Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 439
  • 661
  •   1
Отговори
# 285
  • В сърцето на живота!
Вечеря - пилешко горно бутче                                                       

Пържени картофи

Салатка - домати и краставици

# 286
Привет на всички!
Момичета, всички сте направо... УАУ.. omm нямам думи пред всички тези вкуснотии и красотии,
способни сте да вдъхновите всеки. bouquet
аз се включвам с пъстърва на скара:
,
оригиналните снопчета от зелен боб на Tannita   bouquet
,
яйченото руло с кайма за половинката по рецептата, дадена от labrex,
,
както и десерта: бърза тортичка с ягоди и бисквити и крем

Приятна вечер на всички ви  Hug

# 287
Pety - само авокадо, лим. сок, чесън, черен пипер и съвсем малко зехтин. Цветът е различен, защото авокадото не беше от най-хубавите, но пъk стана вкусно Wink Ти как го правиш?
Аз го правя така ,но не винаги слагам доматите.

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,2136.msg61612.html#msg61612

# 288
Видях красиво нарязани картофчета  Wink децата ми тук примират Laughing

Един много оригинален зелен фасул, все се каня така да си го направя и все забравям Laughing Laughing Laughing Дано се сетя в един момент. ooooh! ама старост нерадост.

На Нордина фокачата е невероятна просто.

А днес Бобето сготви някакви оригинални агнешки кебапчени-шишчет, по рецепта няква екзотична. Насложи вътре и шепа ситно нарязани сушени кайсии, шам фъстък наклъцкан, освен кимиона и пипера и кардамон му тури и всичко това в агнешката кайма и беше много вкусно, поне на мен ми хареса.

# 289
За закуска мързелива палачинка с ягодово сладко и сирене,шоколад и мед. Simple Smile

# 290
Евала мацки,чета тук всеки ден,но отвън,страшни домакини сте!Браво че все още има такива жени като вас!Евала,шапка ви свалям!
Моят проблем е,че докато готвя го изядам Sick и не се стига до снимка Grinning

# 291
  • В сърцето на живота!
Евала мацки,чета тук всеки ден,но отвън,страшни домакини сте!Браво че все още има такива жени като вас!Евала,шапка ви свалям!
Моят проблем е,че докато готвя го изядам Sick и не се стига до снимка Grinning

Слагай апарата в джопчето Whistling да ти е под ръка Grinning

# 292
Публикувам и отивам да ви чета Hug
Ето дойде ред и аз да се отчитам.Друго си е почивните дни  Party Party PartyТа у нас напоследък.
Тиквички нещо като огретен

Пилешки пържоли от бут на скара с картофки с копър на фурна

Бисквитена тортичка - супер обикновенна

Хлябче в машинката на бързата програма

Утре планирам торта - та да видим  Mr. Green

# 293
  • София
Здравейте,ето и моите сърмички,без месо са,освен ориз сложих яйца,само ги обърках,махнах от котлона и добавих сиренце,има и доматки,много вкусни станаха Simple Smile
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12381395

# 294
  • София-Младост
Тук вече само вечеряла влизам. Снощната вечеря:
Гръцка салата
и пак
и още една
Картофки с гъби и кашкавал
Пилешки крилца със соев сос
И от днес вариант на тортата на Селма "Тръбички с пресни череши", много вкусна се получи.

# 295
Много вкусно тук! Heart Eyes

Алабала, богато меню!  bouquet

От мен днес:
Печено пиле и зеленчуци в плик

Сладкиш "Lamingtons"

# 296
  • На брега
а сега ми остана малко време за въпроси за тортата която правих за сина.
http://nrdd.multiply.com/photos/album/8/TORTI#46
 тортата е обикновен пандиШпан сиропиран с мляко и ром с мед
крема е сметана,пудра захар и какао,заЩото Шоколада беШе из4езнал(нали го бие хормаха трябват сили)
под 4арШафа кайсиев мармалад(през цедката)
самите цици са изрезките от пандиШпана,масло ,какао и кокос.
4арШафа е готово тесто,4е с мойто калпаво рамо ве4е не мога да меся,затова и ревнах на половинката за хлебопекарна от която съм много доволна.
та като сложих 4арШафа отгоре супер отстрани съЩо,но откъм краката и Шията малко се набръ4ка,не можах да го загладя,някой Ще ми каже ли трик за заглаждането,4е
това ми е само третата торта с 4арШаф.
за оцветяването да не говорим 4е съм бясна,Щисках да правя 4ерно бельо ,да ама не ...слагах ,слагах 4ерно докато побеснях ,4е оставаШе сиво накрая наръсих с сребърен прах и запо4нах да го разнисам с 4етка тя се оказа мокра и ...т.н.
а за цвета на тялото да не говорим там бои изобЩо не ми помогнаха .какао беШе спасението и малко разтворено в ром нескафе.
децата останаха изумени и аз съм доволна ,но има оЩе какво да се желае.

извинявам се беШе за тортената,кльопнах го тук  без да искам

Пак заповядай   Mr. Green
Пандишпанено-кокосовите цици на тортата са  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes  и най-вероятно са пожънали огромен успех   #Crazy сред гостите на рожденика  Hug.

# 297
esy, прекрасно изглежда ламингтона ти!   bouquet  Скоро не съм го правила, но сега (не стига, че имам една тава сладкиш на рени55) ми се прииска да го направя.  Heart Eyes Може би в скоро време......

Вкусното сладкишче на рени55 без яйца.  Heart Eyes bouquet

# 298
# 299
  • пак на Рив Гош
Абе, хора, не мога да се вредя да публикувам  Laughing
Еси, към Австралия ли ти се ходи с този Ламингтън?  Wink Изглежда чудесно!
Много идейни ми се сториха и сърмичките на margita - постните лозови са ми слабост  Laughing
Грабвам и от кебабчетата на мъжа на Крисче (за отмъщение, че е подстрекателка, по-долу ще видите защо  Laughing)
А пък Бъни и Алабала са наготвили за цяла седмица Simple Smile.
Дидибу, мерси за разясненията за Червеното кадифе  Hug. Явно от боята е това покафеняване при печенето на моя. Горе-долу по сходни рецепти сме ги правили, аз ползвах тази от Epicurious, но спестих маслото в крема (сложих само крема-сирене и малко нискомаслена сметана). Следващия път смятам даже и маслото в блата да заменя с олио, че малко плътен ми идваше.
Гледам ягодовите торти, и по-специално тортата-мюсли ще са хита на темата.  Hug
Аз ви показвам днешната вечеря - салата от млади листа със смокини и прясно козе сирене:

И понеже подстрекателството още не е наказуемо с бан и заради това, че юни месец тук е хит един сладкиш, който много харесвам и който се казва "Fraisier", и понеже Крисче показа Павловата по рецептата на Асялейн преди 2 страници, ето какво ми изстива в хладилника в момента - полу-Fraisier, полу-Павлова  Laughing:

Лека вечер, утре пак  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт