Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 84

• 38 445
  • 368
  •   1
Отговори
# 195
Мале, Антоан това са сума торти!!! Как успя да ги направиш всичките?! Тука при стандарта за раязане за 200 души щяха да поръчат само средната.  Много е красива обаче!

Пепи, страшно много ми харесаха фигурките ти!!! Сподели моля те като си ги правила как ги суши? Първо ги правиш на тяло и после ги обличаш или как? Перфектни са! Peace

# 196
  • Банкя
ел-ле -е голямо тортоправене е паднало.
Големи красоти сте сътворили.

antoan2006 наистина това " злато" е невероятно .

Пепи да ти е живо и здраво момчето .Да стане сръчно като майка си.Най-добра си на фигурите.Като истински.

Буболинка а ти с тия пеперуди ме разби.Голяма феерия.После ли са оцветявани.??
отивам да тренирам.

# 197
Пак да попитам имали някой желание да качи клипчето ,което зазснех за заглаждане на торти и ако е така нека ми прати скайп,че аз съм на вие с тези неща.
Юлиана поздравявам те за успешната торта ,като за начало си се справила отлично HugПродължавай смело.
Биляна ,заповядай ще ми е приятно.  bouquet
Пепи честит рожден ден на Любчо.Да расте жив и здрав и все така палав  bouquetТортата е великолепна Hug
Пави олио слагам само когато е за глазура
Антоан ,невероятни торти ,кажи ми моляте колко време ти отнех всички торти ,понеже аз имам свадбена поръчка през авгус с четири етажна торта и една от един?Отново поздрави от мен Hug

# 198
Пепи тортота е страхотна!да ти е живо и здраво момчето ! bdbaloni
antoan2006  smile3501 страхотна е!
Uliana23  Hugи аэ като теб сам начинаеща и след 11 дена смятам да изненадам мъжо с такава торта!би ли споделила с какво оцвети покритието за да се получи този цвят!

# 199
а сега ми остана малко време за въпроси за тортата която правих за сина.
http://nrdd.multiply.com/photos/album/8/TORTI#46
 тортата е обикновен пандиШпан сиропиран с мляко и ром с мед
крема е сметана,пудра захар и какао,заЩото Шоколада беШе из4езнал(нали го бие хормаха трябват сили)
под 4арШафа кайсиев мармалад(през цедката)
самите цици са изрезките от пандиШпана,масло ,какао и кокос.
4арШафа е готово тесто,4е с мойто калпаво рамо ве4е не мога да меся,затова и ревнах на половинката за хлебопекарна от която съм много доволна.
та като сложих 4арШафа отгоре супер отстрани съЩо,но откъм краката и Шията малко се набръ4ка,не можах да го загладя,някой Ще ми каже ли трик за заглаждането,4е
това ми е само третата торта с 4арШаф.
за оцветяването да не говорим 4е съм бясна,исках да правя 4ерно бельо ,да ама не ...слагах ,слагах 4ерно докато побеснях ,4е оставаШе сиво накрая наръсих с сребърен прах и запо4нах да го разнисам с 4етка тя се оказа мокра и ...т.н.
а за цвета на тялото да не говорим там бои изобЩо не ми помогнаха .какао беШе спасението и малко разтворено в ром нескафе.
децата останаха изумени и аз съм доволна ,но има оЩе какво да се желае.

Последна редакция: нд, 14 юни 2009, 17:43 от BIZCOCHO

# 200
  • там нейде .............
Здравейте  Hug

отново много и чудесни торти сте творили - БРАВО!!!!

Аз трябва да правя след седмица торта за една малка госпожица, която иска да има лъвове върху тортата Crazy

та ето кво спретнах като тренировка http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&ALB … &IMAGE_ID=165
напред има още снимки на мнимия лъв.....
кусури бол Mr. Green

направен е с Маршмероус.

Утре продължавам с опитите Mr. Green

Пепи да ти е здраво и щастливо момченцето   bouquet  bouquet  bouquet

# 201
  • Vaudreuil Canada
Пепи да ти е жив и здрав рожденика и много да ви радва. Страхотна торта си му спретнала и моделирането е както винаги трепач!!!
Благодаря за отзивите момичета - малко по-късно ще пусна снимки и ще обясня за шоколадовите стърготини.

# 202
  • София
Страхотни торти!
Антоан брокатена ли е сватбената композиция?

Пепи, фигурките все едно от филмчето са излезли! Като истински! И близалките са супер!

Аз да си повторя въпроса, че нещо не ме отразихте...

Да попитам-златна боичка от кадемлия ли да си купя? Тя е на прах нали? Мога ли да я сложа в айсинг? че ми трябва да пиша със златно.

# 203
Здравейте момичета страхотни торти отново сте сътворили!!!!
Пепи,да ти е живо и здраво порасналото момченце!!!!Тортата както винаги е на ниво.
И аз се борих над първата ми сватбена торта,но чакам да ми пратят снимки и ще ви я покажа.Дано да е издържала до Кюстендил и да са успели да си я сглобят.
Дидка,да ти кажа за златната боичка-на прах е и я има на Кадемлия и в Торнадо,незнам дали ще стане в айсинг,но много добре се получава ако рисуваш с нея върху захарното тесто,ако искаш буквите да са релефни,направи ги от фондана и после ги оцвети с четка.

# 204
  • София
ai-ai мерси много! а с какво да ги развтворя? спирт? водка?  newsm78

# 205
  • Vaudreuil Canada
Да обясня за шоколада - стържа го с ей такава машинка ама понеже не ми се дават 50 долара за 500 грама шоколад си го правя сама и определено не успявам да докарам точно такива прекрасни завъртулки.
Още снимки на тортата има Тук

# 206
  • Czech Republic
Здравейте момичета!

Пепи, да ти живо и здраво синчето! Да ви носи много радост и гордост!  bouquet nbirthday А тортата е както винаги страхотна! Heart Eyes

Момичета ще коментирам това което виждам в превюто, но искам въпреки това да кажа с какво възхищение рзглеждам новите торти с които пълните темата. Страхотни идеи и реализации има! Hug Heart Eyes

antoan2006, как наистина успя да направиш толкова торти - страшна си!

BIZCOCHO - чудна торта - много добре си се справила!

Аз съм си - лъвчето е много сполучливо. Heart Eyes

Аз днес правих торта за рождения ден на племеницата ми (той мина де, но днес го празнувахме) по мотиви на много нашумялото тук сериалче за деца Прасенцето Пеппа (Peppa pig):

Лека вечер на всички!

# 207
  • София
О, Нат, това ми напомня стила на анимациите от нашето детство:) Хубава апликация!

Пепи, да ти е жив и здрав палавника и все така толерантен да е към маминото хоби и работа. Зиги и Пиксел са супер!

Буболинка, нещо не видях картинката, но ще се връщам при по-добра връзка и ще се насладя - сигурна съм!

Антоан, страхотен блясък и цвят!

Ванче, много нежна самоинициативна украса! Покриването на малките тортички, ако са високи, си има и трикове - понякога по-трудно се разстила.

Ще пусна няколко снимки от тортата за кръщенето на племеника на мъжа ми - днес. Не съм доволна от повечето неща, но като се има предвид, че завърших повечето неща минути преди да тръгнем напът...Доволна съм само от това, че направих всичко, което исках, но не и как го направих....има дори ужасни изпълнения...
Рая, тортат издържа пътя, всичко...много съм впечатлена. Тук е адски късно, пускам и ако има въпроси по транспорт и друго - утре или в понеделник на по-добрия нет.

видът в ресторанта

Първият етаж е Династия, а вторият - класически морковен кейк с карамеления крем на Пепи и маслен крем с ананасов пудинг - прие се много добре от всички, аз също съм адски доволна от рецептата за блата и импровизациите ми по комбинацията с кремовете.

Извинете ме за повече от ужасните снимки, но след 2 нощи от по 3 часа сън, довършване с роднини, които чакат да пътуваме и несъбран багаж....толкова можах - ръчичките, които държат синия фон са на много толерантния ми съпруг, който се измъчи, докато изряза пдч и парче от ламиниран паркет в кръг с трион и ножовка (което обяснява ръбатата форма на подложката)

# 208
Коментирам, каквото виждам.
Аз съм си , лъвът е много сполучлив
Димитрина - Има въпроси за транспорта, да, поясни, моля те.Къде я носихте? Много симпатичен гълъб. Ужасно е трудно да се моделират птици. Бравос
Антоан2006/ - думи нямам, кажи ми, че тези неща ги произвеждаш не във вкъщи моля те. Иначе трябва цялата си кухня да затвориш за торти.  ooooh!
Наталина - Пепа е супер. Като истинската е.
Исках да пусна една торта , но няма време.

# 209
Искам да БЛАГОДАРЯ на antoan2006 за помоща и съветите които ми даде,без нея нямаше да се справя  Hug
това са ми първите торти които правя с марципан Варна,можеше и по добре да бъде  Joy

Общи условия

Активация на акаунт