Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 84

• 38 446
  • 368
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Тандури много благодаря за отговора! Получи се след като сложих покритието, и то не веднага а след 6-7 часа  newsm78, вече ще зная как да се оправям. Беше ме страх да правя каквото и да било като ги видях че трябваше да я подарявам!

Албенка страхотна е тортата! И аз искам да знам тортите от сметана ли са?

# 151
Ето и една русалка от мен!За първи път правя човешко а не животинско лице и е доста трудно да направиш правдоподобни черти наистина...
Дано да я харесат!
Поздрави на всички...
http://picbg.net/pic.php?u=6104gypZY&i=323460&file=.jpg

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 11:39 от antoan2006

# 152
  • София
антоан, супер е русалката! Пак ли марципан Варна или?

# 153
Цитат
Пак ли марципан Варна

Марципан Варна -да! Laughing

# 154
antoan2006 тортата е много интересна!с какво оцветяваш марципан варна?!и колко време може да се съхранява във хладилник!? Simple Smile

# 155
  • София
Ванче, много се извинявам, но заспалият ми мозък забрави да отрази днес тортата на момчето с бинокъла - на стринка детето. Чудно си се справила с бинокъла, изглаждането и вмъкването на преличките:) Само дето мръсен не ми се вижда, ама....

# 156
  • Vaudreuil Canada
Само дето мръсен не ми се вижда, ама....

Стринка е пропуснала да го топне в шоколад та да го опоокаля малко Simple Smile

# 157
Цитат
с какво оцветяваш марципан варна?!и колко време може да се съхранява във хладилник!?

Оцветявам го с различни боички-сладкарски-такива за яйца,а опашката с перлени.Не разбрах въпроса за съхранението-Ако питаш колко издържа самото тесто-ами...до следващата торта или го оползотворявам,като го правя на фигурки да не се хвърля.А тортата с марципан издържа добре в хладилник,ако е много горещо задължително се съхранява на хладно. Wink

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 01:25 от antoan2006

# 158
  • София
Албенка, уникална е тази торта! Много красиви елементи, перфектно съчетани, подходящи цветове, абе направо излъчва аристократизъм!
Little Sweet Didka, бебешка торта е много сладка, точно като малката Софи!
За съжаление русалката на Антоан не я виждам, но може би по-късно ще се покаже.
Ванче, още не си рапортувала на стринка детето хареса ли си бинокъла! Wink

# 159
  • У дома
Бъни, за диабетик трябва да може с фруктоза, ако това е точно плодова захар, но пак да се внимава с количеството.
Аз имам няколко рецепти за десерти без захар, само с ягодов концентрат и плодове са, защото са от книга за бебета под и около годинка. Без грам захар са.

# 160
Само дето мръсен не ми се вижда, ама....
Стринка е пропуснала да го топне в шоколад та да го опоокаля малко Simple Smile
Човека имаше впредвид да е с десантна окраска.  Joy тортата се излапа за норматив. докато режех рачетата, тя изчезна. Не успях да си снимам разрез даже. Беше с какаови блатове, сметаново кремче, Ягодовото желе от Торнадо /благодарности на Стефи/ и истински ягоди. Ама истински от градина, а не от пазара. Добре изглеждаше с тъмните блатове и розовото кремче, ама аз не я опитах даже. Дребния много си я хареса и като никога прояви БЛАГОСКЛОННОСТ към другите дечица и им разреши да чоплят топчета и да хапнат от бинокъла. Иначе девизът му е "Мое и само мое!!!"
След купона се занимавах с това:

Снимката е само за отчет. Повече снимки ще кача довечера. Тортичката е мини - Ф18. Ще започне да ми хареса да правя малки тортички. Стават много бързичко.  hahaha Хората не искаха украса, за да не ме тормозели, ама не можеше гола питка да им дам.

Албена - тортата ти е уникална..... Не, че казвам нещо ново, ама стават все по-красиви тия твои торти.....
Антоан - рових, рових в албума ти и русалка не видях.  Sad Sad Sad . Къде си я скрила???
Little Sweet Didka - Много красива торта. А бебчето е още по-сладко. Едричко и оформеничко.... бонбонче!!! Praynig

# 161
Бъни, за диабетик трябва да може с фруктоза, ако това е точно плодова захар, но пак да се внимава с количеството.
Аз имам няколко рецепти за десерти без захар, само с ягодов концентрат и плодове са, защото са от книга за бебета под и около годинка. Без грам захар са.

Аталанта  bouquet.Ще може ли линк към тези рецепти без захар - може и на ЛС.
Ванче ти си неуморна ooooh!.
Антоан и с човешкото лице си се справила.Браво Peace.
Албенче не знам що се кахъриш ,че не те бива в моделирането.И в моделирането и със шприца си факир Peace.Поредните ти торти отново са много красиви Peace

# 162
Русалката е вече и на сайта.
Ето я...

# 163
Благодаря за милите думи   bouquet
Тандури сметаната я заглаждам с обикновен нож.Дори си нямам сладкарски .Само да поясня ,че когата приключвам с заглаждането потапям ножа във вода и леко минавам отгоре просто се обират всички бръчки,но трябва да снимам и ще ви покажа иначе не мога да обясня.
Тарлио ,цялата е от сметана
Ванче много нежна торта  Hug
Антоан Hug Hug Hug

# 164
Здравейте моми4ета
Незнам заЩо ми е трудно да ви изброявам поименно.Като запо4на да пиШа се бъркам как то4но се изпиват имената ви, обърквам коя торта на кого беШе и други подобни работи.Но дори и да пиШа за всяка от вас по отделно все едно и съЩо трябва да кажа. Много красиви и интересни торти от хубави по хубави.
Имам да показвам 3 торти но после Ще ги ка4а , 4е сега ням време.
Искам да благодаря на Пепи за помоЩа да се справя с футболната топка, на Албена за съветите за сметаната и кремовете, на Райка и Искрене за книжките.Те се видяха в 4удо с мене докато ги изтегля и отворя.И от много други мами се у4а, но без да досаждам на ли4ни заЩото намирам интересни работи в стъпка по стъпка Simple Smile
Абе изобЩо вси4ко което правя е БЛАГОДАРЕНЕ НА ВСИ4КИ ВАС

Общи условия

Активация на акаунт