Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 291
  • 661
  •   1
Отговори
# 630
За закуска палачинки. Simple Smile

# 631

Приемам и други идеи за сладка пита Hug
  Аз правя такава сладка питка.

# 632
  • ГОре на черешата...
Лелее, пак е толкова вкусно тук Crazy...браво на всички майсторки-кулинарки  bouquet!

Някой питаше за сладка питка - правя я по обикновена рецепта и накрая щедро намазвам с мед.

Да се отчета и аз - у нас - пица от снощи:

Днес - пилешка супа:

Пиле фрикасе:

И Мъфини с ябълки:

# 633
Привет кулинарки  Hug
От мен за днес салатка с риба тон

салата от печени чушки

овчарски пай

и отвътре

и за десерт плодова салата в пъпеш

На рожденниците честито   bouquet

# 634
  • София
Милички, благодаря ви за идеите за сладка питка. Сега ще ги разгледам пак и ще избера вариант за утре.
Следобяда съм и на РД на една малка кукла на 2 г. и направих торта, която ще аранжирам като калинка. Обещавам и снимки, ама утре! Peace

# 635
tinki-winki     Може ли рецептата за овчарския паи?/

# 636
Котка благодаря ти за рецептата на Упадъчна трюфел торта  Peace

една тортичка от мен която правих за наше приятелче

и една салата Капрезе с мента  Crazy

# 637
Ейййй карчита, чудесна торта. Голяма играчка е падала. Ей така като видя такава торта и като знам всеки елемент колко време отнема и малеееее..... Браво. Струва ми се, че за горния етаж има елементи от тортата на Клеърет Wink от предизвикателството, или не  Laughing Влакчето си го знаем вече, но аз много го обичам, а децата си умират за него. Голям хит си е, но и голяма хамалогия, или поне на мен така ми се стори. Направо си представям колко време си утрепала с нея. Но пък е станала много красива Peace

# 638
# 639
Благодаря ти като идея гледах от тортата на ИСКРА ет тук е неината торта  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=359866&pid=12734170  , имаш ли линк на тортата на Клеърет

# 640
Ч Р Д Мастерче Бъди винаги щастлива и обичана  newsm51
kar4ita smile3501за тортата .
tinki -winki дай и на мен рецептичката за овчарския пай ,че като го гледам ми се пълнят устата Praynig

# 641
Мастер,честит рожден ден! bdbaloni Здравето и късмета да са винаги с теб!

kar4ita,прекрасна торта smile3501

# 642
TheNMaster  nbirthday
kar4ita поредната страхотна торта  omm omm omm

От мен още една Запеканка , този път с картофено пюре, пиле, гъби и кашкавал

и Хрупкавия пай със сладко на Селма  Hug , много е вкусен точно такава рецепта търсех, Благодаря ти   bouquet

Последна редакция: нд, 21 юни 2009, 09:26 от vesi_nn

# 643
tinki-winki може ли рецептата за Овачарския пай? Simple Smile Много вкусно ми изглежда!

# 644
  tinki-winki,салатката и чушките,кар4ита,тортата,vesi_nn ,хрупкавият пай,Пети,палачинките,мариета,супата,пилето фрикасе,мъфините,марабу,рибата-пица,краси.мира,сушито,Нордина,руладините,Вики,Смайли,Бъни,Лина,вашите менюта...всичко е страхотно и много впечатляващо! newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт