Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 41-ва тема

• 75 290
  • 661
  •   1
Отговори
# 555
  • В сърцето на живота!
Със завързани очи съм Mr. Green
Супа с топчета:                                                                                       Мъфини с малини и бял шоколад.........май всеки ден ще ги правя  Joy

# 556
Привет на всички  Hug
asyalein при теб дори бързият бъргер изглежда фантастично   bouquet

пеп-4o аз ги ползвам и двата вида, но не правя особена разлика - освен в цвета де  Laughing

От мен една пилешка супичка

пилешки бутчета с картофки

и бързото руло на Лабрекс

Лабрекс   bouquet  Рулото освен бързо е и адски вкусно    bouquet

# 557
...........и бързото руло на Лабрекс
Лабрекс   bouquet  Рулото освен бързо е и адски вкусно    bouquet

Ей, tinki-winki, много си пъргава, кога го написах, кога го направи! Че и по-хубаво от мойто, как си го навила само, чудесно изглежда!   bouquet Grinning Аз напоследък такива рецепти търся - бързи, лесни и вкусни, че нещо в жегите не ми се седи много край печката.

# 558
Лабрекс, мерси за похвалите  Blush
Само чакам да пуснеш нещо и веднага го пробвам  Joy

Сега децата го омитат и се чудя как да запазя за баща им  newsm78

# 559
от мен за вечеря  пилешко с гъби и гарнитура от оризче с фиде  Heart Eyes

# 560
Здравейте,момичета!
Аууууууу,какви неща сте сътворили за два дни - и постни, и месни, че и сладкиши................браво на Всички!!! от мен тутманик с яйца и сирене,стана разкошен и бързо се изяде!!!

Май ще се прави и у нас рулото на Лабрекс,само да видя къде ще го пека,че нямам подходяща тавичка?  newsm78 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12999615

# 561

Скоро чух една интересна мисъл:Ако жената е добра в кухнята,значи тя е добра и в любовта  Two Hearts и в  luvbed !
  ТА...Поздравления за всички вас,най-истинските жени! Hug  bouquet

От мен днес едни  Кифлички с пълнеж.Солени и сладки.Последните вече са в небитието. Laughing

# 562
۰ Сливница ,мъфините са страхотни , бързото руло на Лабрекс е страшно изкусително.Аз приготвих един омлет по италиански ,рецептата е от някой от готварските  форуми.

# 563
  • София
betina33 , благодаря за инфото за бисквитените кори   bouquet

Мимето, тиквичките са суперелементарни. Нарязвам ги, овалвам ги в брашно, заливам с мазнина, запичам ги, след това заливам със смес от олио, счукан чесън и копър и отгоре 3-4 яйца, разбити със сирене и пак ги запичам леко  Peace Допълнително си ги овкусяваме с оцет и чесън, който иска  Wink

VIKI_I , много ти е апетитно сосчето на пилешкото с гъби   bouquet

# 564
  • Варна
С много от вас мислем еднакво днес. Аз също сервирах днес пица: Heart Eyes
 cook

# 565
  • Torino,IT
Някой беше питал за рецептата за пилешките хапки на Диди с пресен лук и магданоз.

Ето я

Много вкусотии пак сте приготвили, браво   bouquet

Аз няма да се включвам следващите дни защото отиваме малко на море, ще се оглеждам за нови рецепти Mr. Green

До скоро и да не извъртите 10 теми Stop  bouquet

# 566
viki Напълни ми очите  с пилешкото с гъби. Ще споделиш ли рецептата ,а и за оризчето с фиде в такава комбинация за пръв път чувам но изглежда много апетитно.
tinki winki, рулото е станало страхотно  smile3501 Утре и аз ще се пробвам. Ааа скоро не съм правила вкусна пилешка супичка .BlushМоля се малкия да спи повече ,та да се развихря в кухнята че в тия жеги.....

# 567
  • Brussels
Много е вкусно тук!   bouquet
В тази горещина хич не ми се готвеше, набързо направих Пикантна разядка с извара и Домати със сирене на фурна

# 568
# 569
  • На брега
Браво краси.мира    bouquet Ужасно трудни ми се струва абсолютно цялата технология по изработката на макаронс...
vesi_nn  много апетитно изглежда  зеленчуковата запеканка, мака че честно казано очаквах от теб да ни сюрпризираш с картини от храна... даже нарочно проверих за тебе във форума "Да украсим храната с храна "...
Селма  стараем се  Joy...
asyalein  Мерси за полезния линк. Не знаех, че балсамикото е само от Модена  Embarassed...
У нас Пъстърва на скара (отново, но половинката имаше грижата за вечерята), но на обяд в бързото хранене до офиса хапнах чуден десерт мляко с ориз. Още един традиционен наш специалитет, който не умея да приготвям, а и от както съм във форума - не съм засичала да се обсъжда.
nadeto_sp, marabu  Hug евала!

Общи условия

Активация на акаунт