Жената зодия Риби - 6

• 20 649
  • 435
  •   1
Отговори
# 315
Ивка, верно ли не можеш да се променяш бе?  newsm78 Аз съм като НУР. Мога да бъда такава, каквато поискам, същински хамелеон. Но, не ме рзбирайте погрешно, не мога да се променя рязко, не изневерявам на себе си. Примерно, мога да бъда шут и да забавлявам, може да ми е адски тъпо, да ми е лошо, изморено или нещо такова, обаче когато знам, че трябва в този момент да бъда на 6 заради мой любим човек, аз съм на 6 и никой не разбира за моето неразположение! Старая се и нещо друго и ще продължавам да се старая, проблемите от работата гледам да ги оставям пред вратата на дома си, както и семейните проблеми да не намесвам в работата си  Wink Мога да бъда каквато си искам, но не изневерявам на принципите си и не го правя за сметка на хората, които обичам  Flutter Да, мога да бъда голяма лигла, мога да бъда по детски жива, жизнерадостна и да играя с децата на баскетбол пред блока, и в един момент някой да ме извика за спешна работа, веднага ставам сериозна. Мога да изглеждам адски крехка, немощна, фина, нуждаеща се от подкрепа, рамо и т.н. и в следващия момент да бъда най-големия звяр и най-голямата закрилница на каузата, на моето си, на хората, които обичам. Такава съм си аз, какво да ви обяснявам  Blush Hug
Да, да...това исках да кажа.....Абе хора, сега не сме седнали тука да се сравняваме на 100% нали? Надявам се не очаквате да сме като близнаци всички? Както споменах Бин Ладен е Риби и Горбачов и той. Различни сме. Молим ви...има по-кротки, има по-буйни, им по-неамбициозни, има по-впрегнати в кариерата. Не измествайте темата, а? Дразня се като някой каже - ама аз така. Да, добре, ти така, но тук говорим за Риби, не за теб, не за мен, не за него. Става, ако е само нагледен пример, иначе....да отворим частен кабинет за психотерапия? Гадна съм нали? Извинявайте, амаааааа така мисля - така казвам

# 316
Малеййй, кога успяхте да нацвъкате шеста тема, бе, сладки шаранки?  Laughing 

# 317
  • Бургас
Да ви кажа, аз също мога да бъда каквато пожелая, не каквато очакват от мен, подчертавам на това (тогава правя точно обратното  Mr. Green ), съжалявам само, че открих този факт за себе си последните години, в които усилено правя каквото си реша, стига да го искам... смятам че ако го знаех по-рано живота ми щеше да е още по-цветен  Wink
Искам да отбележа, че това не значи, че не съм себе си, в всяко едно от тези ' превъплащения' съм си аз, и ги преживявам и изживявам по моя начин... Всички тези възможности правят живота много по-хубав и интересен.... не тъпчеш в едни и същи коловози непрекъснато... Поне мен това ме подтиска и изнервя, обичам да откривам нови и нови неща  Crazy
delicate, ще се пробвам и аз да отговоря на въпросчетата ти  Hug

# 318
Ивка, верно ли не можеш да се променяш бе?  newsm78 Аз съм като НУР. Мога да бъда такава, каквато поискам, същински хамелеон. Но, не ме рзбирайте погрешно, не мога да се променя рязко, не изневерявам на себе си. Примерно, мога да бъда шут и да забавлявам, може да ми е адски тъпо, да ми е лошо, изморено или нещо такова, обаче когато знам, че трябва в този момент да бъда на 6 заради мой любим човек, аз съм на 6 и никой не разбира за моето неразположение! Старая се и нещо друго и ще продължавам да се старая, проблемите от работата гледам да ги оставям пред вратата на дома си, както и семейните проблеми да не намесвам в работата си  Wink Мога да бъда каквато си искам, но не изневерявам на принципите си и не го правя за сметка на хората, които обичам  Flutter Да, мога да бъда голяма лигла, мога да бъда по детски жива, жизнерадостна и да играя с децата на баскетбол пред блока, и в един момент някой да ме извика за спешна работа, веднага ставам сериозна. Мога да изглеждам адски крехка, немощна, фина, нуждаеща се от подкрепа, рамо и т.н. и в следващия момент да бъда най-големия звяр и най-голямата закрилница на каузата, на моето си, на хората, които обичам. Такава съм си аз, какво да ви обяснявам  Blush Hug
Да, да...това исках да кажа.....Абе хора, сега не сме седнали тука да се сравняваме на 100% нали? Надявам се не очаквате да сме като близнаци всички? Както споменах Бин Ладен е Риби и Горбачов и той. Различни сме. Молим ви...има по-кротки, има по-буйни, им по-неамбициозни, има по-впрегнати в кариерата. Не измествайте темата, а? Дразня се като някой каже - ама аз така. Да, добре, ти така, но тук говорим за Риби, не за теб, не за мен, не за него. Става, ако е само нагледен пример, иначе....да отворим частен кабинет за психотерапия? Гадна съм нали? Извинявайте, амаааааа така мисля - така казвам
хахахаха,нур ,направо ме убиваш.. Heart Eyes
гледай сега,то е ясно ,че говорим като цяло за рибите,но примерно на мен ми е интересно да разбера кой какъв характер е и с особеностите си ,въпреки,чи и от зодийката ни. Winkт.е. в такъв спор или разбор ще се разбере за кой какъв е.м/удругата това си е идейка да си направим кабинет за психотерапия. Grinningбазикам се.всеки е различен така е.но на мен ми е интересно да видя всички чнения и обяснение по всички въпроси. Grinningтакаааааа,какво щях да кажа? newsm78нещо се обърках. ooooh!аааааааааа да,щях да попълвам лексикона на деликет.  bouquet
Любима напитка:мииии кола,кафе,сок.
Любима храна:пица,спагети,пълнени чушки.
Любим филм:пърл харбър,тетрадката,смело сърце

Любима песен:

http://www.vbox7.com/play:aafd6576

Песента, която те описва най-добре е

http://www.vbox7.com/play:e15259f3

Нещото, което не харесваш в характера си е:наивността и добротата ми
Нещото, което харесваш в характера си е..: ината си,благодарение на него оцелявам и  романтизма си
Какво те разсмива:клипчетата във вибокса със котките
Какво те натъжава?:когато видя на улицата беден ,изтерзан или болен човек,когато видя майка да бие детето си,когато видя изоставено котенце или кученце,всичко това ме натъжава.
Какви неща те ядосват?-предателтвото,лъжата,лицемерието и когато някой се върти като фурнаджйска лопата.
Какво те дразни?-когато някой ми говори зад гърба.полудявам или пък някой да ми нарежда какво трябва да правя.
Нещото, което те отвръщава е:когато някой некого тъпче и ,когато мъж тероризира жена си

Страхуваш се от..: самотата
Възхищаваш се на:Васил Левски
В какво вярваш? в себе си и в Бог и в това,че има и добри хора на този свят истига да искаме можем да се променим към добро.

Нещо, което другите не знаят за теб:че съм много ранима,въпраки че давам друг вид
Вярваш ли, че мечтите се сбъдват? да вярвам
Три неща, без които не можеш:дамските  правръзки,телевизията и любимата си възглавница

# 319
Любима напитка: Пепси.
Любима храна: Домати с ориз и червен пипер.  Mr. Green
Любим филм: Много са. Пълният списък на адрес: http://rado84.free.bg/index-2.html
Любима песен: Много са, но дъ бест фейвърит е Thyrfing - Jag Spar Fordarv.
Песента, която те описва най-добре е..: Lunatica - Who You Are.
Нещото, което не харесваш в характера си е..: Способността ми да обичам.
Нещото, което харесваш в характера си е..: Няма такова.
Какво те разсмива? - И аз не знам вече...
Какво те натъжава? - Много неща. Едно от тях е като прочета за някое убийство. Тогава се чудя как може да има хора, които не ценят живота и правото на всеки да живее.
Какви неща те ядосват? - Сега не се сещам.
Какво те дразни? - Да ограничават личната ми свобода. Тоест, някой да ми забранява с кого да излизам и какво и с кого да правя.
Нещото, което те отвращава е..: Изневярата.
Страхуваш се от..: Високо, летене и вода.
Възхищаваш се на..: По-скоро е завист, а не възхищение. Завиждане на мъжете-хубавци, които жените ги кацат като мухи на мед.
В какво вярваш? - В извънземни.
Нещо, което другите не знаят за теб: Възбуждам се от леко ухапване по ухото.  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
Вярваш ли, че мечтите се сбъдват? - Не.
Три неща, без които не можеш: Жена, компютър (+ интернет), GSM.

# 320
Хайде, всички да захапем по веднъж Радо за ухото!   newsm47 Само по-леко със зъбките, ей! smile3503

# 321
Хайде, всички да захапем по веднъж Радо за ухото!   newsm47 Само по-леко със зъбките, ей! smile3503
Хах...  Mr. Green Embarassed Embarassed 

# 322
Впрочем аз пък съм така с гърба. Милият ми гръб, много чувствителен се оказа с течение на времето. Абе, ти що влизаш тука с реклама!  Naughty
Я да ви питам нещо незаспалите, другите за добро утро. Я се понапънете и се сетете хората, които най-много са ви впечатлявали и сте харесвали, кои зодии са били? И съответно хората, които най-много са ви отблъсквали с поведението си, кои зодии са били?  Thinking

Последна редакция: вт, 16 юни 2009, 23:26 от NUR

# 323
един отговор на бързо:Най лоши впечатления има от 2 жени зодия скорпион- лъжа подлост завист,безочие и един мъж стрелецЕГОИЗЪМ,а съм се впечатлила от козирог и рак(за съжаление вече не е между нас )верни приятели,винаги готови да помогнат без да търсят нещо в замяна.Казвам това не в момент на афект а от наблюдение вече повече от 10 години

# 324
Най -много ме е впечатлявал - Овен.
Най-много ме е отблъсквал- Телец.

# 325
и се сетете хората, които най-много са ви впечатлявали и сте харесвали, кои зодии са били? И съответно хората, които най-много са ви отблъсквали с поведението си, кои зодии са били?  Thinking
За първия тип - жена Везна.
За втория тип - мъж Скорпион.

# 326
Любима напитка:кафе
Любима храна:салата
Любим филм:ох много са ама като най Умирай трудно и един с Мег Раян  newsm78
Любима песен:Бг Адаптация и всичко на Щърците и Сигнал
Песента, която те описва най-добре е..:http://vbox7.com/play:b79f4957
Нещото, което не харесваш в характера си е..:Наивността
Нещото, което харесваш в характера си е..:умението да изслушвам хората
Какво те разсмива?децата ми
Какво те натъжава?"Господи колко мъка има на този свят Господи"Безсилието да помогнеш на човек в нужда
Какви неща те ядосват?лицемерието злобата и безхаберието в хората
Какво те дразни?подмазването #2gunfire
Нещото, което те отвращава е..:педофилията
Страхуваш се от..:Неизвстното
Възхищаваш се на..:силните духом
В какво вярваш?в себеси ,в семейството, в ДОБРОТО
Нещо, което другите не знаят за теб: че не съм толкова силна колкото изглежда
Вярваш ли, че мечтите се сбъдват?Да (ако малко им помогнеш)

Приказка за мечтите

Паулу Коелю

Както разказва една древна легенда, някога в прекрасните гори на Ливан се родили три кедрови дръвчета. Всеизвестно е, че кедрите растат много, много бавно, тъй че нашите три дървета прекарали цели векове в размисли за живота и смъртта, за природата и човечеството.

Те видели, как на земята на Ливан пристигнали пратениците на цар Соломон и как после в битки с асирийците тази същата земя се обляла в кръв. Срещнали се лице в лице със заклетите врагове Йезавел и пророк Илия. Пред погледите им била измислена азбуката. Дивели се, гледайки как покрай тях минават кервани, натоварени с чудни тъкани.

И в един прекрасен ден кедрите решили да поговорят за бъдещето.

-След всичко, на което станах свидетел - казал първият,- аз бих искал да се превърна в трон, на който да седне най-могъщият цар на Земята.

-Моето желание е да стана частица от нещо, което завинаги да преобрази Злото в Добро- обадил се вторият.

-Колкото до мен - проговорил третият,- аз бих желал всеки път, когато хората погледнат към мен, да си спомнят за Бога.

Изминали години, години. И ето че най-сетне в гората пристигнали дървосекачи. Те отсекли кедрите и ги нарязали с триони на дървен материал.

Всеки кедър си имал своето съкровено желание, но реалността никога не пита за какво мечтаем.

Първият кедър станал на обор, а от отпадъците му направили ясла.

От второто дърво сглобили груба дървена маса, която продали на един търговец на мебели.

Гредите от третия кедър така и не успели да продадат. Нарязали ги на дъски и ги прибрали на склад в един голям град.

Горестно заоплаквали съдбата си трите кедъра: "Нашата дървесина беше толкова хубава! Но така и никой не й намери достойно приложение..."

Времето минавало. И веднъж, в една звездна нощ съпружеска двойка, останала без подслон, влязла да пренощува в обора, построен от дървесината на първия кедър. Жената била в напреднала бременност. Същата тази нощ тя родила син и го положила в яслите върху мекото сено. И в този миг първият кедър разбрал, че мечтата му се сбъднала: той послужил да поеме най-великият Цар на Земята.

Няколко години по-късно, в скромен селски дом хора седели около масата, направена от дървесината на втория кедър. Преди да започнат да се хранят, един от тях произнесъл няколко думи над хляба и виното, поставени върху масата. И изведнъж вторият кедър разбрал, че точно в този момент той крепи върху себе си не само чаши с вино и блюдо с хляб, но и съюза между Човешкото и Божественото.

На следващия ден от две дъски на третия кедър сглобили кръст. След няколко часа довели окърваен човек и го заковали за кръста с гвоздеи. Третият кедър се ужасил от предопределението си и започнал да проклина своята жестока участ. Но не минали и три дни и той разбрал подготвената му съдба: човекът, висял на кръста, станал Факел на Света. Кръстът, сглобен от дървесината на третия кедър, се превърнал от оръдие на мъчението в символ на тържеството.

Така се осъществила ориста на трите ливански кедъра: както винаги става с мечтите - мечтата на всеки се сбъдва, но съвсем различно от това, което си е представял.

Три неща, без които не можеш: Обич,семейство и без.......сладолед

# 327
Лека нощ златни момичета
Поръси ми пътека от рози,
постели ми легло от мечти,
залепи ми звезда на челото,
тази нощ ще е наша, нали?

Покани ме във твоите покои,
а на шкафчето свещ да запали,
да отпием шампанско за здраве,
тази нощ ще е наша, нали?

Понеси ме в ръцете си здрави,
подари ми безкрайна любов,
положиме в сатенено ложе
и люби ме, люби ме, люби...

# 328
Доро утро! Mr. Green
Най-приятни впечатления имам от лъв и козирог. Най-отблъскващи са ми били козирог и други, на които и зодията им не знам дори.... с егоизма си, завистта и злобата.... Не го свързвам обаче със зодиите толкова много.... Има лични качества, които според мен, човек може да развие или да подтисне. Всичко е до воля и желание и зачитане на инакомислещия. В живота си имам нагледен пример, как хора от една и съща зодия са коренно различни и предизвикват у мен емоции на двата полюса на скалата. Crazy

Любима напитка:вода
Любима храна:салата
Любим филм: всеки следващ, в който е заложена като идея величието на малкия човек....
Любима песен:Песен на Жан Габен - не ме питайте за името.... не го знам ... айде, ето я по-долу. Crazy
Песента, която те описва най-добре е..:  http://www.youtube.com/watch?v=orDR4JA91F4
Нещото, което не харесваш в характера си е..:прекаленото съобразяване с другите
Нещото, което харесваш в характера си е..:Феникс съм.
Какво те разсмива?децата ми
Какво те натъжава? Безсилна се чувствам, когато не мога да помогна, а цялото ми същество го жадува.
Какви неща те ядосват? Егоизмът, злобата, завистта и да, лицемерието също...
Какво те дразни?Горните изброени..., а също така и опитите на хората да натаманяват думи, ситуации в своя полза, да обръщат нещата днес така, пък утре иначе. Дразня се, когато един човек няма смелостта да застане зад думите си, па били те и най-глупавите, изречени от него....
Нещото, което те отвращава е..:Всичко, което съм изброила в по-горните точки... Насилието ме отвращава във всичките му проявления...
Страхуваш се от..: Страхувам се от себе си понякога.....
Възхищаваш се на..:силните духом, които не навират в очите чужди своите добродетели....На острата мисъл  се наслаждавам.
В какво вярваш?в себе си, в семейството, в нашето общо съществувание....

Нещо, което другите не знаят за теб: Другите нищо не знаят за мен. Виждат обвивката само, а за същественото трябват други очила....
Вярваш ли, че мечтите се сбъдват? Непоправим оптимист съм.

Три неща, без които не можеш: Семейството, обичта и увереността, че някой диша с мен, за мен и за децата ни.

Рибешки работи....такива, онакива

# 329
Добро утро романтични момичета
един ден с повече усмивки от вчера и повече лубов от вчера ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт