Фимо, въздушна глина

• 128 122
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря много . Embarassed Просто не знаеш колко е важно мнението ти за мен big pufana.  Имам и още неща, но не са сглобени. И много идеи. Сърбят ме ръцете, ама за жалост почти нямам време за това.

# 691
Dezdemona , поздравления и от мен, доста добри бижута си сътворила!!! Имам фаворит - http://media.snimka.bg/6034/018323159.jpg

# 692
  • Бургас
И на мен много ми харесаха твоите бижута, Първото колие ми хареса най-много.  newsm10.  С нетърпение очакваме следващите.

# 693
На мен пък ми направи впечатление второто Laughing Sunglasses
Абе и трите ми харесаха, само третото... като го погледнах и чак се притесних за него newsm09 - като знам аз колко висулки си осакатих, щот нали бях решила да ги направя тънки, финни и леки и те взеха, че се начупиха още преди да станат на гердани  smile3515
И все още не мога да измъдря как да измайсторя фина висулка, която да не се счупи, ако реша да седна върху нея  newsm62

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 09:45 от Plami_Chami

# 694
Благодаря на всички за милите думи.  love001 Те означават много за мен. В подписа ми има линк и към другите ми неща. Вече съм малко по-уверена в себе си и ще опитам нови техники. Още изпробвам различни начини на работа с този прекрасен материал.  newsm44 Сега ми се иска да опитам с трансфера на изображения върху глината, но да видим какво ще стане. После ще показвам. Дано не се изложа.Simple Smile

# 695
Сега ми се иска да опитам с трансфера на изображения върху глината, но да видим какво ще стане. После ще показвам.

Това живо ме интересува, Дезди. Много искам да си направя символни украшения с този трансфер. Чакам с нетъпрение да сътвориш чудесата си.  Hug

# 696
най после да се появя и аз....набързичко прегледах последните 10 страници, че напоследък нямам никакво време Simple Smile
здравеите на на всички нови фенове Simple Smile страхотни неща сте сътворили
vokade направих нови неща с текстурите но с лака се провалих и направо сам болна. .(никога не използваите лак на спрей е извода ми)   
Тъи като времето се позатопля ако искате вече можем да измислим дата за нашата сбирка...за тези които не са прочели в началото предлагам да е в ахтопол, защото има каде да спат доста хора Simple Smile.......незнам мислех си за около 15 май....как ви се струва, може и по рано, за по късно незнам защото ще сме кумове на наши приятели, а те незнаят точната дата още.

# 697
Ето едно колиенце от мен Simple Smile  

И едни обички  newsm03     

# 698
Хубави са!
Момиченца кокиченца  Laughing, продавате ли си нещата и ако не - какво ги правите?

# 699
Art0fRali аз намерих един магазин за подаръци и сувенири в който ги предложих и да ти кажа доста добре се продават. Даже в началото занесох само бижута, по-късно ключодържатели и аксесоари за мобилен телефон, а после тя ме накара да и направя и магнитчета за хладилник. Така че от хобито си докарвам и допълнителни средства.

# 700
Ooo, супер е това! Аз точно затова питам, за да знам дали повечето си ги продават или им събират прах творенията(а може би те самите си ги носят Wink). На консигнация ли ги даваш?
П.П: Извинявам се за отклонението?

# 701
Ами да.Оставям ги и периодично каквото е продадено си взимам паричките. Дори веднъж се случи, че получих и поръчка за още едно бижу, тъй като били близначки и искали да са с еднакви бижута. Просто трябва да пообиколиш подобни места и да питаш. Е най-добре е да имаш познат с такова магазинче, щото в тази криза докато го има - и след 1-2 месеца вече го няма магазина и може да пиеш една студена вода. Аз ги предложих в един от най-добрите ни магазини за сувенири, който е доста добре разработен и не очаквам да фалира. А иначе става и по арт-магазини и галерии, но още нямам смелост за такива места.

# 702
Здравейте на всички в този хубав ден! HugС настъпването на лятото свободното време за хоби става все по-малко Sad.Хвърлям по едно око на форума и се радвам на новите творения. Dezdemona ,добре дошла при нас!  bouquetНа мен и трите бижута ми харесаха,особено много първото.Едно такова нежно е,имам само мъничка забележка за самата снимка.Фонът е сив и изделието също и някак се сливат.На бял фон и повече светлина бижуто ще изпъкне в целият си блясък WinkКато видях линка ти имаш доста хубави неща да ни покажеш така че ще очаквам и другите.Shelby_bg ,страхотни обици! newsm10 Аз днес се включвам с идейка за разнообразяване на гривна с елементарни саламчета.Както и дребни обици от същите тези саламчета Laughing

jaltoto  къде се губиш пак WinkТолкова зле ли стана с този лак?Аз няма да мога да дойда на срещата в Ахтопол,защото тия дни започвам на Албена.Много ми е криво,защото исках много да се видим! Sad Не знам,ако има някаква идея за ранната есен съм на линия!!!Пратете ми снимки от събирането,да се ядосам повече ooooh!

# 703
Благодаря за съвета Vokade. Следващия път ще се постарая повече.

# 704
vokade   Да ужасно стана лака още лепне, аз защото бях слагала сенки и да не ги размажа реших да ги пръсна и сега много ме е яд. А иначе правих едни чертежи и неможех да се разсейвам с друго, та зарязах всички хобита Simple Smile.....За сбирката ти беше най-навита никой друг май не проявява интерес  Rolling Eyes , и ако стане така като нищо да остане за есента...Пожелавам ти успешен сезон и много, мноого клиенти (предполагам че ще продаваш твоите красоти)

Общи условия

Активация на акаунт