Мога да изглеждам адски крехка, немощна, фина, нуждаеща се от подкрепа, рамо и т.н. и в следващия момент да бъда най-големия звяр и най-голямата закрилница на каузата, на моето си, на хората, които обичам. Такава съм си аз, какво да ви обяснявам  Blush Hug

# 305
Мога да не бъда себе си, но бързо се уморявам вече.... Не ми е кеф.

# 306
мога да бъда себе си.немога да бъда друга. естествено,че проблемите в работата  не ги прехвърлям в къщи и обратното.не говоря за тези неща.навън рядко показвам ,че ми е кофти и ли нещо подобно. аз повее знам за хорските проблеми ,защото ми ги споделят,отколкото някой да зане за моите.но нестава въпрос за това. става въпрос за характера ми.немога да се правя на шут само,защото на някой това му е скимнало.аз съм на принципа,че трябва да ме приемат такава каквато съм,както аз пиемам хората такива каквито са и не си поставям за цел да ги променям.и смятам ,че след като аз така правя и другите ще се съобразят с това. но често се лъжа.както ,когато примерно в 90% от времето съм ведра и усмихната и мисля,че непреча така на някой,така неискам при положение ,че аз съм усмихната,някой да дойде и да ми стъжни деня заради нещо,което може бързичко де се оправи.предполагам ,че съм кофти комбинация момичета и ми се очудвате,но това съм аз.гледам да не отженявам другите ,но искам и с мен да се съобразяват.това съвсем незначи ,че ако някой има нужда от помощ няма а му я окажа.напротив. за теди неща съм един път!

# 307
мога да бъда себе си.немога да бъда друга. естествено,че проблемите в работата  не ги прехвърлям в къщи и обратното.не говоря за тези неща.навън рядко показвам ,че ми е кофти и ли нещо подобно. аз повее знам за хорските проблеми ,защото ми ги споделят,отколкото някой да зане за моите.но нестава въпрос за това. става въпрос за характера ми.немога да се правя на шут само,защото на някой това му е скимнало.аз съм на принципа,че трябва да ме приемат такава каквато съм,както аз пиемам хората такива каквито са и не си поставям за цел да ги променям.и смятам ,че след като аз така правя и другите ще се съобразят с това. но често се лъжа.както ,когато примерно в 90% от времето съм ведра и усмихната и мисля,че непреча така на някой,така неискам при положение ,че аз съм усмихната,някой да дойде и да ми стъжни деня заради нещо,което може бързичко де се оправи.предполагам ,че съм кофти комбинация момичета и ми се очудвате,но това съм аз.гледам да не отженявам другите ,но искам и с мен да се съобразяват.това съвсем незначи ,че ако някой има нужда от помощ няма а му я окажа.напротив. за теди неща съм един път!

Hug

# 308
Искате ли да си направим нещо като лексикон?
Ето няколко въпроса,ако искате може да допълвате.

Любима напитка:
Любима храна:
Любим филм:
Любима песен:
Песента, която те описва най-добре е..:
Нещото, което не харесваш в характера си е..:
Нещото, което харесваш в характера си е..:
Какво те разсмива?
Какво те натъжава?
Какви неща те ядосват?
Какво те дразни?
Нещото, което те отвращава е..:
Страхуваш се от..:
Възхищаваш се на..:
В какво вярваш?
Нещо, което другите не знаят за теб:
Вярваш ли, че мечтите се сбъдват?
Три неща, без които не можеш:

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 21:22 от delicate

# 309
  • в страната на абсурдите
благодаря на всички ви за вчерашните поздравления и пожелания!много сте мили !сега се връщам да чета,че от вчера сутринта не съм влизала в сайта.а за мъж риби аз явно имам най-голям опит,живяла съм с такъв,но това после!

# 310
Любима напитка- минерална вода,сокове
Любима храна:морски дарове,плодове,шоколад Heart Eyes
Любим филм:"Unfaithful"
Любима песен:Ozzy Osbourne "I Just Want You"
Песента, която те описва най-добре е-"Believe"на Lenny Kravitz
Нещото, което харесваш в характера си е - верноста ми
Нещото, което не харесваш в характера си е-понякога съм много наивна
Какво те разсмива?-хората с чувство за хумор
Какво те натъжава?-всичко може да ме натъжи
Какви неща те ядосват?-нахалството
Какво те дразни?-високото мнение на някой за себе си,но без покритие
Нещото, което те отвращава е-насилието,лъжата
Страхуваш се от-високо,смърта
Възхищаваш се на-умните хора
Три неща, без които не можеш-семейството,приятелите,музиката
Вярваш ли, че мечтите се сбъдват?-ДА
Нещо, което другите не знаят за теб-пиша стихове
В какво вярваш?- В себе си

Това са моите отговори.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 21:23 от delicate

# 311
погледнете тук  http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=57534&st=225

# 312
  • Бургас
Ох, ето нещо, че сме много сериозни май  Wink

Ф нидуумение

Нищу нямаши ми фчера,
ставам сутранта,
ф углидалуту са зверя:
Бря, чи красута!

Викам сигур са чалдисах,
туй ни мой съм аз.
Смятай кат са начирвисам
и са нагласа!

Тъй пу нощник и терлици,
с чорлава куса
мязам кат на убавица
ф профил и анфас.

Дрямах начи и въртях са,
цъках със език,
плюх са дан са уручасам –
тъй са възхитих.

Дъл на пустуту глидалу
са яви дифект!?
Тъй да съм разхубавяла...
А, сига де! Дерт!

Са умислих утведнъшки –
как навън ш’ въря?
МОмцити ку са натръшкат
кату ма съзрат?

С модна фуста, чи забрадка,
с китка у ръка;
с тос акъл зер за три патки,
кату заблеста...

И къдету койт’ ма срещни –
пламна, изгуря
ф разни помисли пугрешни...
Пък ни съм таквас!

Туй наверну сън е билу,
сигур йощи спа
и ми са е присънила
буйна красута.

Скуркузъбел съм, мий ясну -
ич дан ма съзреш,
щот ут толкува прикраснус,
мой са пубулейш.

Толкус убус да са исипи
тъй връз мен кат дъж...
Някуй тряа да ма ущипи!
(пу възможнус мъж! )

bouquet

Ще се изкажа и аз по въпроса за мъжете Риби, защото брат ми е риба, бащата на детето ми е риба, а и 1вата ми силна любов е риба  Wink Laughing аман  Mr. Green

П.П. Пак ще питам за кармичната забрана.... Как разбираш, че я имаш?  Blush

# 313
ben78 много смешно това стихотворение!
та за мъжа риби:бяхме заедно от детската градина,до 7 клас,след 7 клас в друг град.мисля,че бях влюбена в него от детската градина.гаджета станахме в 9 клас.той ме научи да се целувам,той ми беше първия мъж..........обичала съм го с цялото си сърце.няколко пъти се разделяхме и събирахме.на човека много му играеха очите,много обичаше да се прави на сваляч.ходи да работи в друг град за няколко години/бяхме разделени/ и после пак си дойде в родния град поради семейни причини.тогава си подновихме връзката,започнахме да живеем заедно-4 години.сега отчитам колко съм била наивна,глупава и заслепена.ако си мислите,че един мъж,който хойка се променя,от мен да знаете че не се променя.може в началото да е полагал усилия,ама после...........е,както винаги  в такива случаи,аз научих последна!такива хубави рога му сложих,че още ме е кеф като се сетя!разделихме се,но това което мога да напиша като качества за въпросната личност са:лицемер,службогонец,сметкаджия,голям лъжец............с две думи рядко л...о.
повече не искам да чуя за мъж риби!

# 314
Любима напитка: Вода и водка
Любима храна: няма кой знае какви претенции, може би нещо без месо
Любим филм: Усещане за жена
Любима песен: "Ако ти не съществуваше" - http://www.vbox7.com/play:0d379ec0
Песента, която те описва най-добре е..: Хъ.....25 песни поне
Нещото, което не харесваш в характера си е..: - Меланхолията
Нещото, което харесваш в характера си е..: - Човечността и широко скроеността
Какво те разсмива? - Само да не е на чужд гръб, болна тема, иначе - избухвамв смях веднага Simple Smile
Какво те натъжава? - Световния глад, несправедливостта и бедността
Какви неща те ядосват? - А така...лицемерите и интригантите, кипват ми лай..та
Какво те дразни? - принципно нищо, в частност - виж горе
Нещото, което те отвръщава е..: Лъжата, нагаждачеството
Страхуваш се от..: Старостта
Възхищаваш се на..: Ал Пачино, Фреди Меркюри, Лиз Тейлър
В какво вярваш? - В Бог, кой както иска да го нарича
Нещо, което другите не знаят за теб: Ужасно сантиментална съм - до сълзи
Вярваш ли, че мечтите се сбъдват? - 100%!
Три неща, без които не можеш: телефона, телевизора, компютъра.

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 19:39 от NUR

Общи условия

Активация на акаунт