Фимо, въздушна глина

• 128 134
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
vokade  bouquetопашката на тигъра ме кефи...каква тел използваш?

# 661
Ох, и на мен мноооооого ми харесва тая ми ти опашка...  bouquet
Аз отдавна искам да направя нещо такова - бях се вдъхновила от клипа на Риана - Rude Boy
Tам тя има такива гумени грамадни гердани по врата си #Crazy

# 662
  • Бургас
Vokade, стахотни са. Опашката на тигъра итересна, но не е ли малко голяма или така ми се струва.
И един глупав въпрос, тези плочки, на които шнура минава отзад, като първата плочка, как оформяш дупката за шнура?  newsm78

# 663
Благодаря ви много,радвам се,че опашката ви харесва Simple Smile vanda,това е метална хорда и я продават на метър  по складовете и магазините за бижутерия.Навита е на ролка.Има три различни дебелини ,тази е най-дебелата,но не си спомням колко милиметра ooooh!.
Plami_Chami Вдъхновил ни е един и същ клип newsm62 и аз като видях видеото на Риана си казах,че искам подобно нещо на врата.Даже мислех да стане по-дебело,но отива доста материал за основа,а прехода на цветовете не става толкова широк Sad RossyB то колието го замислих в такъв както му казвам груб,етно стил Laughing и исках да е големичко.А дупката я оформям така:цялата украса или лицето на колието е един слой,основата е друг със същата форма.На основата слагам клечка за зъби където ще ми е каналчето за връвта."Захлюпвам" основа и лице и след изпичането махам клечката.Така става най-спретнато.Дали написах нещо смислено Laughing,при първа възможност ще снимам процеса.

# 664
  • софия
vokade извинявай, можеш ли да ми кажеш къде има такива складове, търся тъничка тел, но тази в слънчоглед не ми върши работа. Една приятелка ме прати на женския пазар, но там така и не открих склада, а се мотах повече от час и нещо.

# 665
vokade извинявай, можеш ли да ми кажеш къде има такива складове, търся тъничка тел, но тази в слънчоглед не ми върши работа. Една приятелка ме прати на женския пазар, но там така и не открих склада, а се мотах повече от час и нещо.

Иди в магазинчето на м-арт . Ето адреса:

гр. София
ул. Георг Вашингтон 29 ( зад Централни хали)

А пък срещу него има и магазинче за шивашки материали - там също има. Даже мисля, че е по-евтина

# 666
  • Габрово
Може ли някой да ми каже кое се води прозрачно фимо, защото цветовете в слънчоглед са написани на английски и не знам кое е прозрачното Rolling Eyes

# 667
Fimo Transparent , но не е особено прозрачно, ако вече не знаеш де Wink

# 668
  • софия
Villysweety благодаря ти, непременно ще потърся там, само да ми остане малко време ...

# 669
Прозрачното Фимо същност не е прозрачно а слетлопропусквателно Wink На опаковката до номера за цвят трябва да има нарисувана лампичка . От серията Фимо ефект  е Simple Smile

Ето малко мои произведения  Wink

http://www.facebook.com/?ref=home#!/album.php?aid=158476&id=699726946

За да ги видите копирайте целия линк,а не само подчертаното  Party

P.S. Дано да имате Фейсбук , че само там ги имам качени  Rolling Eyes

http://www.facebook.com/photo.php?pid=4031034&l=de064bfefe&id=699726946

Последна редакция: нд, 11 апр 2010, 20:47 от AnMary

# 670
Емануела, правиш страхотни бижута, браво!!!

# 671
  • София
Shelby_bg, използвайте бутона "Редактирай". Не е нужно да пускате нов пост през минута-две.

# 672
Meрси Art0fRali  newsm03

# 673
Shelby_bg, бижутата ти найстина са много весели и свежи  smile3521 smile3501
Аз се загледах много в една от гривните (мисля, че беше 6-та снимка, но тя е снимана няколко път newsm78и така или иначе) и искам да те попитам там телта която си използвала да не би да е Memory тел?
Виждам че си стои кръгла, а аз гледах такава в един сайт и се чудя дали наистина е добра. И капачетата на края на телта (белите) ти ли си ги правила? newsm09Може би с Фимо. newsm78 Много красиво стои, наистина.     newsm81   bouquet

# 674
Мемори тел е -да .Малко е твърдичка , но става Simple Smile Накрайника е от фимо,защото не разполагах с необходимите клещи,но сега се сдобих и изглежда малко по различно (със закопчалки е ) , но не съм я снимала все още . Радвам се че ти харесват нещата ми  smile3525

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 16:17 от Shelby_bg

Общи условия

Активация на акаунт